mauro german camoranesi juve'ye ilk geldiğinde bana saç baş yolduran birisiydi.Juve'de hiçbi futbolcuya bu kadar kızdığımı hatırlamıyorum. sonradan sonraya kendini geliştirince sevmeye başladım ilginç bir futbolcu.![]()
mauro german camoranesi juve'ye ilk geldiğinde bana saç baş yolduran birisiydi.Juve'de hiçbi futbolcuya bu kadar kızdığımı hatırlamıyorum. sonradan sonraya kendini geliştirince sevmeye başladım ilginç bir futbolcu.![]()
Camoranesi benim favorilerimden.Verona'dan geldiğinde daha ismini yazamıyorduk ama sonra coştukça coştu,dünya kupasına kadar gitti.
Takımın renklerinden biri o.Nedendir bilinmez Predator filmindeki Bİlly karakterine benzetirim onu
Adamın gerçek adı Sony Landham'mış bu arada.Zaten 2 filmde gördüm.Biri bu diğeri Sylvester Stallone'nin Hürkan filminde kötü adam olarak.
![]()
parma - Juventus maçı Eurosport ta canlı yayında![]()
0-0 gidiyor maç şuan...
Başarılar Parma.
Chiellini'nin mükemmel ortasına kafayı vuran Molinaro!!golü yazdı.parma 0 - 1 Juventus
Almiron serbest vuruşla bombaladı.
1 dk sonra penaltıdan 2-1 oldu.
73 de Almiron'un frikik golüyle 2-0 öne geçtik ve 1 dakika sonra castellininin penaltısına engel olamadık durum 1-2 Juventus
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Salihamidzid 1-3
3 oldu bu iş bitti.
Salihamidzic!
Ofans anlamında takımın maşallahı var hazırlık maclarında da azçok belliydi hücüm anlamında zenginlik olacağı.
En güzel tarafıda uzun zamandır göze hoş gelen futbol oynamıyorduk hele ki capello ile geçen 2 yıl'a bakılırsa.Şu uyum sorununu en az kayıpla atlatırsak birde ohhh tadından yenmez valla.![]()
PARMA - JUVENTUS 1-3
RETI: 62' Molinaro, 73' Almiron, 75' Castellini p, 82' Salihamidzic
PARMA: Pavarini; Coly, Paci, Couto, Castellini; Dessena, Parravicini, Morrone, Tombesi (68' Budan); Reginaldo, Paponi (68' Morfeo)
Subs: Bucci, Rossi, Crisci, Zenoni, Cigarini
Coach: Di Carlo
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Andrade, Legrottaglie (46' Boumsong), Chiellini; Nocerino (59' Molinaro), Almiron, Tiago, Salihamidzic; I a q u i n t a (79' Palladino), Trezeguet
A disposizione: Belardi, Duravia, Castiglia, Esposito
Allenatore Ranieri
BOOKED: 38' p.t. Trezeguet, 51' Salihamidzic, 59' Tiago, 85' Morfeo, 86' Reginaldo
Juventus'un maçtaki 11i şu şekildeydi ;
Buffon
Zebina - Legrottaglie(Boumsong) - Andrade - Chiellini
Salihamidzic - Tiago - Almiron - Nocerino(Molinaro)
I a q uinta(Palladino) - Trezeguet
maçta Legrottaglie'yi gazi verdik,yerine Boumsong oyuna girdi.
Goller : 62'Molinaro,73'Almiron,74'Castellini(Pen-Parma)86'Salihamidzic
NOT : bu arada interin barcelona ile yaptığı hazırlık maçındaki son durum 3-0 barcelonaikinci yarı yeni başladı...
Juventus İtalya kupasında karşılaştığı Parma'yı 3 yeni oyuncusunun yeni takımlarının formasıyla attıkları ilk gollerle eledi.
1-0 Molinaro
http://www.juventusmania.net/lpe427/parma_0-1_juve.wmv
2-0 Almiron
http://www.juventusmania.net/lpe427/parma_0-2_juve.wmv
3-1 Salihamidzic
http://www.juventusmania.net/lpe427/parma_1-3_juve.wmv
İyi skor.Dev geri dönüyor.
Dün gece dedim başka takımlar hakkında burada konuşulmasın diye sabah 20 tane daha mesajla karşılaştım.
Bundan sonra bu konuda başka takımları ilgilendiren mesajları sileceğim.
Fiorentina sportif direktörü Pantaleo Corvino, Juventus takımının I a q u i n t a, Del Piero ve Trezeguet’li forvet hattında yeterince şans bulamayacak gibi görünen Raffaele Palladino'nun peşine düştü.
Juventus kulübünden daha öne yapılan açıklamada ise Palladino'nun satılık olmadığı belirtilmiş, hatta Giuseppe Rossi’nin transferiyle ilgili çabalar da sırf Palladino'ya daha çok şans verebilmek adına durdurulmuştu.
Torino ekibi genç oyuncusunu satmaya niyetli değilse de, Fiorentina'nın 10 milyon avroluk teklifininin Juve'nin inadını kırabileceği söyleniyor.
Videolar ve resimler için sağol Özgür abi
------------------
Sonraki maç;
2 Eylül Pazar
Cagliari-Juventus
Türkiye Saati ile 16:00
Golden Foot 2007 (Altın Ayakkabı 2007) de son viraja girildi.Del Piero,r.carlos ve maldininin oylarda en önde olduğu iddia ediliyor.
İSTEDİĞİNİZ TAKIMI TUTUP DESTEKLEYEBİLİRSİNİZ AMA ASLA VE ASLA BAŞKA TAKIMLARLA İLGİLİ HAKARETE VARAN DÜZEYDE KONUŞAMAZSINIZ.AYRICA DA İSTEYEN İSTEDİĞİ KONUYA MESAJ YAZAR.HİÇBİR KONU BELİRLİ KİMSELERE YA DA GRUPLARA AİT DEĞİLDİR.
güzel bir Del Piero fotosu daha...
Parma yı daha çok seviyom ama.Juve şampiyon olacak kimse inanmıyo ama olacak içimdsen geldi.
![]()
Ya hayret gerçekten.Anlamadıgım nokta inter'in dokunulmazlıgı mı var kardeşim anladık İtalya'da var forumlarda Da mı geçerli bu.Forumlar tartışma,eleştirme,övme vs kişisel düşüncelerin paylaşıldıgı yerler değil mi.Abartıya kaçmadan fikirlerimi söyledim.İnter barca,real,valencia gibi güçlü takımlarla başedemez.Yok yani İnter'in avrupa'da bi hiç oldugu gerçeklerle örtüşmüyorsa benim uydurduğum bişeyse peki tmm hata bende derim geçerim.Şimdi bu gerçeğin adı hakaret mi oluyor.
kardeşim bi yere de rahatça kişisel düşüncemizi belirtebilelim yahu.![]()
dogru söylüyorsun adaş...ama yinede kimsenin kimseye hakaret etme gibi bi lüksü olmamalı...yani herkes sınırını bilmeli...
msn de dilediğin kadar belirt ama bu forumda kişisel düşüncelerin başka takımları aşağılayacak boyutlara varırsa kusura bakma izin verilmez...
ayrıca ben de interden nefret ediyorum...ama her takımın dokunulmazlığı var bu sitede...hiç kimse-kim olursa olsun-başka takımı aşağılayacak sözler sarfedemez...
[quote=comandante;862653]
ama her takımın dokunulmazlığı var bu sitede...quote]
ha tmm o zaman böyle bişey varsa ok ok.kusura bakma ben bi forumda futbol takımının dokunulmazlığı olabileceğini hesap etmedim.KAç yıldır bu forumların icerisindeyim ilk defa bi forumda dokunulmazlıktan söz edildigine şahit oluyorum.
Vallahi hayret ya biz bu sayfaya sadece haberlere bakmaya ,golleri kim attı,kim sakatlandı diye bakmaya mi gelecez kardeşim. Bunları bilmek için üye olmadım ben bu foruma.Şurda juve'ye gönül vermiş ark'larla eleştirmeye övmeye tartısmaya eğlenmeye geliyorum foruma.LAf İnter'den açıldı barca'dan da 5 yiyince içimden geçenleri söyledim.Bu kadar büyütüleceğini hiç düşünmemiştim açıkçası.
Neyse topice verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın
benim lafım sadece sana değildi.topic ağalığı yapan üyeye laf söyledim...
evet bu sitede her takımın dokunulmazlığı var.istediğin kadar eleştir doğru kelimeleri seçerek kimse eleştirilerine laf etti mi?inter bu düzeyde bir takım değil diyin.bunu demek varken sen hakarete varan kelimeler kullanılıyor.inter sevilmiyor tamam ben de sevmiyorum interi msnde de demediğimi bırakmıyorum belki ama forumda yasak işte ne yapalım yani ben bi yerimden kural uydurmuyorum ki.kuralların gereğini yapıyorum...
neyse kapatalım.mesaj alınmıştır artık tartışmanın gereği yok...