1 ile 30 arası toplam 349 sonuç

Konu: TSL 3. Hafta | G.Antepspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok yani adam gibi tartışma yok.Kimse gerçekLeri kabuLLenmek istemiyor.Her zaman oLayLar farkLı yere çekiLiyor.Ne desek doğru da oLsa göre göre itiraz ediyorLar.Yani bu böyLe oLmaz ve gitmez.Artık mesaj yazmaktan ve okumaktan korkar haLe geLdim.Adam gibi tartışma yapsak anaLiz etsek herkes adam gibi görüşünü beLirtse Dünyanın sonu geLir..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yok yani adam gibi tartışma yok.Kimse gerçekLeri kabuLLenmek istemiyor.Her zaman oLayLar farkLı yere çekiLiyor.Ne desek doğru da oLsa göre göre itiraz ediyorLar.Yani bu böyLe oLmaz ve gitmez.Artık mesaj yazmaktan ve okumaktan korkar haLe geLdim.Adam gibi tartışma yapsak anaLiz etsek herkes adam gibi görüşünü beLirtse Dünyanın sonu geLir..
    Valla haklısın abi.Bİri cıkmıs diyorki ordan mactaki ilk atak 55. dk da Gaziantep'ten geldi falan filan.Valla bunlara sadece gülüyorum abi...Ayrıca spiker bile bagırıyodu Antep 11 kişi kendi yarısahasında kapanıyo diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yok abi öyle şey mi olur? Herkesin kafasında basma kalıp fikirler var.Ona göre ve işlerine nasıl gelirse öyle yazıyorlar.Beşiktaş gol atıyor Beşiktaş taraftarından başka çoğu kişi(Bazı kişiler hariç) bu şansla nereye kadar diye yorum yapıyor.O zaman maç 90 dakika oynanmasın.Gerçi 80 dakika oynansa ve biz 80 de atsak yine ballı taraf biz oluruz.Kendilerine gelince ama aynı tarafsızlıkta!!! yorum yapamıyorlar.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri