hade sana iyi uykularOriginally Posted by nart_susruko
sınavlarına iyi çalış bakem![]()
hade sana iyi uykularOriginally Posted by nart_susruko
sınavlarına iyi çalış bakem![]()
Özel günler bölümünde açtım konuyu, ama tekrar yazayım Tüm guşluk aleminin Beraat Kandili mübarek olsun arkadaşlar..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ahh banada hocalar bi acısa..Originally Posted by fenerbahce_1907
eyvallah saolasın, hade ben kaçtım..Originally Posted by sherryy
bir dahaki guşlukta görüşmek dileğiyle..
O zaman şimdi burdan kutluyalım sonra konudanda kutlarızOriginally Posted by physicist87
Tüm Müslüman aleminin beraat Kandili mübarek olsun
aaa evet bende kandili kutlayarak çıkayım bari..Originally Posted by physicist87
tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun..
Umut abi ' de burdaymış yahu , Abicim idmanlar nasıl gidiyor , kop kop yapıyormusunuz ?![]()
tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun..
Arkadaşlar sabah ezanının ne zaman okunacağını bilen var mı?
Hangi şehre göre?Originally Posted by physicist87
İstanbul'a göre..
Olmadı şimdi idman aksatılırmın mazallah kondisyon düşüklüğü yaşarsın en önemliside hocanın gözünden düştün mü bittin
Biz gidiyoruz işte okullar başlayacak , hem okul takımı var hemde klüp biraz kasacağız kendimizi artık..
Bugün maç yaptık.. Hazırlık maçı. Sonuç: Zeytinburnuspor 8, Gazi Mahallesispor 1 .. Rezil![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
...04:43...
Sen oynamışındır ondan yenilmiştir takım..
Ooo geçen sene ne kramplar girerdi ayaklarıma, hepte maçın sonlarında falan 85-90 arası. Bu sene idmana gitmemezlik yapmayacam diyodum ama oluyor işte.
Koşmaktan nefret ederim, koysun MC'e Alex gibi oynayayım![]()
(/s)
Sağol Aşkın hafif hafif hazırlanayım ben az vaktim kalmış,yemek yiyeyim gidip,sonra akşama kadar nasıl dururum,tekrar sağol haberdar ettiğin içi beni..
Selamlar...
En son Berkay saçma mesaj yazmıştı gineyorum olmaz diye düşündük oh 3 kişi sohbet ediyorum.
Umut abi özletmiştin...
Rica ederim GökçeOriginally Posted by physicist87
saat 05,40 guşluk kapanmıştır
Saat 00.00 da tekrar açacağız guşluğu.Herkesi bekleriz![]()
Evet.. Tüm çabalarıma rağmen takım 8 golün üstüne çıkmadı.. Düz hesap 10 yapak dedim, kısmet olmadı...
@Umut abi: Kondisyon çok önemli.. Ben antrenman eksikliğimdne dolayı maçlarda 45 dk sonra kesiliyordum, tıkanıyordum falan.. Gittim hem kendi takımımla antrenmanlara çıktım. Hemde üst takımla antrenman yaptım koşu v.s şimdi sorun yok.
Tosunpasa kasma kendini bu kadar görende seni bicibicimuhallebicispor'da oynuyorsun sanacak , Prof hesabı
Umut abi , sende biraz dikkat et idman şakaya gelmez kaçırma bir senden ümitliyim Prof olacaksın ha gayret , tosundan birşey olmayacağı belli zaten![]()
İmzam nasıl oldu?![]()
Tosunpaşa nikli üyeyi çok severim kendiside bilir. sevdiklerim arasına bu laftan sonra senide ekledim hadi yine iyisin.