1 ile 30 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet Batuhan haklısın şampiyonlukta nasip işidir.

Nasıl F.Bahçe 2 sene önce G.Saray'a son dakikada Şampiyonluğu kaptırdıysa bence nasip/kısmet işidir.

Bu benim görüşüm.

Ayrıca Beşiktaş iyi oynamadı çok haklısınız.Takımda birşeyler eksik...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Evet Batuhan haklısın şampiyonlukta nasip işidir.

Nasıl F.Bahçe 2 sene önce G.Saray'a son dakikada Şampiyonluğu kaptırdıysa bence nasip/kısmet işidir.

Bu benim görüşüm.

Ayrıca Beşiktaş iyi oynamadı çok haklısınız.Takımda birşeyler eksik...
    Bu senin görüşün olabilir. Ama bu tamemen bir olgu birisine bağlmaktır. Bana göre kader-nasip insanlar kendi çizer. Eğer Appiah o zaman son dakikada gol atmış olsaydı daha farklı olurdu, taraftar konfeti atmasa daha farklı olurdu. Bana göre bunlar nasip değil insanın kendi içinden gelen öz davranışlarıdır.

Kocaman: "Net golmüş"
    Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'in 5. Haftası'nda kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ederken, Ankaraspor çalıştırıcısı Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın gol sayılmayan vuruşunun net bir gol olduğunu söyledi.

Yayıncı kuruluşun canlı yayına katıln ve bu esnada pozisyonu izleme şansı bulan Aykut Kocaman, uzatma dakikalarında gol sayılmayan pozisyonun, gol olduğunu söyledi.

Her iki takımın da iyi bir oyun sergilemediğini ifade eden Kocaman, karşılaşmanın sadece son 20 dakikasında iki takımın da mücalede etmeye başladığını ifade etti.

Mesaj Yetkileri