Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ibrahim ve Gökhan ne zaman Türkiye`nin en iyi savunmacilari oldularki,hatalarina ragmen hala bu unvanlarini koruyor diyorsunuz ?
    Birakin ikiside vasatin altinda isimler,cok hata yapan isimler.Zaten biri sakatlanmaktan futbol oynamaya firsat bulamiyor,bence cagirilmamali Gökhan Zan Milli takima.Ibrahim Toraman`da cok kolay hata yapan biri,ilk goldeki hatasi tam bir komediydi.
    Tabi stoper ikilisi Emre Aşık-Servet olmalı zaten...İbrahim ve Gökhan değilse kim Türkiye'nin en iyi savunmacıları sen söyle de biz de öğrenmiş oluruz...Toraman'ın başka bir hatasaını bana söyler misin?Çok kolay hata yapıyor demişsin.Bu maçın dışında en ufak bi hatasını hatırlatır mısın bana...

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Beşiktaş'ın muhteşem defans kurgusuyla övünüyordunuz? Ne oldu hüsran?

Takım genel olarak kötüydü.Arda'nın attığı çalım ve çektiği şut harikaydı..
    Aynen katılıyorum Tarık.

Quote Originally Posted by remake View Post
    Tek pozisyon olarak bakma ama. Defansin uzerindeki baski olarak bak. Diyelimki bundan bir onceki defansin karsiladigi atagi bir DM engelleyebilrdi fakat oyle bir oyuncu olmadigi icin engelleyemedi, defans mudahele yapti. Boyle 9 pozisyon olsa zaten defans oyuncusu 1/10'lik hakkini dolduruyor ve bir dahaki ilk pozisyonda hatayi yapiyor. Sonucta Toraman'da insan Zan'da.

Seni de anliyorum TSL'de iyi is yaparlar ama avrupa'da fos cikarlar diyorsun. Peki senin o saydigin oyuncular su an forma sansi bulan oyunculardan daha mi iyi? Bence degil. Yani defansin ortasinda pek bir alternatifimiz yok.
    Bence de değil ama en azından gelecek vaad ediyorlar. Yani yaşları daha genç, kendilerini gösterebilirler. Gökhan ve İbrahim'den bir şey olmayacağı kabak gibi ortada artık, diğerlerine de Gökhan ve İbrahim kadar şans verirsek belki istediğimiz defans oyuncularını buluruz, en azından hazırlık maçlarında bu şans verilebilir.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    7.5M€ v 3.5m€ luk adamlarda rezil rüsva ediyorlar... En azından bu adamlar maliyeti daha ucuz...İ.Toraman çok kere BJK yi kurtartmıştır... Ön Lberoların olmayışını geçmişsin kafayı sen stoperlere takmışsın...

Diyosunki ortayı açtırdı... Takımda DM olsa belki o adam oraya gidcemicekti bile... Bende savunmuyorum İ. Toraman-G.Zan süperler diye ama sadece gözünü kapatıp BJK li diye eleştirme...
    Yahu bu yorumunu git Güldür Bakalım yarışmasında söyle, kesin birinci olursun. 7.5 milyon Euro mu? 2.5 milyon Euro mu? Yahu bol keseden sallamak ne kadar da kolay...

Beşiktaşlı olduğu için eleştirmiyorum, ikisi de kötü futbolcu, şimdi sırf Beşiktaşlılar için iyi futbolcu mu demeliyim bu adama? Beşiktaşlılar dışında bu ikiliyi beğenen yok zaten

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Evet ben şahsen hala övünüyorum.Türkiyedeki en iyi defans oyuncuları İbrahim ve Gökhan.En iyi savunmada Beşiktaş'da.Bir maç kötü olmaları bu gerçeği değiştirmez ki takım olarak çok kötüydük.
    Bir maç kötü mü? Kötü olduğu sadece bir maç olsa iyi, her maç kötüler.

Ibrahim ve Gökhan ne zaman Türkiye`nin en iyi savunmacilari oldularki,hatalarina ragmen hala bu unvanlarini koruyor diyorsunuz ?

Birakin ikiside vasatin altinda isimler,cok hata yapan isimler.Zaten biri sakatlanmaktan futbol oynamaya firsat bulamiyor,bence cagirilmamali Gökhan Zan Milli takima.Ibrahim Toraman`da cok kolay hata yapan biri,ilk goldeki hatasi tam bir komediydi.

