Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 349 sonuç

Konu: TSL 3. Hafta | G.Antepspor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu arada Antep 10 kişi ile falan savunma yapmadı zurita biaz akıllı olsa golüde vardı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Orda İ.Akın'ı önceden biri tutsa taçı rahat kullandırmasalar gol olmayacaktı belki ama futbol bu oldu işte.Mesut Bakkal Volkan'ı çıkardı Fatih Şen'i aldı belki gol pozisyonunda Volkan olsaydı tecrübesiyle takımı öne çıkarıp taçta rahat top aldırmazdı.Tebrikler Beşiktaş'a.Batuhan'a tebrikler aynı yaştayız ve Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak kolay değil gerçekten öyle bir camiayı kaldırmak maç sonunda ağlıyordu helal olsun çocuğa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Özkan gerçekten mükemmel.Ben her geçen gün ikna olmaya başlıyorum.Sanki senelerdir 11'de oynuyormuş gibi.Delgado'nun çıkmasına bu sefer ilk dfa hak verdim.Çok kızdı çıkarken ama bencede gerekliydi.Çok top kaybetti.Şanssız günüydü.Ama herkes onun yeteneğini biliyor.Batuhan'ın girmesine kızdım biraz.Gerçi biraz düşününce kim var dedim.Burak Yılmaz...Ondan kötü oynamayacaağı kesindi.Ona da hak verdim.Sonuç olarak 16 yaşında benden bile küçük bir çocuk kurtardı maçı.Helal olsun.İstekli bir Beşiktaş görmek çok iyi.3/3 yaptık.Bakalım nereye kadar gidecek.Başarılarının devamını diliyorum Beşiktaş.
    Bu arada Fotospor gazetesi nedense kafasına göre haber yapıyor hergün.Hem okuyorum hemde Beşiktaş'ın resmi sitesinde gördüm.Bobo'yu kafalarına göre bir takıma gönderiyorlar.Beşiktaş resmi sitesinde hergün yalan diyor ama ısrarla habere devam ediyorlar.Gazetecilik yalan haberse devam etsinler.Medya buysa devam etsinler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Maçı full izledim....

Maç da iyi oynayan yoktu...Çok denk bir maç oldu..Son dakikada Gol gelerek besıktas kazandı...

Bu arada Antep 10 kişi ile falan savunma yapmadı zurita biaz akıllı olsa golüde vardı..

Oyun hakkı 1 puan gibiydi ama nitekim besıktas kazandı ve çok kritik 3 puan aldılar..
    Daha bişey demiyorum hala denk bi maç oldu diyorsunuz.İsteyen istedigi yorumu yapıyo konusmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Denklik diye birşey yok.90 Dakika etkili olan bizdik.Ama isteyen istediğini söyler tabii.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dogruya dogru bu sene besıktası sırtlayan oyuncu bobo idi.......Bütün oyun onun üstüne idi şimdi bobonun olmaması cok kötü bana göre gol yollarında sıkıntı olacak gaziantep katı savunma yaparsa bu mac -0-0 veya 1-0 biter..
    Dedigim cıktı galiba

Hatta macta yasanacakları yazmısım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ozaman neden son 2 maçı yendik.İkisinde de Bobo yoktu.Yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı olmaz böle şeyler.Sonuçta olan böyle oldu ve yendik.Olsaydısı flan olmaz böyle şeylerin
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kimse kolay bir maç olmasını beklemiyordu zaten.Zor oldu ama güzel oldu.G.Antep 10 kişi savunma yapmadıysa De Nigris neden ilerde yalnız kaldı?Beşiktaş nasıl %62ye %38 gibi açık ara topla üstün oynadı?G.Antep'in son dakikalardaki kontra ataklar dışında kalemize organize bir atağı var mı?Onlarda da Volkan ve Zurita uzaktan vurmayı tercih etti.Bobo ve Higuain takıma katılınca daha rahat gol atacağımıza inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    -

BJK kazandı işte hem şu geçn Batuhan çok feci.

