Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | Bursaspor-Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Pozisyon penalti, arkadan oyuncu Ergin in iki kolunu da, ve donmesine musade etmiyo. Kesin penalti
    Pozisyon penaltimi yahu yapmayin Allah askina birazcik objektif olun bu penaltiyi biri uzayda bile vermez degil dunyada ama Ismet Arzuman verebiliyor iste adam resmen Bursaspor'un 3 puanini caldi , Federasyon boyle yapmaya devam etsin biz avrupada bu kafayla zor basari yakalariz , hakemlerimizin hali ortada , Sivasspor macinda sahaya cikmayan hakemi gorevden aliyorsun boyle hakemlere para yediriyorsun Federasyonun ozelligi burada , Tebrikler Turkiye Futbol Federasyonu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Pozisyon penaltimi yahu yapmayin Allah askina birazcik objektif olun bu penaltiyi biri uzayda bile vermez degil dunyada ama Ismet Arzuman verebiliyor iste adam resmen Bursaspor'un 3 puanini caldi , Federasyon boyle yapmaya devam etsin biz avrupada bu kafayla zor basari yakalariz , hakemlerimizin hali ortada , Sivasspor macinda sahaya cikmayan hakemi gorevden aliyorsun boyle hakemlere para yediriyorsun Federasyonun ozelligi burada , Tebrikler Turkiye Futbol Federasyonu.
    Objektif bakiyorum, bana yapilsa o haraket bende penalti isterdim

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

bugunku gazetelere baKin penaLti oLduguna hemfikirler acaba penaLti oLmasi icin napiLmasi lazim iLla tekmemi saLlicak adam agzini gozunemi wuracak ya haLuk uLusoy napmis Trabzona sacmaLamayin Beyler ya acaba haLuk uLusoy baskanken farkinda oLmadan biz sampiyonmu oLduk yda bize macmi kazandirmis napmis bu adam ne kda gocunuyorsunuz TrabzonLu diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltıdır o pozisyon.Macın hakkıda Beraberlikti böyle oldu.Bursa bu sene yukarlara oynayamaz,seri yakalayamıyolar.Ama Trabzon oynıycak gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ziya dogan maca adam gibi kadroyla cıksaydı bunları konusmamıza hiç gerek kalmıyacak tı

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    ziya dogan maca adam gibi kadroyla cıksaydı bunları konusmamıza hiç gerek kalmıyacak tı
    Öyle yada böyle Bursayı küçümssememeyi öğrenin arkadaşım hala Trabzon bunu Anartosisten Roman ekibindne öğrenemediyse bizim sorunumuz değil hakem bedava penaltı vermeseydi gerçekten bunları değil.Bursanın galibiyetini konuşuyor olurduk....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kimse Ziya hocayi kotulemesin, transfer istiyor hoca yonetim transferi kapatigini acikliyo, nasil bir anlasmazlik.

Elindeki kadroyu en azindan iyi kullanmaya calisiyo, suan gelecek hic bir teknik direktor Ziya Dogan dan daha basarili olamaz. Cunku kadromuz yeterli degil.

Onun icin Ziya hocaya biraz destek istiyorum. Artik takimizin yaninda duralim, stadin disinda degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Kimse Ziya hocayi kotulemesin, transfer istiyor hoca yonetim transferi kapatigini acikliyo, nasil bir anlasmazlik.

Elindeki kadroyu en azindan iyi kullanmaya calisiyo, suan gelecek hic bir teknik direktor Ziya Dogan dan daha basarili olamaz. Cunku kadromuz yeterli degil.

Onun icin Ziya hocaya biraz destek istiyorum. Artik takimizin yaninda duralim, stadin disinda degil.
    Senin bu mesajından Trabzonspor'un oynadığı korkak oyunu desteklediğin ortaya çıkıyor.Sadece 3 ofansif oyuncuyla maça başlayan bir takım..

Transfer istiyormuş bide.Nerde Musampa,Marcelinho,Szymek,Stepanov.Bu adamları kadroda tutmak en iyi transfer olurdu ama Doğan bu oyuncuları ne yapıp edip göndermeyi başardı.Alacağı futbolcuda ya önlibero olur ya da önlibero..

Saçmalamayı bırakın Aralık'ta nasıl olsa herkes kendi yoluna gidecek.Bakalım Doğan o zaman Trabzon sınırları içerisinde 1 dakika durabileck mi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Senin bu mesajından Trabzonspor'un oynadığı korkak oyunu desteklediğin ortaya çıkıyor.Sadece 3 ofansif oyuncuyla maça başlayan bir takım..

Transfer istiyormuş bide.Nerde Musampa,Marcelinho,Szymek,Stepanov.Bu adamları kadroda tutmak en iyi transfer olurdu ama Doğan bu oyuncuları ne yapıp edip göndermeyi başardı.Alacağı futbolcuda ya önlibero olur ya da önlibero..

Saçmalamayı bırakın Aralık'ta nasıl olsa herkes kendi yoluna gidecek.Bakalım Doğan o zaman Trabzon sınırları içerisinde 1 dakika durabileck mi..
    Ziya Doğan Trabzonu tanıyan isimlerin başında gelir.Gelecek diğer teknik direktör ise Trabozunu tanımaya çalışacak ve daha zor motive olucaktır.O yüzden Ziya Doğan şu anda Trabzonu en iyi yönetecek isimdir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ziya dogan torpilli oyuncular oynatıyor takımda

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    ziya dogan torpilli oyuncular oynatıyor takımda
    Mesela????

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Mesela????
    Tolga Seyhan,Ayman,Keçelinho,Celaleddin,Ferhat vs vs.Ortak özellikleri adam biçmek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by PESkolik View Post

Gecen sene bu zamani hatirliyomusun, heralde LAZARONI yi gonderiyoduk, ve durumumuz hic iyi degildi. Ben suanki durumumuza sukur ediyorum, bu baskan ile anca bukadar.

Geldiginden beri hep yanlis yapan bir adam, bi stad projesi tutturdu halen ihalesi oldumu bilmiyorum, sonra bide 2 yildiz sozu vardi. Bi tanesi Marcelinho, gonderdik oburu kim cok merak ediyorum.

Ben Trabzonsporun yonetiminin degismesini istiyorum, boylece futbola siyaset gozu ile bakan bi adamdan kurtulmus oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Posizyon Penaltıydı yalnız.

Bence de maçın hakkı beraberlikti.Bursa'da ahım şahım top oynamadı hani.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ZIYA DOGANA DESTEK MI !!!

Simdi bak guzeL arkadasim bir teknik direktore destek verirmisin ama nasiL once bu adam akiLli futboLu biLen belli bir taktigi oLan hocaysa arkasinda durursun takimin zayif oLur genc takim oLur ondada durursun ama smdi Ben biktim bunLari yazmaktan ama ziya Hoca bikmadi simdi Senin takiminda sag bek Jabi var Serkan var tamam onu orta sahada kuLlan aymanin yerinde ama yoq sen stoper Tayfunu sag bek oynat hem maci katLet hem o cocuun moraLini boz simdi bumu teknik direktorLuk Simdi Bide su war Jabi ye son sansmis Yahu bu adam yeni Transfer 2 maca cikti ciktigi 2 mactada gayet guzeL oynadi ama ziya hoca sisteminde iyi oynayan ve bu oyuncu yabanciysa yer buLamiyor Kadroda bu adamin arkasinda nasiL duraLim !!

Defansin ortasi Tayfun Cagdas erdinc Iyiydi sen formsuz toLgayi aLdirdin Stepanovun gidisine okeyledin BuNunmu arkasinda duracaz !!

soL beke Transfer yaptirmadin ceLaleddini antaLya istedi vermedin bana Lazim dedin Bu anLayisinmi arkasinda duracaz !!

MarceLinho gibi dunya yiLdizini harcadin adami sol kanat oynattirdin buMudur futboL biLgisi bununmu arkasinda duracz !!

Takimda beLli bir sistem yoq dan dun ileri vur topu kaleciye pas soL kanat bos nasil bir diziLis bu bUnundami arkasinda duracaz !

Szymkowiak Gibi adami takimdan kestin stepanovu kestin Risp Kazmasini 1 milyon euroya aldirdin bumu akiLli transferler !

Hasan ucuncu Omer riza mustafa keceLiden ceLaleddin den vazgecemedin Murat Ocagi yoLlattin Bumu hoca simdi !

Sezon basinda gencLerimiz vardi Yusuf eyup ergin seLim ve vb sen gittin Hasan Omer rizadan medet Umdun Bumu Arkasinda durulcak Hoca

eLinde Yattara gibi ustun yeteneklere sahip hoca war cocuk gbi azarLadin kamooyunun oNune attin Ki bu gelisme iLerde Yattaraninda satiLcani gosterior iyi para eder cunKu !

3 on Libero sistemini dunyaya sen Tanittin yeryuzunde 8 kisiyle defans yapan takim yoq bu devirde usteLik bu taKim Trabzon !!

bir kez 2 forvet cikmayi goze aLamamis korkak bir t.direktor bu ziya dogan Trabzona tek on libero buyuk takimlara karsi gerekince 2 on libero yetmezmi ama sen evinde bile 3 on libero cikacak kada futboL katiLisin !!

Daha sayamadiigim bi dunya sey war ama arkadas demiski suc yonetimde tamam onlar zaten sucLu ama sunu unutma Bir tdirektor istemedikten sora futboLcu satiLamaz eger hocaya ragmen satiyorsa zaten hoca istifa eder biraz serefi warsa Stepanov MarceLinho Eller Ersen Martin bunlarn hepsinde ziya dogan onay verdi ! cunku eLinde ayman celaleddin tolga seyhan war !! DusunebiLiyormusunz defansif oytnatan bi hoca eLindeki en onemLi defansi Stepanovu 23 yasindayken gitmesine izin verirmi 30 yasindaki bitmis formsuz toLgayi aLdirirmi !! ARALIK AYINA Bisey kaLmadi hepsinden kurtuLcaz ins !!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hep isyankar olmayin, benden bi nasihat. Ben destek veriyorum Ziya Dogan'a, tabi yanlislari var ama dogrulari daha fazla

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri