1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Burak transferi pek de mantikli olmaz gibime geliyor yurt ici olcaksa Mehmet Yildiz tam istedigimiz tipte bir adamdir..Necati de sanki affedilcek gibime geliyor yoksa Necati kalitesinde bir oyuncu coktan satilmisti bile..Bole olmasa bile belki de ben istedigim icin bana ole gelio olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yalcintheft View Post
    Burak transferi pek de mantikli olmaz gibime geliyor yurt ici olcaksa Mehmet Yildiz tam istedigimiz tipte bir adamdir..Necati de sanki affedilcek gibime geliyor yoksa Necati kalitesinde bir oyuncu coktan satilmisti bile..Bole olmasa bile belki de ben istedigim icin bana ole gelio olabilir..

Necatinin geri gelmesini en çok isteyenlerden biriyim ama necati yaptıgı açıklamada geri dönmesinin söz konusu olmadıgını söyledi..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Necatinin geri gelmesini en çok isteyenlerden biriyim ama necati yaptıgı açıklamada geri dönmesinin söz konusu olmadıgını söyledi..
    Buna gercekten de uzuldum Necati gibi bir oyuncunun ayrilisi buyuk bir kayip..Nonda'nin oynadagi ligler kalitesi tartisilmaz ama Necati'nin yerine dusunuldugu icin onunla es degerde bile olsa (ki suphelerim var) bizim icin kayip cunku takimin gelismesi icin gelen oyuncunun Necati ile ayni duzeyde degil onun uzerinde bir yetenek olmasi gerekir diye dusunuyorum..

Mesaj Yetkileri