bu iş yürek işi falan değildir türkiyede birileri kimi isterse o şampiyon olur bu 49 yıldır böyle ve böylede devam edecek örn:2000-2001 sezonunda fener yepyeni kadro kurdu doğru düzgün top yapamayan, uyumsuzluk yaşayan... fb şampiyon oldu 2001-2002 uyum sorununu atlatan fener takım olma özelliği gösteren fener karşsında hagisini yani herşeyini kaybetmiş yönetim değiştirmiş taşların yerine oturmadığı gs, 2002-2003 uzun zamandır şampiyon olamayan ve 9 şampiyonlukla 2 yıldız takan bjk nin bunu matematiksel olarak 100. yılında hak etmesi gerekiyordu 2003-2004 11 puan geriden gelen fenerbahçe,2005-2006 ilk yarıyı 6 puan geride kapatıp haluk ulsuoyun gelmesiyle nedeni bilinmeyen bir şekilde yükselişe geçen parasızlık kavga ve ksülük ortamı içindeki gs federasyon başkanı ile kanlı bıçaklı olan fenere karşı 2006-2007 koltuğunu hükümete kaptırmamak için fnerin yükselişene bir nebze olsun engellemyen (kadıköydeki bjk kupa maçı hala hafıszalarda) haluk olusoya karşı fener
Fatih tibinde birine gerek yok yokki.....Daha cok pivot biri lazım sırtı kaleye dönük oynayabilecek adam lazım...tekke gelirse gereksiz olur..
abdullah tehlikeli sularda yüzüyosun dikkat kavga çıkacak...
ben bu yıl fenerin şampiyon olacağı belli demedim sadece geçen yılları ibraz ettim verdiğm oranlar ise kadro yapsına göredir tabiki bunda gsnin cezası önemli rol oynamıştır
Kezman sırtı dönük oynayamıyor topu alsa bile hemen dengesini kaybedip düsüyor.....Zigic tibine yatkın bir adam lazım...
Rıdvan'ı bende dinledim şuan sırtı dönük pivot oynayabilecek tek bir isim var dedi.Sonra bir başka konu girdi Fatih'în adını verdiyanlışlıkla.Fatih rahatlıkla tek forvet oynayabilir hava toplarında çok üstün.Hatırladığım kafa golleri bi bize atmıştı Saracoğlu'nda ön direkten arka direğe,bi milli takımda Bulgaristan'a atmıştı ön direkte vurmuştu,Bir Gürcistan'a atmıştı vs. bunlar hep zor kafa golleri.Bence Fatih şuan alınabilcek en uygun isim ,Türk olması avantajı demişti Rıdvan
Fatihin hava topları güzel evet...Ama sırtı dönük zor kolar markaj yiyor neyse...
Deividi gönderip adam gibi bir forvet alınsa ama zico inadı adamı sag kanat yaptı..
Milli takım defans sorunu cekiyor yasin gelişince cok iyi olacak ama zico varken gelişmesi zor yedek mahkumu olur insallah zico onu harcamaz saglam defans lazım ülkemize..
@welet
senin Emrah abiyle ve Galatasaray'la ne alıp veremediğin var? Yoksa seni bu performans korkuttumu?
Kusura bakmayın yeri burası değil ama...
Bu arada Fatih iyi bir transfer olabilir![]()
I'm back...
Burası Fenerbahce transfer haberleri.Hatırlatırım.
Beyler ne alpayı,ne Bülenti,Ne serveti,Ne Toraman ile Zan'ı.
Burası '' Fenerbahçe Transfer haberleri '' bu tür tartışmaların yeri burası değildir.
Sözlü olarak uyarı kaç oldu yapılıyor , bundan sonra konudan sapanlar ve kişisel tartışmaya girenler ceza puanı alacaklar haberiniz olsun.
Fener'de son hedef: MANGALCI FRED
FENERBAHÇE uzun süre önce Fred için Fransız kulübünün kapısını çalmış fakat olumsuz yanıt almıştı. Ancak Fatih Tekke için istenen rakamın 9 milyon euroya kadar çıkması “O paranın biraz daha fazlasına Avrupa’dan daha iyisini alırız” görüşüne ağırlık kazandırdı. Fred’in maliyetinin bonservisi ve ilk yıllık ücretiyle birlikte 15 milyon euroyu bulacağı belirtilirken, özelliklerinin tam da aranan şekilde olması başka bir tercih nedeni...
Evet ceza verilsin bu isimleri yukarıda yazan belli hemde dalga gecerek yazmıs...
sanırım fred lyonda kaldı satılık listesinde değil.ayrıca bir ay önce atletico madrid'in 16 milyon euroluk teklifini reddetmişlerdi.avrupadan başka bir forvet olabilir ama fred bu isim değildir.
Allah Allah demek sen Servet'le Emre Aşık'ı dalga gecicek bi oyuncu olarak görüyosun dalga falan gecmedim.Madem daha iyiler birde onları koyup gorelım.Koyduda zamanında gördük neler oldugunu herneyse bunların konusulcagı yer burası degil.Turkiyenin suan en iyi defans ikilisi Zan ve Toraman biz begeniyoruz.Sizin Gs'li Fatih hocada begeniyoki koyuyo begenmese koymaz heralde ceza alcak bi sebebim yok...![]()
Uyarımı dikkate almayanlar hemen belli oldu , biz ceza puanı almayın okur grubuna düşmeyin diye çabalarken siz diyorsunuz ki verin bize ceza biz okur grubuda oluruz.Teklifinizi geri çevirmeyeceğim bundan emin olabilirsiniz.Beyler ne alpayı,ne Bülenti,Ne serveti,Ne Toraman ile Zan'ı.
Burası '' Fenerbahçe Transfer haberleri '' bu tür tartışmaların yeri burası değildir.
Sözlü olarak uyarı kaç oldu yapılıyor , bundan sonra konudan sapanlar ve kişisel tartışmaya girenler ceza puanı alacaklar haberiniz olsun.
Burası Fenerbahçe Transfer haberleri burada sadece transfer haberleri tartışılır Milli takımda kim oynar hangi takımın oyuncusu daha iyi gidin bunlar Kafe Futbolda tartışın yeri kesinlikle burası değildir.
Transfer haberleri ile devam edelim bu son sözlü uyarıdır aksi taktirde gereken yapılır.
Mangalcı hea.MANGALCI FRED
Hüseyin'in dediği gibi olması güç bir transfer.Zaten kolpa bir haber.
So what?
Saike
Zaten bu saatten sonra yabancı forvet transferi çok çok gereksiz, hele geçen sene ki gibi yapılırsa Kezman'dan Deivid'den farkı kalmaz diye düşünüyorum performans olarak...
(/s)
fred haberinin kaynağı nedir?