Serdar Kulbilge`de büyük bir düsüs var,bu cok net belli.Simardigi kesin,bence vasat bir kaleci kendisi,üstüne gelen toplari kurtarir ama köselere ucamaz.Refleksleri hic iyi degil.Milli takimin kalesini Hakan Arikan veya Orkun Usak korumali.

Bu bize bir ders olsun,ve Fatih Terim artik düzgün kadroyu cikarsin!!!
    Dediklerinin her harfine, noktası virgülüne katılıyorum dostum Söylenecek her şeyi söylemişsin, altına imzamı atmaktan başka bir şey de bırakmamışsın bana.

Tabi stoper ikilisi Emre Aşık-Servet olmalı zaten...İbrahim ve Gökhan değilse kim Türkiye'nin en iyi savunmacıları sen söyle de biz de öğrenmiş oluruz...Toraman'ın başka bir hatasaını bana söyler misin?Çok kolay hata yapıyor demişsin.Bu maçın dışında en ufak bi hatasını hatırlatır mısın bana...
    Sen ilk basta Toraman`in oynadigi milli maclari izle sonra gel bana de ne hatalar yapmis?

Servet-Emre dedigimi hatirlamiyorum ben,yoksa bunu sen mi uyduruyorsun Biraz arastirilirsa bunlardan iyi stoperler mutlaka buluruz!

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

oyuncularin hepsi kotu oynadi. hic takim ruhu yakti takim gibi oynamadilar hic sistem taktik falan yoktu. baska takimlara baksan guzel paslasiyorlar ve top onlarin kalesine gelirse de hemen o bolgeyi kapatiyorlar bizimkiler seyrediyorlar. gole gelince ibrahim toraman basta hata yapti sonra serdar gokhan zan ve sabri(ya baska birisiydi) topu izliyorlar. sabri o adami gormesi lazim van gokhani uyarmaliydi. hic takim oyunu yok. takim oyunu olmadan bu is yurumez takimda kim olursa olsun!

Koca Türkiye'de stoper mi kalmadı? Bekir İrtegün, Yasin Çakmak, Aydın Toscalı, Egemen Korkmaz, ... gibi birçok isim var daha milli formayı giymemiş, onlara bir kere şans verilse ne olur? Bekir, Aydın ve Yasin milli takıma geçen sene çağrıldılar ama forma şansı vermedi Fatih Terim ne yazık ki...

Yurtdışında da gurbetçi birçok stoper bulabiliriz. Önder vardı mesela, Toraman'dan da Zan'dan da iyi olan ama ne yazık ki onu da TFF'nin hatası yüzünden milli takımda oynatamıyoruz.

Serdar Taşçı gibi bir adamı kaçırdık, inşallah daha kaçırmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

isviçre 2-1 hollanda
    norveç 2-1 arjantin
    macaristan 3-1 italya
    danimarka 0-4 irlanda
    ermenistan 1-1 portekiz

sonuçta hazırlık maçı bu kadar germeyelim ortalığı?

takım olarak kötüydük ne atak ne press yaptık.2-0 yenildik romanya çok kaliteli bir takım bizde chivu ve mutu gibi isimler lazım.tam bize lazım olan oyuncular.

mesajlarda fanatiklik almış başını gidiyo bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    ooo hosgeldin anilton arda yı izledin mi canım?
    İzledim ve bir pozisyon dışında pek göremedim.Oda sert şut çekipte baldırı çeken tek futbolcudur heralde.İşte Türk futbolunun kalkınamayışının başlıca sebebi.90 dk oyunda olmayan bir adamı tek haraketi ile ilah yapıyoruz.Türkiye'de adam topuğuyla rakibe pas verse alkışlıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yasin Cakmak,Bekir Irtegün ve arastirilirsa bulunacak defanslar,bu arastirmalar yurtdisinda da olmali.Bir Serdar Tasci elimizden kacti,bir tane daha kacmasin! Biz bu defanslarla bir yere gelemeyiz,kusura bakmayin.Eger Avrupa Sampiyonasinda iddali olmak istiyorsak bu defanslarla gitmeez!

Ibrahim Toraman hadi bir nebze iyi,ama Gökhan hic iyi degil,paso sakatlaniyor,yavas,kademe hatasi yapiyor.Gercekten kötü bir isim.Milli takimi haketmiyor.
    İbrahim Toraman-Gökhan Zan ikilisinden bende memnun değilim ama başka çaremiz yok... Bekir ve Yasin bu maçta veya diğer maçta oynasalar ne yapacaklar ya Allah aşkına siz inanıyor musunuz Yasin Bekir İ.Toramadan veya Gökhan Zandan iyi ... Bence en büyük suçlardan biride Büyük takımlarımızda Galatasaray Bülent Kormaz dışında uzaun zamandır bütün dcler yabancı değil mi ? fenerbahçe zten malum ne zaman türk oyunculara güvendide oynattı ? F.terim ne yapsın bir yerde

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bir maç kötü mü? Kötü olduğu sadece bir maç olsa iyi, her maç kötüler.
    Neden o zaman en az golü Beşiktaş yedi geçen sene?Runje mi çok iyi kaleciydi yoksa?Şimdi bana gelip en az golü Fenerbahçe yedi dersin senSon haftadaki Kayseri maçını da hesaba katarsın.Nerdeyse paf takımla çıkılmış.Kalede 16lık Erdem...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Koca Türkiye'de stoper mi kalmadı? Bekir İrtegün, Yasin Çakmak, Aydın Toscalı, Egemen Korkmaz, ... gibi birçok isim var daha milli formayı giymemiş, onlara bir kere şans verilse ne olur? Bekir, Aydın ve Yasin milli takıma geçen sene çağrıldılar ama forma şansı vermedi Fatih Terim ne yazık ki...

Sen bu saydığı isimlerin İbrahim Toramadan daha mı iyi olduğunu düşünüyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bekirler Yasinler Egemenler zaten bu maçlarda oynayacaklar ki alışacaklar.

Belki şu anda Zan ve Toraman ikilisi en ideal ikili gibi duruyor ama çok fazla hata yapabiliyorlar bazen buda takıma pahalıya mal oluyor. Hiç olmazsa hazırlık maçlarında alternatifler düşünülmeli.

Yurtdışında da gurbetçi birçok stoper bulabiliriz. Önder vardı mesela, Toraman'dan da Zan'dan da iyi olan ama ne yazık ki onu da TFF'nin hatası yüzünden milli takımda oynatamıyoruz.

Serdar Taşçı gibi bir adamı kaçırdık, inşallah daha kaçırmayız.
    ++++

Bu stoperlerde simdiki stoperlerimizden kat kat daha iyiler.Daha gencler,yetenekliler.Milli takimimiza cok yararli olurlar uzun yillarca.Avrupa`da zaten ufak capli bir arastirmada iyi bir defans buluruz muhakkak.

Yahu bu yorumunu git Güldür Bakalım yarışmasında söyle, kesin birinci olursun. 7.5 milyon Euro mu? 2.5 milyon Euro mu? Yahu bol keseden sallamak ne kadar da kolay...

Beşiktaşlı olduğu için eleştirmiyorum, ikisi de kötü futbolcu, şimdi sırf Beşiktaşlılar için iyi futbolcu mu demeliyim bu adama? Beşiktaşlılar dışında bu ikiliyi beğenen yok zaten
    hyr sen G.Zan-İ.Toraman iklisi BJK yi Avrupa da rezil ediyor demişsin... Bende onlardan daha pahalı Edu-Lugano da rezil ediyor dedim...

Takımda en libero yok diyoruz sen halen diyosun sağdan gelen orta DMC yoksa stoper elbette kötü oynar... Haa şunu da kabul ediyorum hata yaptı Toraman... Ama bütün yükü atmayın savunmanın üstüNe...

Güldür bakalım ı izlemiyom sen demekki izliyosun ki biliyosun izle bakalım belki 1-2espri kaparsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Türkiye'de adam topuğuyla rakibe pas verse alkışlıyoruz...
    Özgün yorumlar yapalım lütfen..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

herkes takti ibrahim toraman ve gokhan zana. bekir ve yasine mi guvencez milli macta.

Neden o zaman en az golü Beşiktaş yedi geçen sene?Runje mi çok iyi kaleciydi yoksa?Şimdi bana gelip en az golü Fenerbahçe yedi dersin senSon haftadaki Kayseri maçını da hesaba katarsın.Nerdeyse paf takımla çıkılmış.Kalede 16lık Erdem...

Allah askina hatirla gecen senenin 2.yarisini.8 maciniz 1-0 bitmisti.Kimin sayesinde?Stoperleriniz sayesin demi,yoksa devlesen Runje sayesinde mi ?Hepiniz burada Runje Runje diye bagiriyordunuz,muhtesem kalecilik yapiyor diyordunuz,cok formda diyordunuz.Simdi neden Runje iyi kalecilik yapmadi diyorsnuz ?Gecen sene sizin az gol yemenizdeki en büyük pay Runje`dedir!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yav beyler yapmayın etmeyin TSLde ne kadar türk dc varsa yazmışsınız egemen bekir aydın ibrahim toramadan iyi mi ?

İzledim ve bir pozisyon dışında pek göremedim.Oda sert şut çekipte baldırı çeken tek futbolcudur heralde.İşte Türk futbolunun kalkınamayışının başlıca sebebi.90 dk oyunda olmayan bir adamı tek haraketi ile ilah yapıyoruz.Türkiye'de adam topuğuyla rakibe pas verse alkışlıyoruz...
    serdar özkan da insallah arda nın yolunda ilerler arkadas ama şu an arda daha iyi sen ne dersen de........

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    herkes takti ibrahim toraman ve gokhan zana. bekir ve yasine mi guvencez milli macta.
    Onlar oynatılabilirdi.Ne de olsa hazırlık maçıAma önemli maçlarda bu adamlara güvenilmez.Toraman-Zan ikilisinden vazgeçilmez!.Ya G.Zan'dan belki vazgeçilip yerine Servet veya Bekir İrtegün oynatılabilir ama Toraman'ı kesecek adam yok şu anHeleki bu Yasin Çakmak,Aydın Toscalı,egemen Korkmaz hiç olamaz.İntihar olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

serdar özkan da insallah arda nın yolunda ilerler arkadas ama şu an arda daha iyi sen ne dersen de........
    Saha Dışında arda yolunda ilerlemesinde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aman aman...

İnşallah Arda'nın yolunda ilerlemez...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

ben basta fatih terim begniyordum takima iy oyunculari cagriyordi ama hic takim gibi oynatmiyor. takim oyunu yok top ayamiza gelirse nereye atacamiz bilemiyoruz ve yanlis yere attiyoruz.

Geçen senenin en az gol yiyen takımı Beşiktaş mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Runje'nin ne kadar süper bir kaleci olduğunu gördük geçen yıl, kaç tane golü önledi o saçma ofsayt taktiğine ve defansına rağmen...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sen bu saydığı isimlerin İbrahim Toramadan daha mı iyi olduğunu düşünüyorsun
    Ben daha iyi olduğunu değil, zamanla DAHA İYİ OLACAĞINI düşünüyorum.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bekirler Yasinler Egemenler zaten bu maçlarda oynayacaklar ki alışacaklar.

Belki şu anda Zan ve Toraman ikilisi en ideal ikili gibi duruyor ama çok fazla hata yapabiliyorlar bazen buda takıma pahalıya mal oluyor. Hiç olmazsa hazırlık maçlarında alternatifler düşünülmeli.
    İşte bir Beşiktaşlı'dan bunu duymak sevindirici, son derece objektif ve akılcıl bir yorum. Aynen katılıyorum.

++++

Bu stoperlerde simdiki stoperlerimizden kat kat daha iyiler.Daha gencler,yetenekliler.Milli takimimiza cok yararli olurlar uzun yillarca.Avrupa`da zaten ufak capli bir arastirmada iyi bir defans buluruz muhakkak.
    Aynen katılıyorum.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    hyr sen G.Zan-İ.Toraman iklisi BJK yi Avrupa da rezil ediyor demişsin... Bende onlardan daha pahalı Edu-Lugano da rezil ediyor dedim...

Takımda en libero yok diyoruz sen halen diyosun sağdan gelen orta DMC yoksa stoper elbette kötü oynar... Haa şunu da kabul ediyorum hata yaptı Toraman... Ama bütün yükü atmayın savunmanın üstüNe...

