Sayfa 24 / 38 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Boşuna tartışmaya gerek yok! Her taraftar kendi takımın daha şanslı olduğunu düşünür.
    Yo ben Galatasaraylı değil Bursasporluyum (ama galatasarayı desteklediğim doğru) olaya objektif bakınca ortaya çıkan sonuç bu....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    hıhı eminm öyle

bu iş yürek işidir..yürekli olan daha çok isteyen , çalışan , mücadele eden şampiyon olur..
    bu iş yürek işi falan değildir türkiyede birileri kimi isterse o şampiyon olur bu 49 yıldır böyle ve böylede devam edecek örn:2000-2001 sezonunda fener yepyeni kadro kurdu doğru düzgün top yapamayan, uyumsuzluk yaşayan... fb şampiyon oldu 2001-2002 uyum sorununu atlatan fener takım olma özelliği gösteren fener karşsında hagisini yani herşeyini kaybetmiş yönetim değiştirmiş taşların yerine oturmadığı gs, 2002-2003 uzun zamandır şampiyon olamayan ve 9 şampiyonlukla 2 yıldız takan bjk nin bunu matematiksel olarak 100. yılında hak etmesi gerekiyordu 2003-2004 11 puan geriden gelen fenerbahçe,2005-2006 ilk yarıyı 6 puan geride kapatıp haluk ulsuoyun gelmesiyle nedeni bilinmeyen bir şekilde yükselişe geçen parasızlık kavga ve ksülük ortamı içindeki gs federasyon başkanı ile kanlı bıçaklı olan fenere karşı 2006-2007 koltuğunu hükümete kaptırmamak için fnerin yükselişene bir nebze olsun engellemyen (kadıköydeki bjk kupa maçı hala hafıszalarda) haluk olusoya karşı fener

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fatih tibinde birine gerek yok yokki.....Daha cok pivot biri lazım sırtı kaleye dönük oynayabilecek adam lazım...tekke gelirse gereksiz olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    bu iş yürek işi falan değildir türkiyede birileri kimi isterse o şampiyon olur bu 49 yıldır böyle ve böylede devam edecek örn:2000-2001 sezonunda fener yepyeni kadro kurdu doğru düzgün top yapamayan, uyumsuzluk yaşayan... fb şampiyon oldu 2001-2002 uyum sorununu atlatan fener takım olma özelliği gösteren fener karşsında hagisini yani herşeyini kaybetmiş yönetim değiştirmiş taşların yerine oturmadığı gs, 2002-2003 uzun zamandır şampiyon olamayan ve 9 şampiyonlukla 2 yıldız takan bjk nin bunu matematiksel olarak 100. yılında hak etmesi gerekiyordu 2003-2004 11 puan geriden gelen fenerbahçe,2005-2006 ilk yarıyı 6 puan geride kapatıp haluk ulsuoyun gelmesiyle nedeni bilinmeyen bir şekilde yükselişe geçen parasızlık kavga ve ksülük ortamı içindeki gs federasyon başkanı ile kanlı bıçaklı olan fenere karşı 2006-2007 koltuğunu hükümete kaptırmamak için fnerin yükselişene bir nebze olsun engellemyen (kadıköydeki bjk kupa maçı hala hafıszalarda) haluk olusoya karşı fener
    Vay be demek öyle.Şampiyon böyle belli oluyorsa biz hiç oynamayalım.Çekilelim direk ligdem

abdullah tehlikeli sularda yüzüyosun dikkat kavga çıkacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Vay be demek öyle.Şampiyon böyle belli oluyorsa biz hiç oynamayalım.Çekilelim direk ligdem
    Allah Allah böyle bişeymi var biz niye bilmiyoruz ? Madem bu sene Fener'in şampiyon olcagı belli diger takımlar neden milyonlarca dolarlık transfer yaptılar ?

