Quote Originally Posted by alparslank View Post
10 kişi ile savunma?!...
arkadaşım sen bu maçı izlediğine emin misin?.. ben ordaydım ve 10 kişi ile savunma yapan bir takım da, ileri çıkınca oyuncularını azarlayan bir hoca da göremedim!...

bakkal, maçtan önce diyodu, yeni bir oyun stiliyle oynucaz diye; oyun sitili buysa, pek de dahiyane ve içacıcı olmadığı ortada. ama 10 kişiyle savunma olmadığı da ortada...

sahada (iki takım için de), kanatlara top çıkaramayan, haliyle kanatların çalışmadığı, savunmada beceriksizlik yarışında olan ve (nedense) sanki kazanmayı istemeyen iki takım vardı...

ilk yarı pozisyon bulamasa da oyunun hakimi antep'ti, ikinci yarı ibrahim akın'ın girmesiyle beşiktaş biraz canlandı... zurita'nın beraberliğe yatması neticesi ise gol geldi ve beşiktaş kazandı...

ama beşiktaş böyle oynayacaksa, kusura bakmayın ama, daha çok bocalar... burası bjk-fb-gs tartışma yerine döndüğü için, antep hakkında fikrimi buraya yazmaktan vazgeçiyorum...
Sanırım Ben antep maçının geniş özetini değiLde başka maç izLedim herhaLde uyku sersemi.İLeri çıktıkLarı içinde bağırıp çağıran geri koşun diye de Mesut bakkaL değiL başka hocaydı gaLiba..
Sen oLayLara bakmak istediğin açıdan bakıyorsun.Peki o zaman bana bir pozisyon söyLe ki goL oLması içten oLmayan ?

Bizim de sadece bir kaç tane vardı.Sonunda da şans eseri her zaman atıLamayacak bir goL attık ve kazandık.Aham şaham Beşiktaşı bozan Beşiktaş a üstünLük kuran da bir futboL oynamadınız.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Bu arada Antep 10 kişi ile falan savunma yapmadı zurita biaz akıllı olsa golüde vardı..

Şu mesajını GaLatasaray maçı hakkında bir başka üye size karşı yazsaydı şikayet etmediğin yönetici söyLemediğin Laf kaLmazdı değiLmi.İnsanLarı sinirLendirmek için eLinizden geLeni yapıcaksınız iLLa.. ?