Del Piero_10 Misafir

Bir takım 95 te atar maç uzarsa 115 te atar,şansla alakası yoktur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by alparslank View Post
    10 kişi ile savunma?!...
    arkadaşım sen bu maçı izlediğine emin misin?.. ben ordaydım ve 10 kişi ile savunma yapan bir takım da, ileri çıkınca oyuncularını azarlayan bir hoca da göremedim!...

bakkal, maçtan önce diyodu, yeni bir oyun stiliyle oynucaz diye; oyun sitili buysa, pek de dahiyane ve içacıcı olmadığı ortada. ama 10 kişiyle savunma olmadığı da ortada...

sahada (iki takım için de), kanatlara top çıkaramayan, haliyle kanatların çalışmadığı, savunmada beceriksizlik yarışında olan ve (nedense) sanki kazanmayı istemeyen iki takım vardı...

ilk yarı pozisyon bulamasa da oyunun hakimi antep'ti, ikinci yarı ibrahim akın'ın girmesiyle beşiktaş biraz canlandı... zurita'nın beraberliğe yatması neticesi ise gol geldi ve beşiktaş kazandı...

ama beşiktaş böyle oynayacaksa, kusura bakmayın ama, daha çok bocalar... burası bjk-fb-gs tartışma yerine döndüğü için, antep hakkında fikrimi buraya yazmaktan vazgeçiyorum...
    Sanırım Ben antep maçının geniş özetini değiLde başka maç izLedim herhaLde uyku sersemi.İLeri çıktıkLarı içinde bağırıp çağıran geri koşun diye de Mesut bakkaL değiL başka hocaydı gaLiba..
    Sen oLayLara bakmak istediğin açıdan bakıyorsun.Peki o zaman bana bir pozisyon söyLe ki goL oLması içten oLmayan ?

Bizim de sadece bir kaç tane vardı.Sonunda da şans eseri her zaman atıLamayacak bir goL attık ve kazandık.Aham şaham Beşiktaşı bozan Beşiktaş a üstünLük kuran da bir futboL oynamadınız.

Şu mesajını GaLatasaray maçı hakkında bir başka üye size karşı yazsaydı şikayet etmediğin yönetici söyLemediğin Laf kaLmazdı değiLmi.İnsanLarı sinirLendirmek için eLinizden geLeni yapıcaksınız iLLa.. ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sanırım Ben antep maçının geniş özetini değiLde başka maç izLedim herhaLde uyku sersemi.İLeri çıktıkLarı içinde bağırıp çağıran geri koşun diye de Mesut bakkaL değiL başka hocaydı gaLiba..
    Sen oLayLara bakmak istediğin açıdan bakıyorsun.Peki o zaman bana bir pozisyon söyLe ki goL oLması içten oLmayan ?

Bizim de sadece bir kaç tane vardı.Sonunda da şans eseri her zaman atıLamayacak bir goL attık ve kazandık.Aham şaham Beşiktaşı bozan Beşiktaş a üstünLük kuran da bir futboL oynamadınız.

Şu mesajını GaLatasaray maçı hakkında bir başka üye size karşı yazsaydı şikayet etmediğin yönetici söyLemediğin Laf kaLmazdı değiLmi.İnsanLarı sinirLendirmek için eLinizden geLeni yapıcaksınız iLLa.. ?
    Bosver abi isteyen istedigi gibi konusuyo yapcak bişey yok biz dogruları görüyoruz yeter.Onlar kendilerini kandırsınlar.Beşiktaş cok sanslıydı desinler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok yani adam gibi tartışma yok.Kimse gerçekLeri kabuLLenmek istemiyor.Her zaman oLayLar farkLı yere çekiLiyor.Ne desek doğru da oLsa göre göre itiraz ediyorLar.Yani bu böyLe oLmaz ve gitmez.Artık mesaj yazmaktan ve okumaktan korkar haLe geLdim.Adam gibi tartışma yapsak anaLiz etsek herkes adam gibi görüşünü beLirtse Dünyanın sonu geLir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok yani adam gibi tartışma yok.Kimse gerçekLeri kabuLLenmek istemiyor.Her zaman oLayLar farkLı yere çekiLiyor.Ne desek doğru da oLsa göre göre itiraz ediyorLar.Yani bu böyLe oLmaz ve gitmez.Artık mesaj yazmaktan ve okumaktan korkar haLe geLdim.Adam gibi tartışma yapsak anaLiz etsek herkes adam gibi görüşünü beLirtse Dünyanın sonu geLir..
    Valla haklısın abi.Bİri cıkmıs diyorki ordan mactaki ilk atak 55. dk da Gaziantep'ten geldi falan filan.Valla bunlara sadece gülüyorum abi...Ayrıca spiker bile bagırıyodu Antep 11 kişi kendi yarısahasında kapanıyo diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Batuhan ve Bati..VaLLa bence o kadar benzemiyor stiLLeri.Bati topLa gidebiLen ve sert şutLar atabiLen bir oyuncuydu.Batuhan biraz daha Hakan vari oynuyor.Bence Hakan Şükür tarzında.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Adı benziyor abim o yeter

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Batuhan ve Bati..VaLLa bence o kadar benzemiyor stiLLeri.Bati topLa gidebiLen ve sert şutLar atabiLen bir oyuncuydu.Batuhan biraz daha Hakan vari oynuyor.Bence Hakan Şükür tarzında.
    Daha 16 yaşında bir futbolcunun oyun tarzını tam olarak belirlemek yanlış değilmi toplam 2 maçını izledik

Ayrıca Batistuta kafa toplarında Hakan Şükür'ü aratmazdı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ehe zaten keşke Bati gibi oLabiLse ne mutLu bize oLur o zaman.Daha genç evet hakLısınız.Kendine bir idoL beLirLeyip onun yoLundan gitmeye çaLışırsa bunun üzerine kendi yetenekLerinide koyarsa bişeyLer oLur neden oLmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yok abi öyle şey mi olur? Herkesin kafasında basma kalıp fikirler var.Ona göre ve işlerine nasıl gelirse öyle yazıyorlar.Beşiktaş gol atıyor Beşiktaş taraftarından başka çoğu kişi(Bazı kişiler hariç) bu şansla nereye kadar diye yorum yapıyor.O zaman maç 90 dakika oynanmasın.Gerçi 80 dakika oynansa ve biz 80 de atsak yine ballı taraf biz oluruz.Kendilerine gelince ama aynı tarafsızlıkta!!! yorum yapamıyorlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bizim basın varken oda söner

İnsallah oyunlara gelmez

Basın abarta abarta oyuncu nerelere getirir 2 gün sonra basında söyle haber cıkar batuhan bonservisi su kadar

Önemli olan Allah sakatlık yasatmasınbu performansını sürdürürse en azından ümit milliye cagırılır....

Stili bence hakan gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim basın varken oda söner

İnsallah oyunlara gelmez

Basın abarta abarta oyuncu nerelere getirir 2 gün sonra basında söyle haber cıkar batuhan bonservisi su kadar

Önemli olan Allah sakatlık yasatmasınbu performansını sürdürürse en azından ümit milliye cagırılır....

Stili bence hakan gibi...
    Merak etme Emrah abi biz oyunlara getirtmeyiz.

Ayrıca en azından ümit milliye gitmez.Orası kesin.Amacı milli takım olmalı.
    So what?
    Saike

Ertuğrul Sağlam olduğu sürece Batuhan Karadeniz gelişmeye dvm eder...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Batuhan özel hayatına çok dikkat etmeliBir de bu yaşında fazla yüklenilmesi yanlış olur ona....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İşte Batugol & İ.Akın ortaklığının meyvesi;

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=C5w66788EKs[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle Ertugrul Saglam'a helal olsun 16 yasındaki cocuga güvenip oynattı.Tigana genclere Saglam'ın yanında hiç önem vermiyomuş Turkiye'de hiçbir hocada 16 yasındaki oyuncuyu oynatacak yürek yok.Tebrikler Batu Tebrikler Ertugrul saglam...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Delgado'yu çıkarıp Batuhan'ı almak her teknik direktörün yapacağı iş değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hangi Burak bu ?
    Burak Yılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş dün atak bir futbol oynadı. Baskılı futbol ile rakip alanına çok adamla gittiler. Bekler birkaç pozisyonda geriye dönüş problemi yaşadığı için Antep kontra atak ile pozisyon bulabildi.

Batuhan'ın kendini geliştirmesi gerektiği bir gerçek. Nobre ağabey'i gibi pas alabilmeyi becermesi lazım. Kanat ataklarında ve havadan gelen toplarda etkili bir silah. Beşiktaş eğer Avrupa arenasında iş yapmak istiyorsa Batuhan gibi, Serdar gibi yıldızlarını satmamalı.

Serdar Kurtuluş kendini hücum yönünde geliştirmiş. Topa basabiliyor, isabetli orta açabiliyor, çalım atabiliyor. Daha konsantre ve daha soğukkanlı.

Maçta ön plana çıkan üç isim kimdi diye sorarsanız, İbrahim Akın, Nobre ve De Nigris derim. İbrahim Akın Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam önderliğinde bence bu sezon milli takıma kada yükselecek. Hızlı ve iyi adam geçebiliyor. Tek eksiği top tekniği ve aldığı kararlar. Nobre'yi ben bu maç çok beğendim. Gerçekten ligimizdeki en kaliteli forvetlerden. Topu alıp ayağında tutabiliyor, kanatlara yayabiliyor. Ömer'in yıldızlaştığı pozisyonda attığı kafa şutu mükemmeldi. Kanatlardan gelen pozisyonlarda nerede duracağını biliyor.

De Nigris de bence bu maç olumlu bir görüntü çizdi. Topu alıp saklayabiliyor, hem havadan hem yerden iyi. Ama Antep'in hocası tek forvetli sistemde onu yanlız bıraktığı için etkili olamıyor.

Bence Antep'in De Nigris'in yanına bir forvet monte etmesi ve orta sahada Zurita'nın yanına yaratıcı bir orta saha alması gerek.

Beşiktaş bu sene kanatlardan çok iyi geliyor. Serdar Özkan ve Tello gibi iyi orta açan oyunculara sahipler. Nobre, Batuhan ve Bobo ile bu topları gole çevirebiliyorlar. Ayrıca yanlarına Delgado ve Higuain de katılınca yerden de iyi gelecekler.

Beşiktaş'ın en önemli zaafları oyuncuların geri dönmemesi ve orta sahadan kademeye giren oyuncu sayısının azlığı. Antep belki gol atamaz ama yarın Şampiyonlar Ligi'nde gafil avlanabilir Kara Kartal.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Merak etme Emrah abi biz oyunlara getirtmeyiz.

Ayrıca en azından ümit milliye gitmez.Orası kesin.Amacı milli takım olmalı.
    Herhalde milli takım olacak yani demek istedigim yası cok genc bu yasda ümit milli da rahatlıkla oynayabilir milli takım ise olgunlasınca

Üimt milliye cagrılabilir ama galiba u18 cagrıldı..

Quote Originally Posted by welet View Post
    Öncelikle Ertugrul Saglam'a helal olsun 16 yasındaki cocuga güvenip oynattı.Tigana genclere Saglam'ın yanında hiç önem vermiyomuş Turkiye'de hiçbir hocada 16 yasındaki oyuncuyu oynatacak yürek yok.Tebrikler Batu Tebrikler Ertugrul saglam...
    Batuhan yasını hiç göstermiyor fizik gücü süper zaten fizik gücü olmasa oynayamazdı çünkü 16 yasında forvette işi zor olurduilerde hakan şükür gibi olabilir.. Bu arada Bir gerets vardı Aydın yılmaz sahneye cıkmısdı unutmaGeretsde gıttı...Ugur ucar vardı 16 yasında Terim oynattı..Sanırım istanbulspor macı idi..Birde emre belözoglu var o yasda ortsaha yükü onda idi.....

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri