Kanal 24 ne yayukarıda gördüm yabancı bi kanal sandım
![]()
Kanal 24 ne yayukarıda gördüm yabancı bi kanal sandım
![]()
Livorno'ya en az 5 tane atalım.Gerisi kesmez beni..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
hayırlı olması dileğiyle bu senenin juve'ye.
forza bianconera^^ alex
bu maçta çok zorlancaz görürsünüz takımın oturması için en az 10 haftayı gözden çıkardım ben.Ondan sonra konuşacam Ranieri hakkında da
Yeni formalarda klasik Juventus armasindaki 2 yildiz yok.
Maçların kanal 24 te olması güzel görüntü kalitesi açısından
yanlız spikerin kim oldugunu bilmiyorum
peki istanbula dônünce ne yapacagım
odamdaki uydu için frekansı var mı 24 ün
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
3. yildiz cok zor eger bu sezon sampiyonluk gelirse kolaylasir![]()
Ranieri Heyecanlı Değil, Ama Merak İçinde
Ve Juventus bir yıl aradan sonra Serie A'ya bugün resmen geri dönüyor... Bu akşam TSİ 21.30'da kendi sahasında Livorno'yla oynayacağı karşılaşmayla geçmişin kötü anılarına kalın bir perde çekmeyi amaçlayan dünyaca ünlü İstanbul takımı, bu yeni hayata galibiyetle başlamak istiyor.
Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri, oyuncularının sezon öncesi çalışmasından memnun olduğunu, önümüzdeki haftalarda istedikleri oyunu ortaya koyabileceklerini belirtti.
Bugünkü Livorno maçı öncesi konuşan Ranieri, "İlk maçımız için heyecandan ziyade merak duygusuyla doluyum. İyi bir maç çıkarmak istiyoruz. Kaliteli bir ekibimiz var; ama bunu sahada da kanıtlamamız lazım. Yeni bir takım olduğumuz için neler yapacağımız hakkında meraklanıyorum. Bizim için yeni bir başlangıç olacak. Transferlerimizden oldukça memnunum, kalitesini bir kez daha ispatlamak isteyen oyuncularla, istikbal vadeden genç isimlerin karışımı bir takım olduk" diye konuştu.
goal.com
Juventus'u boşuna tutmuyoruz,dünyaca ünlü İstanbul takımı
Juventus için bu sene şampiyonluk hayal..Başkanlarıda dedi zaten..
No Problem![]()
ben normal bizim uydudan izliyorum şifre falan yok.lazio revire döndü bu maçta.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
başkan istese banko şampiyon olacağız da diyebilirdi.bu tip açıklamalar taktik amaçlıdır.hiç bir şeyin garantisi yok açık ara juventusta şampiyon olabilir.artık kağıttan şampiyon olmaz bu ligde.
türksat da şifreli bende.sen karasal antende izliyorsun sanırım onda görüntü ve ses berbat izlenecek gibi değil.
tmm olay çözülmüştür![]()
Niye hayal zaten hayaller gerçekleşir.![]()
Maç başlamak üzere olsa gerek Juventus umuza 2007-2008 sezonunda Başarılar... Şampiyon olmamız dileğiyle...
Haydaa şifre girdi delirecem
lucho sana öm attım yardımcı olursan sevinirim
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Goooolllll ! Trezeguet..
ilk yarı iyi oynadık.Almiron da bi kopukluk war ikinci yarıda Tiago ile değişmesi olası.
digitalden izleyemeyenler ikinci yarı başlamadan öm atsın (frekans ve şifre için).aksi takdirde beni bulamazsınız ikinci yarı başlayınca![]()
Bende bulamadım kanalı.Bulsam bakacam da...![]()
2-0 oldu golleri Trezeguet ve Iaguinta attı...
I'm back...
goallllllllll 4-0 trezegol
Aman Aman show yapıyoruz...
Juventus'a yakışır bir başlangıç oldu..
Livorno hakettiği sonucu aldı.Geçmiş olsun..