00-01 yılı artık piyasadaki tüm oyunlardan sıkılmış nettende bir tad alamaz olmuştum malum 46kbCafede 7-8 arkadaş aynı oyunu oynuyor bu ne ya dedim managerlikmiş biraz seyrettim ne saçöma şey yazılarla oyunmu olur bırakın allaseniz yaa dedim. Bi kaç ay sonra sıkıntım hat safhaya ulaşınca bunlarında hala zevk aldıklarını gorunce hele bi göster bakalım ne neyin nesidir değildir dedim. Hay demez olaydım sonuç 7 yıldır o hatamın cezasını çekiyorum kopamadım başından :S Neydi onlar be Dejan Petkovic'ler , Julius Aghahowa'lar , Wael Reyad , Taribo West ve tabki Tsigalko
) ve meşhur olmayan Arjen Robben
![]()

Cafede 7-8 arkadaş aynı oyunu oynuyor bu ne ya dedim managerlikmiş biraz seyrettim ne saçöma şey yazılarla oyunmu olur bırakın allaseniz yaa dedim. Bi kaç ay sonra sıkıntım hat safhaya ulaşınca bunlarında hala zevk aldıklarını gorunce hele bi göster bakalım ne neyin nesidir değildir dedim. Hay demez olaydım sonuç 7 yıldır o hatamın cezasını çekiyorum kopamadım başından :S Neydi onlar be Dejan Petkovic'ler , Julius Aghahowa'lar , Wael Reyad , Taribo West ve tabki Tsigalko
) ve meşhur olmayan Arjen Robben
Alıntılı Yanıtla