Koptum ben bu yoruma ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ben bu yıl fenerin şampiyon olacağı belli demedim sadece geçen yılları ibraz ettim verdiğm oranlar ise kadro yapsına göredir tabiki bunda gsnin cezası önemli rol oynamıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kezman sırtı dönük oynayamıyor topu alsa bile hemen dengesini kaybedip düsüyor.....Zigic tibine yatkın bir adam lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fatih tibinde birine gerek yok yokki.....Daha cok pivot biri lazım sırtı kaleye dönük oynayabilecek adam lazım...tekke gelirse gereksiz olur..
    Sen Fatih Tekke'yi hiç izlemedin galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Sen Fatih Tekke'yi hiç izlemedin galiba
    ben izledim rıdvan dilmen falanda aynı yorumları yaptı Ntv de izledim...Tamam Tekke gelsınde sırtı dönük oynasın ozaman zigic tibinde adam lazım...

Uzun boylu kezmana top indiricek bütün savunmayı yıpratacak...böyle bir adam lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben izledim rıdvan dilmen falanda aynı yorumları yaptı Ntv de izledim...Tamam Tekke gelsınde sırtı dönük oynasın ozaman zigic tibinde adam lazım...

Rıdvan'ı bende dinledim şuan sırtı dönük pivot oynayabilecek tek bir isim var dedi.Sonra bir başka konu girdi Fatih'în adını verdiyanlışlıkla.Fatih rahatlıkla tek forvet oynayabilir hava toplarında çok üstün.Hatırladığım kafa golleri bi bize atmıştı Saracoğlu'nda ön direkten arka direğe,bi milli takımda Bulgaristan'a atmıştı ön direkte vurmuştu,Bir Gürcistan'a atmıştı vs. bunlar hep zor kafa golleri.Bence Fatih şuan alınabilcek en uygun isim ,Türk olması avantajı demişti Rıdvan

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fatihin hava topları güzel evet...Ama sırtı dönük zor kolar markaj yiyor neyse...

Deividi gönderip adam gibi bir forvet alınsa ama zico inadı adamı sag kanat yaptı..

Milli takım defans sorunu cekiyor yasin gelişince cok iyi olacak ama zico varken gelişmesi zor yedek mahkumu olur insallah zico onu harcamaz saglam defans lazım ülkemize..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatihin hava topları güzel evet...Ama sırtı dönük zor kolar markaj yiyor neyse...

Deividi gönderip adam gibi bir forvet alınsa ama zico inadı adamı sag kanat yaptı..

Milli takım defans sorunu cekiyor yasin gelişince cok iyi olacak ama zico varken gelişmesi zor yedek mahkumu olur insallah zico onu harcamaz saglam defans lazım ülkemize..
    Dogru Emre Aşık ve Servet gibi defans lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

@welet

senin Emrah abiyle ve Galatasaray'la ne alıp veremediğin var? Yoksa seni bu performans korkuttumu?

Kusura bakmayın yeri burası değil ama...

Bu arada Fatih iyi bir transfer olabilir
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Dogru Emre Aşık ve Servet gibi defans lazım...
    Arkadasım 2 konuda sürekli dalga geciyorsun şimdi sana soru gökhan zan ve İbrahim toraman bunlar sanki cok iyi defans Aglancak yere bizle dalga geciyorsun Türkiyede suan adam gibi defans yok mesajlarına dikkat bu iki oldu.......

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arkadasım 2 konuda sürekli dalga geciyorsun şimdi sana soru gökhan zan ve İbrahim toraman bunlar sanki cok iyi defans Aglancak yere bizle dalga geciyorsun Türkiyede suan adam gibi defans yok mesajlarına dikkat bu iki oldu.......

katılıyorum..hatta ilerde defans dörtlümüzü oluşturabilecek çok önemli iki oyuncuyu da almanya milli takımı kaptı..

malik fathi , serdar taşcı

neyse tekke çok yararlı bir oyuncu ama kullanılma şekline baglı..anelka olayı hala akıllarda

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Toraman ile Zan, her halükarda Servet ile Emre'den daha iyi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burası Fenerbahce transfer haberleri.Hatırlatırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Toraman ile Zan, her halükarda Servet ile Emre'den daha iyi bence.
    İkili uyum acısından öyle tabiki ama Türkiyede alpaydan ve bülenetten sonra saglam defans cıkmadı buda gelmiş dalga geciyor....Neyse uzamasın..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beyler ne alpayı,ne Bülenti,Ne serveti,Ne Toraman ile Zan'ı.

