-
Penaltı bahanelerinin arkasına sığınmayalım Eren.
Rezil bir futbol vardı ortada. Kelimelerle nasıl öfkemi anlatacağımı bilmiyorum.
Dedim ki, inşallah OFTAŞ atar bir tane daha, atsalardı keşke, maç onların hakkıydı.
Fenerbahçe bırakın Avrupa'yı, ligde bile başarılı olamaz. Sen daha OFTAŞ, İBB gibi rakiplere karşı puan kaybediyorsan -ki taraftar desteği de yok bu takımların-, Kayserispor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Sivasspor deplasmanlarında ne yapacaksın?
Deniz Barış olmayınca FB'nin işi zor, bence şu durumda takımın her şeyi defansif anlamda... Orta sahayı rakip ele geçirdi bugün, Deniz olsa bunlar olmazdı. Zico sol kanat çıkarıp Aurelio'yu alıyor, Fenerbahçe Uğur çıktıktan sonra sol kanatsız oynadı, inanılır gibi değil.
Alex ile nereye kadar? Yemin ediyorum, yakında taraftar bunu dövecek, ıslıklayacak. Yahu Deivid'den beter, orta sahada Deivid oynasa daha iyi, adam en azından koşuyor, mücadele ediyor, sen takım kaptanısın, gol yemişsiniz, dakika 83, ateşle takımı, koş, varını yokunu ortaya koy, ama nerde? GİTTİ BİZİM YÖNETİM BU ADAMI KAPTAN YAPTI!!!
Suç YÖNETİMde! Zico'da falan değil. Neden değil? Zico'nun yetenekleri kısıtlı, TD falan değil, geçen sene balına şampiyon olmuşsun, rakiplerin puan kayıplarıyla seni şampiyon yapmış, sen geçen senenin ihalesini yapmıyorsan ve hala takımda Zico'yu tutuyorsan, suç senindir, yani YÖNETİMin...
Yol yakınken Zico'yu kovacaklar, yerine daha iyi bir teknik adam getireceklerdi, getirecekleri teknik adamın da işine karışmayacaklardı. Brezilyalı bir adam getirmeyeceklerdi başa, Avrupalı bir teknik direktör getirmek çok mu zor? Trapattoni Salzburg'u, Lucescu Shahktar'ı çalıştırıyor, ikisi de iyi antrenör, ikisinden birini getirmek çok mu zor?
Adam kötü futbolu görüp de "Ya gol yersek, o zaman ne yaparız?" deyip de bir oyuncu değişikliği hakkını saklamıyor. Üç değişikliği de yaptı, Semih'i de sokamadın son umut olarak. Gerçi Semih 2. devre mutlaka oyuna girmeliydi, skor farklı olurdu.
Kezman'ı hep savundum bugüne dek ama bir yere kadar. Defolsun gitsin artık, adam resmen bitmiş, 3.5 milyon Euro alıyorsun sen, gol at be adam artık, sen golcüsün!
Yazıklar olsun başta yönetime, Zico'ya ve Alex, Kezman'a...
Mesaj Yetkileri