1 ile 30 arası toplam 306 sonuç

Konu: Turksportal Halı Saha Maçı...

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Abi Bostancı'da lunaparkın ordan dümdüz yürüyerek gidiyosun ya bi sahaya. Orası tam uygun bence.
    Gösteri Merkezi'nin arkasındaki sahaları diyosan rezalet... Hakanlar falan var orada. Orası çok kötü. Onun yukarısında Club Sporium var. Orası fena değildir. Zemin de suni çim ayarında ama biraz kazıktır. Fakat çok sağlam halı sahadır. Hem yanında dürmcü de var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Gösteri Merkezi'nin arkasındaki sahaları diyosan rezalet... Hakanlar falan var orada. Orası çok kötü. Onun yukarısında Club Sporium var. Orası fena değildir. Zemin de suni çim ayarında ama biraz kazıktır. Fakat çok sağlam halı sahadır. Hem yanında dürmcü de var.
    Sporium'u biliyorumda, hiç yayan gitmedim oraya. Bostancı'da ayarlayacaksak gel sende el at işte. Yakınsın zaten.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Sporium'u biliyorumda, hiç yayan gitmedim oraya. Bostancı'da ayarlayacaksak gel sende el at işte. Yakınsın zaten.
    Göster Merkezi'ni devam eden yoldan dümdüz yukarı çıkıyosun Ankara Asfalt'ına doğru. Direk karşına geliyor zaten. Kime sorsan gösterir!

Beni unut! Ben sadece gün ve saati uyarsa gelirim onda da hakem olucam zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Göster Merkezi'ni devam eden yoldan dümdüz yukarı çıkıyosun Ankara Asfalt'ına doğru. Direk karşına geliyor zaten. Kime sorsan gösterir!

Beni unut! Ben sadece gün ve saati uyarsa gelirim onda da hakem olucam zaten.
    Tamam Sporium'a ben bir bakayım o zaman
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tamam Sporium'a ben bir bakayım o zaman
    Sporium'a gittiğin zaman önce gündüz fiyatını sor sonra gece fiyatını... Daha sonra soyunma odalarının, sahanın ve DÜRÜMCÜNÜN fotoğraflarını çek. Biz öyle yaptıydık ayarladığımız zaman Şişli'deki maçı!

Mesaj Yetkileri