Güldür bakalım ı izlemiyom sen demekki izliyosun ki biliyosun izle bakalım belki 1-2espri kaparsın...
    Edu-Lugano rezil mi ediyor? Yahu bunlar milli futbolcu mu bizim ülkemizi rezil etsin? Ayrıca Edu-Lugano Avrupa'da böyle bariz hatalar yapmadılar, istersen maçları beraber oturup en baştan izleyelim.

Savunmanın ilk hatası değil bu!!! Bu savunma defalarca hata yaptı, taktınız bir ön liberoya!!!

Güldür Bakalım'da seni izlemeyi isterdim bu komik yorumlarını orada görmek beni güldürürdü ekran başında. Sen yoksun diye izlemiyorum maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Allah askina hatirla gecen senenin 2.yarisini.8 maciniz 1-0 bitmisti.Kimin sayesinde?Stoperleriniz sayesin demi,yoksa devlesen Runje sayesinde mi ?Hepiniz burada Runje Runje diye bagiriyordunuz,muhtesem kalecilik yapiyor diyordunuz,cok formda diyordunuz.Simdi neden Runje iyi kalecilik yapmadi diyorsnuz ?Gecen sene sizin az gol yemenizdeki en büyük pay Runje`dedir!
    Runje'nin Sivas maçı dışında kurtardığı maç yokBen maçların hepsini izledim merak etme.Bence sen de bi daha tarafsız gözle izle.Toraman'dan iyi Türk dc var diyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.G.Zan konusunda o kadar iddaalı değilim

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Onlar oynatılabilirdi.Ne de olsa hazırlık maçıAma önemli maçlarda bu adamlara güvenilmez.Toraman-Zan ikilisinden vazgeçilmez!.Ya G.Zan'dan belki vazgeçilip yerine Servet veya Bekir İrtegün oynatılabilir ama Toraman'ı kesecek adam yok şu anHeleki bu Yasin Çakmak,Aydın Toscalı,egemen Korkmaz hiç olamaz.İntihar olur...
    zaten busuru oyuncu denedi bu yuzden takim alisamiyor birbirlerine. once takimi oturtsun oyuncular birbirlerine tanisinlar nereye pas atacani bilsinler.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Saha Dışında arda yolunda ilerlemesinde
    Aman aman...

İnşallah Arda'nın yolunda ilerlemez...
    Arda Turan, Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncusudur.Herşeyiyle..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben daha iyi olduğunu değil, zamanla DAHA İYİ OLACAĞINIdüşünüyorum.
    ne kadar zamanla 1 maçla mı alışacaklar önümüzde zor maçlar var ne olursa olsun bu adamlara güvenmemiz gerek yasin bu sene fenerbahçede banko oynasın önce ... bekir egemen aydın örneklerini sadece saysısal fazlalık olsun diye yazdığınısızı düşünüyotum heralde ciddi değilsinizdir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Arda Turan, Türkiye'nin en iyi sol kanat oyuncusudur.Herşeyiyle..
    Ben saha içinden değil saha dışından bahsediyorum...

Runje neredeyse Beşiktaş'ı şampiyon yapacaktı, hala kurtardığı maç yok diyorsunuz!

Türkiye'nin en iyi stoperi Toraman'sa yandık demektir. Kimlere kaldık yahu! Bülent Korkmaz'ı geri istiyorum!

Yasin Çakmak geçen sene 32 lig maçında forma giydi, epey de üstün performans sergiledi, ayrıca Fenerbahçe'nin bu haftaki Antepspor maçında da harikaydı. Kumaşının iyi olduğunu belli etti.

Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Aydın Toscalı, bunlar da aynı şekilde... Şans verilsin, ben eminim Gökhan Zan ve Toraman'ı yedek kulübesine mahkum edeceklerdir.

Fenerbahçe de oynamıyoarlarmı bu adamlar evet... G.Zan v İ.Toraman sanki razil mi ediyor BJK yi, Lugano-Edu da onlardan bir farkı yok...

Ön Liberö ye takarız tabi ön liberosuz olurmu işte yorumuna bak yahu sırf savunmayı karalican diye gözün görmüyor bişey defans hata yapar bu bişey değil ama önlerinde tabiki adam olması gerek...

Egemen ayrıca gzl diyosunda Serdar Kurtuluş gibi bir yeteneğide oynatımıyor F.Terim...

Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri