Sayfa 59 / 134 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar kim gelirse gelsin şöyle bir gerçek varki..bütün Galatasaray lıların içinde bir kırıklık var...

şayet kone premier lige gitmek istemeseydi ankaragücü maçında sahadaydı.
    neyse bi yerde yönetimi de anlamak lazım..

yanlız şunu söyliyeyim yapılacak forvet transferi kesinlikle sponsor tarafından yapılmayacaktır...

adnan polat açıklama yaptı ve dediki alınacak oyuncu klübün kaynaklarıyla alınacaktır...

nonda gelecek gibi görünüyor..aslında kötü bir oyuncu degil ..daha önce kone alves grafite haberleri çıkmamış olsa nonda transferi beni çok heycanlandırırdı...

ama sorun koneyle başlayıp nondayla bitirmek..

neyse yinede yönetime bunlar için dahi teşekkür ediyorum..umarım Galatasarayımıza hayırlı olacaktır..

nonda transferi baya iyi olur necatiyi versek nondayı alsak bi de üstüne azcık para koysak ben buna daha çok sevinirim

Burak transferi pek de mantikli olmaz gibime geliyor yurt ici olcaksa Mehmet Yildiz tam istedigimiz tipte bir adamdir..Necati de sanki affedilcek gibime geliyor yoksa Necati kalitesinde bir oyuncu coktan satilmisti bile..Bole olmasa bile belki de ben istedigim icin bana ole gelio olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by onur1990 View Post
    nonda transferi baya iyi olur necatiyi versek nondayı alsak bi de üstüne azcık para koysak ben buna daha çok sevinirim
    necatiyle nonda farklı tipte santraforlar ama asla ve asla necatiyi nondaya degişmem..

bence her halukarda necati daha iyi bir oyuncudur..herşeyden önce nonda Gs ye gelirse son transferini yapmış olacak..ama necatinin önünde daha uzun yıllar futbol oynama kendini daha da geliştirme fırsatı var..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Necati ve Beşiktaş sanmıyorum...Necati biraz akıllı olup ilk senesinde 25 gol attım diye havalanmasaydı şimdi çok farklı yerlerdeydi...Necati'yi de Beşiktaş'a satacaklarını sanmıyorum..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yalcintheft View Post
    Burak transferi pek de mantikli olmaz gibime geliyor yurt ici olcaksa Mehmet Yildiz tam istedigimiz tipte bir adamdir..Necati de sanki affedilcek gibime geliyor yoksa Necati kalitesinde bir oyuncu coktan satilmisti bile..Bole olmasa bile belki de ben istedigim icin bana ole gelio olabilir..

Necatinin geri gelmesini en çok isteyenlerden biriyim ama necati yaptıgı açıklamada geri dönmesinin söz konusu olmadıgını söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nondanın 5 veya 6 gün Önce Leverkusene karsı attıgı gol

Ayrıca asistte yapan o...

http://www.youtube.com/watch?v=RO5evVfJJqo&mode=related&search=

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emrah abi bu arada nondanın bonservisi için Romayla 1 milyon euro karşılıgında anlaştıgımızı duydum..eger fiyat buysa çok iyi olur ..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Necatinin geri gelmesini en çok isteyenlerden biriyim ama necati yaptıgı açıklamada geri dönmesinin söz konusu olmadıgını söyledi..
    Buna gercekten de uzuldum Necati gibi bir oyuncunun ayrilisi buyuk bir kayip..Nonda'nin oynadagi ligler kalitesi tartisilmaz ama Necati'nin yerine dusunuldugu icin onunla es degerde bile olsa (ki suphelerim var) bizim icin kayip cunku takimin gelismesi icin gelen oyuncunun Necati ile ayni duzeyde degil onun uzerinde bir yetenek olmasi gerekir diye dusunuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nonda öyle Fazla parada istemez benceKulüb acısındanda iyi transfer olur gelirse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda tipik bi afrikalı. Çok hızlı son vuruşları harika. Lincoln sonunda gol attırabileceği bi adam buldu . Transfer biterse taraftar Nonda'ya ? işreti ile bakar ama buna değer Nonda kaliteli bi oyuncu

yönetim 3 eylüle kadar 2 futbolcu alabiliriz dedi. Beklemekden başka yapıcağımız birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

2 milyon euro'ya satış listesinde imiş Nonda..Cnn Turk.

Bence bu transfer bitti..Üstelik Cnn türkiyenin en saglam haber kaynagı..Nonda kendiside az para ister Kulüb acısından baya güzel transfer zararda olmaz::.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    2 milyon euro'ya satış listesinde imiş Nonda..Cnn Turk.

Bence bu transfer bitti..Üstelik Cnn türkiyenin en saglam haber kaynagı..Nonda kendiside az para ister Kulüb acısından baya güzel transfer zararda olmaz::.
    Bak buna daha çok sevinirsin

"Nilmar'ı bedava getirelim"

Galatasaray'ın bir ara gündemine gelen ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilen Nilmar, yönetime bedava önerildi. Menajer Erdal Akgündüz'ün sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu futbolcuyu isterseniz bonservis bedeli ödemeden getirebiliriz" dediği öğrenildi.
    YEDEKTE DURUYOR
    Akgündüz, Brezilyalı golcünün yıllık 2 milyon euro istediğini de kaydetti. Yönetim bu teklife bir yanıt vermezken, yedekte tuttuğu vurgulandı. Nilmar'ın daha önce Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı, ancak fikrinin değişebileceği belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nilmarı isteriz peki kaynak ne acaba ?

hatta nilmar - nonda birlikte gelirse daha iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    nilmarı isteriz peki kaynak ne acaba ?

hatta nilmar - nonda birlikte gelirse daha iyi olur..
    Webaslan.com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nılmar için zaten gizli girişim varmıs..Ama oyuncu gelirmi????

Nondayı cok ekonomik fiyata alıcaz dedigim gibi ben 1 forvet daha bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım dogrudur .. nilmar Türkiye de şov yapar..heleki arkasında lincoln varken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Nılmar için zaten gizli girişim varmıs..Ama oyuncu gelirmi????

Nondayı cok ekonomik fiyata alıcaz dedigim gibi ben 1 forvet daha bekliyorum
    Nilmar boşta. Ve sadece 1 teklif varmış oda düşük bi teklif sıcak bakmıomuş Nilmar. Gs bastırırsa rahat rahat alır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

koneye teklif ettigimiz yıllık paranın yarısına nilmarı ikna ederiz bence..ayrıca Gs vizyonu olan bir klüp bu yüzden bizi bir sıçrama noktası olarak da kullanabilir..burda çok iyi işler yaparsa avrupanın söz sahibi ekiplerine transferi açısından

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

CNN TÜRK:Roma 1,5 Mİlyon euro istemiş bizimkiler 1 de ısrarcı olmuşlar ve Romadan da ok gelmiş ama daha kesinleşen bişey yokmuş denildi...

Cok ucuza bence cok yararlı olacak bir forvet alıyoruz...Bana göre piyango..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu kdr ucuz olacagını tahmin etmiyodum..eger fiyat buysa gerçekten Emrah abinin de dedigi gibi piyango olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

1,5 milyon € ise razıyım hemen gelsin Yanınada bi Nilmar iyi gider
    I'm back...

emrah yonetımın nimarla ilgilendıgını nerden bılıosun girişim var demıssın ole bıse varsa alablırırız bu adamı yonetım teklif yaparsa gelır bu adamaa

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar nonda birde isim bence..Avrupada biliniyor.Bence sevinelim..İnsallah gelir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by neondh View Post
    emrah yonetımın nimarla ilgilendıgını nerden bılıosun girişim var demıssın ole bıse varsa alablırırız bu adamı yonetım teklif yaparsa gelır bu adamaa
    Renkdas basında cıkmısdı..Ama nilmar gelmyedebilir.Bence 1 forvet daha gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vikipedi de Gs de oldugu geçiyo ama vikipedi bu inanmak ne kdr dogru

neyse Cnn dedigine göre bu iş ciddi..

lincoln transferinin bittigini herkesten önce duyuran taraftı Cnn

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
    Nonda’yla her konuda anlaşmışlar. Oyuncunun menajerini hepiniz yakından tanırsınız. Ribery’i elimizden koparıp Marsilya’ya satan Bruno Heiderschied... Roma’yla bonservis için pazarlıktalar. Nonda’ya Birleşik Arap Emirlikleri’nden yıllık 2,4 milyon euro vermişler, ancak o Galatasaray’a gelmek istediğini söylemiş.

sevdim bu adamı bizim büyük takım oldugumuzu biliyormus.. malum sampiyonlar liginde oynadı bize karsı hiç tereddüt etmeden ben Galatasaraya gidicem demiş hemde baya vermişler ona

Bence gelsin. Yanına bir adam daha gelsin olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kendisi bile demiş ben Galatasaraya gidicem diye daha ne olsun...2.4 para vermişler onu bile kabul etmemiş..

Monaco dayken bize karsı oynamısdı..Etkilendi tabi..

nonda kalıtelı oyuncu sakatlıgı gecmısse cok yararlı olur.monaco zamanında beri hayranıyım ben bu adamın.istedıgımız guclu yırtıcı forvet nonda ve olcak galıba.transfer yapmayı o kadar ozlemısız kı nonda yı begenmıoruz

Sayfa 59 / 134 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon

Mesaj Yetkileri