1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | Bursaspor-Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kimse Ziya hocayi kotulemesin, transfer istiyor hoca yonetim transferi kapatigini acikliyo, nasil bir anlasmazlik.

Elindeki kadroyu en azindan iyi kullanmaya calisiyo, suan gelecek hic bir teknik direktor Ziya Dogan dan daha basarili olamaz. Cunku kadromuz yeterli degil.

Onun icin Ziya hocaya biraz destek istiyorum. Artik takimizin yaninda duralim, stadin disinda degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Kimse Ziya hocayi kotulemesin, transfer istiyor hoca yonetim transferi kapatigini acikliyo, nasil bir anlasmazlik.

Elindeki kadroyu en azindan iyi kullanmaya calisiyo, suan gelecek hic bir teknik direktor Ziya Dogan dan daha basarili olamaz. Cunku kadromuz yeterli degil.

Onun icin Ziya hocaya biraz destek istiyorum. Artik takimizin yaninda duralim, stadin disinda degil.
    Senin bu mesajından Trabzonspor'un oynadığı korkak oyunu desteklediğin ortaya çıkıyor.Sadece 3 ofansif oyuncuyla maça başlayan bir takım..

Transfer istiyormuş bide.Nerde Musampa,Marcelinho,Szymek,Stepanov.Bu adamları kadroda tutmak en iyi transfer olurdu ama Doğan bu oyuncuları ne yapıp edip göndermeyi başardı.Alacağı futbolcuda ya önlibero olur ya da önlibero..

Saçmalamayı bırakın Aralık'ta nasıl olsa herkes kendi yoluna gidecek.Bakalım Doğan o zaman Trabzon sınırları içerisinde 1 dakika durabileck mi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Senin bu mesajından Trabzonspor'un oynadığı korkak oyunu desteklediğin ortaya çıkıyor.Sadece 3 ofansif oyuncuyla maça başlayan bir takım..

Transfer istiyormuş bide.Nerde Musampa,Marcelinho,Szymek,Stepanov.Bu adamları kadroda tutmak en iyi transfer olurdu ama Doğan bu oyuncuları ne yapıp edip göndermeyi başardı.Alacağı futbolcuda ya önlibero olur ya da önlibero..

Saçmalamayı bırakın Aralık'ta nasıl olsa herkes kendi yoluna gidecek.Bakalım Doğan o zaman Trabzon sınırları içerisinde 1 dakika durabileck mi..
    Ziya Doğan Trabzonu tanıyan isimlerin başında gelir.Gelecek diğer teknik direktör ise Trabozunu tanımaya çalışacak ve daha zor motive olucaktır.O yüzden Ziya Doğan şu anda Trabzonu en iyi yönetecek isimdir...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by PESkolik View Post

Gecen sene bu zamani hatirliyomusun, heralde LAZARONI yi gonderiyoduk, ve durumumuz hic iyi degildi. Ben suanki durumumuza sukur ediyorum, bu baskan ile anca bukadar.

Geldiginden beri hep yanlis yapan bir adam, bi stad projesi tutturdu halen ihalesi oldumu bilmiyorum, sonra bide 2 yildiz sozu vardi. Bi tanesi Marcelinho, gonderdik oburu kim cok merak ediyorum.

Ben Trabzonsporun yonetiminin degismesini istiyorum, boylece futbola siyaset gozu ile bakan bi adamdan kurtulmus oluruz.

Mesaj Yetkileri