1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gol yemek başka, hatalı gol yemek başkadır. Bunu ayırt edelim önce.

Lugano ile Edu bariz hatalar yaparak Avrupa'da gol yemediler. Kalecinin bir takım hatalarından veya taktik hatasından gol yediler, defansın bariz hatası yoktu.
    89da AZ Deplasmanında yenilen golde Edu kafa vuramıyor boşa çıyor ve 2 kişi boş kalıp gol oluyor al sana BARİZ hata

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Yahu Kasımpaşa gol atamaz mı.Ne alakası var bununla.De Nigris Fener'e gol attığında ceza sahasında tek başınaydı.Yasin'in suçu o zaman.Haa evet Yasin de berbat futbolcu oldu şimdi.Edu'nun Beşiktaş maçında yaptığı hatayı hatırlatırım.O zaman neden bu adamı yerden yere vurmadın.Tabi Fenerbahçe oyuncusu.Hatta Milan'ın elinden kaptınız onu.
    De Nigris'in golünde Can'ın hatası var, Can da berbat futbolcu, bunu belirtiyorum. Yasin'in o pozisyonda hatası yok.

Edu Brezilya Milli Takımına da çağrılan, Milan tarafından da istenmiş olan bir futbolcudur. Ben Avrupa maçlarındaki hatalardan bahsediyorum, Türkiye'den değil.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    89da AZ Deplasmanında yenilen golde Edu kafa vuramıyor boşa çıyor ve 2 kişi boş kalıyor al sana BARİZ hata
    O pozisyonu tekrar izlemeni öneririm veya hafızanı tekrar yokla. Edu'nun hatası yok orda. Diyelim ki var, bu bariz hataysa, Toraman'ın bugün yaptığı, Gökhan'ın ıskaladıkları barizin de öteside hatalar o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O pozisyonu tekrar izlemeni öneririm veya hafızanı tekrar yokla. Edu'nun hatası yok orda. Diyelim ki var, bu bariz hataysa, Toraman'ın bugün yaptığı, Gökhan'ın ıskaladıkları barizin de öteside hatalar o zaman
    O golü unutmam mümkün değil videosu varsa koyun hep beraber izleyelim Edu kafaya çıkıyor vuramıyor 2 kişi boş kalıyor zaaten kaleyi bulan her şut gol olduğu için o pozisyonda gol oldu... ben zaten 1 pozisyonda oyuncuları değerlendirmem dediğin pozisyonlar için bir şey diyemem

Lugano ile Edu bariz hatalar yaparak Avrupa'da gol yemediler.
    Egemen Show...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

De Nigris'in golünde Can'ın hatası var, Can da berbat futbolcu, bunu belirtiyorum. Yasin'in o pozisyonda hatası yok.
    Edu Brezilya Milli Takımına da çağrılan, Milan tarafından da istenmiş olan bir futbolcudur. Ben Avrupa maçlarındaki hatalardan bahsediyorum, Türkiye'den değil.
    Tamam da Toraman'ın da Kasımpaşa'nın golünde hatası yok
    Edu ve Lugano hiç hata yapmayan futbolcular değil.Lugano'nun copa america performansı ortada!Edu'nun Beşiktaş maçındaki hatası da ortada

Mesaj Yetkileri