Sayfa 13 / 191 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

mauro german camoranesi juve'ye ilk geldiğinde bana saç baş yolduran birisiydi.Juve'de hiçbi futbolcuya bu kadar kızdığımı hatırlamıyorum. sonradan sonraya kendini geliştirince sevmeye başladım ilginç bir futbolcu.

Del Piero_10 Misafir

Camoranesi benim favorilerimden.Verona'dan geldiğinde daha ismini yazamıyorduk ama sonra coştukça coştu,dünya kupasına kadar gitti.

Takımın renklerinden biri o.Nedendir bilinmez Predator filmindeki Bİlly karakterine benzetirim onu

Adamın gerçek adı Sony Landham'mış bu arada.Zaten 2 filmde gördüm.Biri bu diğeri Sylvester Stallone'nin Hürkan filminde kötü adam olarak.

parma - Juventus maçı Eurosport ta canlı yayında

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    parma - Juventus maçı Eurosport ta canlı yayında
    Hangi Eurosport
    Eurosport ile Eurosport 2 vermiyor şu an

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hangi Eurosport
    Eurosport ile Eurosport 2 vermiyor şu an
    veriyor Özgür ama hangisi bilmiyorum benim receiverde bikaçtane Eurosport war bi tanesnin şifresini çözebiliyorum o kanal da maçı veriyor zaten Eurosport Live yazıoyor kanalın ismine.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

0-0 gidiyor maç şuan...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başarılar Parma.

Chiellini'nin mükemmel ortasına kafayı vuran Molinaro!! golü yazdı.parma 0 - 1 Juventus

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    Chiellini'nin mükemmel ortasına kafayı vuran Molinaro!! golü yazdı.parma 0 - 1 Juventus
    Molinaro helal! girdiği gibi yazdı golünü

Del Piero_10 Misafir

Almiron serbest vuruşla bombaladı.
    1 dk sonra penaltıdan 2-1 oldu.

73 de Almiron'un frikik golüyle 2-0 öne geçtik ve 1 dakika sonra castellininin penaltısına engel olamadık durum 1-2 Juventus
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Salihamidzid 1-3

Del Piero_10 Misafir

3 oldu bu iş bitti.

Salihamidzic!

Ofans anlamında takımın maşallahı var hazırlık maclarında da azçok belliydi hücüm anlamında zenginlik olacağı.
    En güzel tarafıda uzun zamandır göze hoş gelen futbol oynamıyorduk hele ki capello ile geçen 2 yıl'a bakılırsa.Şu uyum sorununu en az kayıpla atlatırsak birde ohhh tadından yenmez valla.

Del Piero_10 Misafir

PARMA - JUVENTUS 1-3

RETI: 62' Molinaro, 73' Almiron, 75' Castellini p, 82' Salihamidzic

PARMA: Pavarini; Coly, Paci, Couto, Castellini; Dessena, Parravicini, Morrone, Tombesi (68' Budan); Reginaldo, Paponi (68' Morfeo)
    Subs: Bucci, Rossi, Crisci, Zenoni, Cigarini
    Coach: Di Carlo

JUVENTUS: Buffon; Zebina, Andrade, Legrottaglie (46' Boumsong), Chiellini; Nocerino (59' Molinaro), Almiron, Tiago, Salihamidzic; I a q u i n t a (79' Palladino), Trezeguet
    A disposizione: Belardi, Duravia, Castiglia, Esposito
    Allenatore Ranieri

BOOKED: 38' p.t. Trezeguet, 51' Salihamidzic, 59' Tiago, 85' Morfeo, 86' Reginaldo

Juventus'un maçtaki 11i şu şekildeydi ;

Buffon
    Zebina - Legrottaglie(Boumsong) - Andrade - Chiellini
    Salihamidzic - Tiago - Almiron - Nocerino(Molinaro)
    I a q uinta(Palladino) - Trezeguet

maçta Legrottaglie'yi gazi verdik,yerine Boumsong oyuna girdi.

Goller : 62'Molinaro,73'Almiron,74'Castellini(Pen-Parma)86'Salihamidzic

NOT : bu arada interin barcelona ile yaptığı hazırlık maçındaki son durum 3-0 barcelona ikinci yarı yeni başladı...

Del Piero_10 Misafir

Juventus İtalya kupasında karşılaştığı Parma'yı 3 yeni oyuncusunun yeni takımlarının formasıyla attıkları ilk gollerle eledi.

1-0 Molinaro
    http://www.juventusmania.net/lpe427/parma_0-1_juve.wmv
    2-0 Almiron
    http://www.juventusmania.net/lpe427/parma_0-2_juve.wmv
    3-1 Salihamidzic
    http://www.juventusmania.net/lpe427/parma_1-3_juve.wmv

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi skor.Dev geri dönüyor.

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

Dün gece dedim başka takımlar hakkında burada konuşulmasın diye sabah 20 tane daha mesajla karşılaştım.

Bundan sonra bu konuda başka takımları ilgilendiren mesajları sileceğim.

Juventus’un genç oyuncusu Palladino’yu isteyen Fiorentina'nın, bu oyuncu için 10 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Fiorentina sportif direktörü Pantaleo Corvino, Juventus takımının I a q u i n t a, Del Piero ve Trezeguet’li forvet hattında yeterince şans bulamayacak gibi görünen Raffaele Palladino'nun peşine düştü.

Juventus kulübünden daha öne yapılan açıklamada ise Palladino'nun satılık olmadığı belirtilmiş, hatta Giuseppe Rossi’nin transferiyle ilgili çabalar da sırf Palladino'ya daha çok şans verebilmek adına durdurulmuştu.

Torino ekibi genç oyuncusunu satmaya niyetli değilse de, Fiorentina'nın 10 milyon avroluk teklifininin Juve'nin inadını kırabileceği söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Videolar ve resimler için sağol Özgür abi
    ------------------
    Sonraki maç;

2 Eylül Pazar

Cagliari-Juventus

Türkiye Saati ile 16:00

Golden Foot 2007 (Altın Ayakkabı 2007) de son viraja girildi.Del Piero,r.carlos ve maldininin oylarda en önde olduğu iddia ediliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

İSTEDİĞİNİZ TAKIMI TUTUP DESTEKLEYEBİLİRSİNİZ AMA ASLA VE ASLA BAŞKA TAKIMLARLA İLGİLİ HAKARETE VARAN DÜZEYDE KONUŞAMAZSINIZ.AYRICA DA İSTEYEN İSTEDİĞİ KONUYA MESAJ YAZAR.HİÇBİR KONU BELİRLİ KİMSELERE YA DA GRUPLARA AİT DEĞİLDİR.

güzel bir Del Piero fotosu daha...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Parma yı daha çok seviyom ama. Juve şampiyon olacak kimse inanmıyo ama olacak içimdsen geldi.

Ya hayret gerçekten.Anlamadıgım nokta inter'in dokunulmazlıgı mı var kardeşim anladık İtalya'da var forumlarda Da mı geçerli bu.Forumlar tartışma,eleştirme,övme vs kişisel düşüncelerin paylaşıldıgı yerler değil mi.Abartıya kaçmadan fikirlerimi söyledim.İnter barca,real,valencia gibi güçlü takımlarla başedemez.Yok yani İnter'in avrupa'da bi hiç oldugu gerçeklerle örtüşmüyorsa benim uydurduğum bişeyse peki tmm hata bende derim geçerim.Şimdi bu gerçeğin adı hakaret mi oluyor.
    kardeşim bi yere de rahatça kişisel düşüncemizi belirtebilelim yahu.

26. Default

dogru söylüyorsun adaş...ama yinede kimsenin kimseye hakaret etme gibi bi lüksü olmamalı...yani herkes sınırını bilmeli...

Del Piero_10 Misafir

Bugün kulübün efsane futbolcusu Pavel Nedved 35 yaşına girdi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    Ya hayret gerçekten.Anlamadıgım nokta inter'in dokunulmazlıgı mı var kardeşim anladık İtalya'da var forumlarda Da mı geçerli bu.Forumlar tartışma,eleştirme,övme vs kişisel düşüncelerin paylaşıldıgı yerler değil mi.Abartıya kaçmadan fikirlerimi söyledim.İnter barca,real,valencia gibi güçlü takımlarla başedemez.Yok yani İnter'in avrupa'da bi hiç oldugu gerçeklerle örtüşmüyorsa benim uydurduğum bişeyse peki tmm hata bende derim geçerim.Şimdi bu gerçeğin adı hakaret mi oluyor.
    kardeşim bi yere de rahatça kişisel düşüncemizi belirtebilelim yahu.
    msn de dilediğin kadar belirt ama bu forumda kişisel düşüncelerin başka takımları aşağılayacak boyutlara varırsa kusura bakma izin verilmez...

ayrıca ben de interden nefret ediyorum...ama her takımın dokunulmazlığı var bu sitede...hiç kimse-kim olursa olsun-başka takımı aşağılayacak sözler sarfedemez...

[quote=comandante;862653]

ama her takımın dokunulmazlığı var bu sitede...quote]

ha tmm o zaman böyle bişey varsa ok ok.kusura bakma ben bi forumda futbol takımının dokunulmazlığı olabileceğini hesap etmedim.KAç yıldır bu forumların icerisindeyim ilk defa bi forumda dokunulmazlıktan söz edildigine şahit oluyorum.
    Vallahi hayret ya biz bu sayfaya sadece haberlere bakmaya ,golleri kim attı,kim sakatlandı diye bakmaya mi gelecez kardeşim. Bunları bilmek için üye olmadım ben bu foruma.Şurda juve'ye gönül vermiş ark'larla eleştirmeye övmeye tartısmaya eğlenmeye geliyorum foruma.LAf İnter'den açıldı barca'dan da 5 yiyince içimden geçenleri söyledim.Bu kadar büyütüleceğini hiç düşünmemiştim açıkçası.
    Neyse topice verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

benim lafım sadece sana değildi.topic ağalığı yapan üyeye laf söyledim...

evet bu sitede her takımın dokunulmazlığı var.istediğin kadar eleştir doğru kelimeleri seçerek kimse eleştirilerine laf etti mi?inter bu düzeyde bir takım değil diyin.bunu demek varken sen hakarete varan kelimeler kullanılıyor.inter sevilmiyor tamam ben de sevmiyorum interi msnde de demediğimi bırakmıyorum belki ama forumda yasak işte ne yapalım yani ben bi yerimden kural uydurmuyorum ki.kuralların gereğini yapıyorum...

neyse kapatalım.mesaj alınmıştır artık tartışmanın gereği yok...

Sayfa 13 / 191 İlkİlk ... 311121314152363113 ... SonSon

Mesaj Yetkileri