Burası '' Fenerbahçe Transfer haberleri '' bu tür tartışmaların yeri burası değildir.

Sözlü olarak uyarı kaç oldu yapılıyor , bundan sonra konudan sapanlar ve kişisel tartışmaya girenler ceza puanı alacaklar haberiniz olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener'de son hedef: MANGALCI FRED

FENERBAHÇE uzun süre önce Fred için Fransız kulübünün kapısını çalmış fakat olumsuz yanıt almıştı. Ancak Fatih Tekke için istenen rakamın 9 milyon euroya kadar çıkması “O paranın biraz daha fazlasına Avrupa’dan daha iyisini alırız” görüşüne ağırlık kazandırdı. Fred’in maliyetinin bonservisi ve ilk yıllık ücretiyle birlikte 15 milyon euroyu bulacağı belirtilirken, özelliklerinin tam da aranan şekilde olması başka bir tercih nedeni...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet ceza verilsin bu isimleri yukarıda yazan belli hemde dalga gecerek yazmıs...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sanırım fred lyonda kaldı satılık listesinde değil.ayrıca bir ay önce atletico madrid'in 16 milyon euroluk teklifini reddetmişlerdi.avrupadan başka bir forvet olabilir ama fred bu isim değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ceza verilsin bu isimleri yukarıda yazan belli hemde dalga gecerek yazmıs...
    Allah Allah demek sen Servet'le Emre Aşık'ı dalga gecicek bi oyuncu olarak görüyosun dalga falan gecmedim.Madem daha iyiler birde onları koyup gorelım.Koyduda zamanında gördük neler oldugunu herneyse bunların konusulcagı yer burası degil.Turkiyenin suan en iyi defans ikilisi Zan ve Toraman biz begeniyoruz.Sizin Gs'li Fatih hocada begeniyoki koyuyo begenmese koymaz heralde ceza alcak bi sebebim yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

O arkadas ayni seyleri Fenerbahce icinde yaziyor yok Higuain 15 sene sonra Türkiye'ye gelirmis oda Fenerbahce'nin yas sinirina giriyormusta bilmem ne kendi capinda egleniyor iste.. birakin eglensin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beyler ne alpayı,ne Bülenti,Ne serveti,Ne Toraman ile Zan'ı.

Burası '' Fenerbahçe Transfer haberleri '' bu tür tartışmaların yeri burası değildir.

Sözlü olarak uyarı kaç oldu yapılıyor , bundan sonra konudan sapanlar ve kişisel tartışmaya girenler ceza puanı alacaklar haberiniz olsun.
    Uyarımı dikkate almayanlar hemen belli oldu , biz ceza puanı almayın okur grubuna düşmeyin diye çabalarken siz diyorsunuz ki verin bize ceza biz okur grubuda oluruz.Teklifinizi geri çevirmeyeceğim bundan emin olabilirsiniz.

Burası Fenerbahçe Transfer haberleri burada sadece transfer haberleri tartışılır Milli takımda kim oynar hangi takımın oyuncusu daha iyi gidin bunlar Kafe Futbolda tartışın yeri kesinlikle burası değildir.

Transfer haberleri ile devam edelim bu son sözlü uyarıdır aksi taktirde gereken yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

MANGALCI FRED
    Mangalcı hea.

Hüseyin'in dediği gibi olması güç bir transfer.Zaten kolpa bir haber.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    O arkadas ayni seyleri Fenerbahce icinde yaziyor yok Higuain 15 sene sonra Türkiye'ye gelirmis oda Fenerbahce'nin yas sinirina giriyormusta bilmem ne kendi capinda egleniyor iste.. birakin eglensin
    Dinime küfreden müslüman olsa bari diye bir deyim vardır bilir misin?Herkes kimin ne olduğunu biliyor
    Fred konusunda çok zor transfer.Bence Fenerbahçe yabancı forvet almaz bu saatten sonraFatih Tekke en büyük adaydır...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten bu saatten sonra yabancı forvet transferi çok çok gereksiz, hele geçen sene ki gibi yapılırsa Kezman'dan Deivid'den farkı kalmaz diye düşünüyorum performans olarak...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fred haberinin kaynağı nedir?

Sayfa 24 / 38 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Mesaj Yetkileri