Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 247 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Fenerbahçe-Ç.Rizespor

Rize'nin ilk golünden sonra oyun hakimiyetini ele geçirdik.Ancak herkes ayrı telden çalıyordu,yok böyle birşey ya.

3'lü savunma anlayışında çok kademe hatası yaptı defans.Adam paylaşamadılar.

Fenerbahçe golü bulduktan sonra Rize baya kapandı.İlk yarının sonlarından maçın sonlarına doğru tek kale oynadık.

Ben de puan kaybedeceksek böyle atak oynayarak ofansif oynayarak kaybedelim diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tuncay gitti, Fenerbahçe bitti..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tuncay gitti, Fenerbahçe bitti..
    Ne güzel özetledin. Tuncay gibi bir ruh lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Cidden birşeyler yapılmalı artık, ders çıkarılmıyor mu bu maçlardan sonra anlamıyorum. Nerede Anderlecht ile oynadığımız maç nerede Rize maçı, değişen ne oldu onu anlamak çok güç. Böyle devam ederse inter fark atar bize, Lige de erken havlu atarız. Bir maç iyi oynuyoruz öteki maç dökülüyoruz bu takımı anlamak güç.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

1. golde Volkan'ın çıkması lazım değilmiydi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Tuncay gitti Fenerbahçe bitti" çok saçma .... bu kadar ucuza kaçarsak nerde kaldı bizim büyüklüğümüz .... buun arkasına sığınmamalıyız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GingkO View Post
    1. golde Volkan'ın çıkması lazım değilmiydi?
    hiç bir şey yapamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe'de forma için savaşacak TÜRK oyuncu yok.

Örnek : Tuncay,Serhat...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Cidden birşeyler yapılmalı artık, ders çıkarılmıyor mu bu maçlardan sonra anlamıyorum. Nerede Anderlecht ile oynadığımız maç nerede Rize maçı, değişen ne oldu onu anlamak çok güç. Böyle devam ederse inter fark atar bize, Lige de erken havlu atarız. Bir maç iyi oynuyoruz öteki maç dökülüyoruz bu takımı anlamak güç.
    Rakibe göre oynuyorlar. İnter önünde iyi oynadıkları zaman kahraman olacaklar. Omuzlar üstüne alınacaklar. Prim kazanacaklar. Kendilerini Avrupa'ya pazarlayacaklar. Rize maçında iyi oynarlarsa kimse dikkat çekmez. Rakibe göre oyun bizi bozmaya başladı. Dört sezon önceki kadroyu özledim. İstek ruh vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Fenerbahçe'de forma için savaşacak TÜRK oyuncu yok.

Örnek : Tuncay,Serhat...
    Fenerbahçede Türk oyuncu var mı ki ? Volkan? Önder?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Volkan ne yapsın, takım oynamıyor utanmasa çıkıp gol atmasını isteyeceksiniz. Bu takım böyle oynamaya devam ederse bu sezon ne Avrupa'da ne de Türkiye'de başarı gelir. Bazı şeylerin farkına varalım yavaş yavaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    "Tuncay gitti Fenerbahçe bitti" çok saçma .... bu kadar ucuza kaçarsak nerde kaldı bizim büyüklüğümüz .... buun arkasına sığınmamalıyız
    Gelen gideni aratıyor Fenerbahçe'de.. Sana göre saçma olsa, takımının hali ortada.. Aslında geçen senede Fenerbahçe süper oynamıyordu ama Tuncay kendi gayreti ve hırsı ile maçları çevirmeyi başarıyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gelen gideni aratıyor Fenerbahçe'de.. Sana göre saçma olsa, takımının hali ortada.. Aslında geçen senede Fenerbahçe süper oynamıyordu ama Tuncay kendi gayreti ve hırsı ile maçları çevirmeyi başarıyordu..
    Geçen sene aldığımız puan 70 küsür bu senede aşağı yukarı aynı puanı alıocaz tuncay bu tip maçlarda kurtarıcı olmadı bizde ...

''ZiCo gitti dertler Bitti''

Slogan hazır Fenerbahçe den Tuncay gitmesi kaptanın ayrılması en ateşli oyuncusunun gitmesi elbette doğrudur ama bence kadro gzl iyi bir menajer çok daha gzl işler yapabilir takımı yap boz tahtası yaptı resmen ZiCo...

Rotasyondan anladığı önceki maçta 18e almadığı oyuncuyu 11e almak...Bu şekilde olmaz...

Artık kredisi tükenmedi mi ZiCo nun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnter maçında herşey çok farklı olacak o maçla bu maçı karıştırmayalım ayrıca ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Burak kardesinde dedigi gibi Fenerbahce artık hiç macı ceviremiyor bunun nedeni takımı atesliyecek ne bir hoca var nede bir oyuncu.......Bunu belki alex yapar..

Tekrar diyorum fenerbahce avrupa kuplarında farklı oynar bunun nedeni zico avrupa maclarına daha cok önem veriyor çünkü zico için iyi bir vitrin olacak hemde baska takıma gitme sansı olacak.....Appiah oynarmı bilemem eger oynarsa appiah faktörünü göreceksiniz beni dedi dersiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    antep macinda 1 gol disinda birde kemal'e asist yapti demekki iyi gorememissin
    doğrudur belki atlamış olabilirim ama ben genel olarak söyledim yani golü atıp attırdıktan sonra oyunun genelinde yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bencede İnter maçı çooook çoook farklı olacak.

Fenerbahçe'nin bu sezon 2. yarı golü yok Buradan da belli değil mi zaten maçı çeviremediği.

Nesil
    2006

İnter maçı farklı olacak diye kendimizi avutmayalım. Farklı olsa kaç yazar. Ligde şampiyonluk gidiyor. Ligde şampiyon olamadıktan sonra İnter'i yensek kaç yazar? Bir ligde istikrarı yakalamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İnter maçı farklı olacak diye kendimizi avutmayalım. Farklı olsa kaç yazar. Ligde şampiyonluk gidiyor. Ligde şampiyon olamadıktan sonra İnter'i yensek kaç yazar? Bir ligde istikrarı yakalamak lazım.
    Başka ne yapabiliriz umut etmekten başka ? oturup salya sümük ağlamaktan iyidir

İnter maçı farklı olsa ne İnter i yenmesi zor FB nin Zico ile... Hadi diyelim farklı oldu...

Lig ne oluyor puan kayıpları tam gaz...

Kezman yine show yapmış Kürşat ın suratına dirsek atmış..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Evet o dirsekten sonra Kürşat güle oynaya ayağa kalktı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligin 5. haftasındayız telafisi var bu kayıpların ha bu takım telafi edemez orası ayrı ama inter maçının telafisi yok 6 maçlık serinin en önemli maçı

24. Default

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kezman yine show yapmış Kürşat ın suratına dirsek atmış..
    Sari kartla gecistirilen bir dirsek.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maçı 90dk izledm.Fenerbahçe çok da kötü oynamadı.Biraz şanslı olsalar kazanabiirlerdi.Kötü olanlar Kezman ve Zicoydu.Selçuk,Önder ve A.bilgin de vasatı aşamadı.Oyuncu değiiiklikler çok geç geldi.Semih girerkn çıkan oyuncu Kezman olmalıydı.İyi bir golcü olmadığını tekrar gösterdi.Rize sadece kapandı,ilerde çoğalamadılar.Top yapamadılar.Volkan golde hatalıydı...Kezman'ın golünü ofsayt olarak gördüm ben.

Fenerbahce Zico ile devam ettigi sürece hüsran yasamaya mahkum.Zico bu taktigi cok begenmis ve Inter macinda da uygulayacakmis.Fenerbahceli taraftarlara Allah sabir versin.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe İnter maçına 3-5-2 ile çıkarsa tarhi fark yer...

fener çok kötü oynadı hatta sezonun en kötü oyunuydu zaten rizenin gücü belli inter maçı çok farklı olur bu maçın havasında olmaz ama fener böyle giderse lige erken havlu atar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Appiah en az 1 ay yok"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak, sahalarında çok önemli 2 puan yitirdikleri için üzgün olduklarını söyledi. Zico, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, sahalarında kazanmaları gereken bir maçta 2 puan yitirdiklerini vurgulayarak, ''Maça çok yavaş başladık, inisiyatif almayan görüntüdeydik. Rakip takım, oyundan daha fazla zevk alıyordu'' dedi.
    ''Golü yememiz uyanmamıza neden oldu'' diyen Brezilyalı teknik adam, şöyle devam etti:
    ''Oyuncularımız boş alanları daha iyi kullanınca gol bulduk. İkinci yarıda şans bulduk ama değerlendiremedik. Sahamızda çok önemli olan 3 puanı alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Evimizdeki maçlarda rakibin kazandığı 1 puan bile onları mutlu ediyor. Evimizde az fırsat bile yakaladıysak, 3 puan almalıyız. Şimdi başımızı öne eğecek bir neden yok. Kendimizi en iyi biçimde hazırlayıp, Inter karşısında en iyi biçimde mücadele edeceğiz.''

Zico, bir gazetecinin, ''Bu maçta 4-5-1'den 3-5-2'e döndünüz. Inter maçında da aynı sistemle mi oynayacaksınız?'' sorusu üzerine, şöyle konuştu:
    ''Belirli bir sistemle sürekli oynadığımız ve rakip takımlar artık bizi bildiği için atağa çıkışlarda sorunlar yaşıyorduk. Yeni sistemimizde ilk kez denediğimiz oyuncularımı iyi gördüm. Şimdi yeni bir sisteme geçtiyseniz sabır göstermeniz gerekir. Uygun futbolcularınız varsa sistem değişikliğinin bir zararı yok. Çarşamba günü Inter maçı için şu anda birşey diyemiyorum. Elimizdeki futbolculara bakacağız. Rakibi inceleyeceğiz, ona göre en uygun sistemde oyuncularımızı sahaya süreceğiz. Fakat bizim daha önce oynadığımız sistem sizin söylediğiniz gibi 4-5-1 değil, bence 4-4-2'dir. Alex'i hep bir forvet oyuncusu olarak düşündüm. Alex, geçen sezon gol kralı olarak bunu gösterdi.''
    Brezilyalı çalıştırıcı, zorlu bir periyota girdiklerini belirterek, ''Zorlu rakiplerle oynayacağız ama Fenerbahçe güçlü rakiplere karşı etkili bir biçimde oynayacaktır. Geçen yıl ve bu yıl yaptığımız zorlu maçlarda bunu gördük'' dedi.
    Zico, bir gazetecinin, ''Başkan Aziz Yıldırım'a Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 10 puan sözü vermişsiniz. Böyle birşey var mı?'' biçimindeki sorusu üzerine, ''Ben kahin değilim, önceden ne kadar puan alacağımızı söyleyemem. Bu, zekayla uyuşmaz. Biz savaşacağız, mücadele edeceğiz ama ben hiçbir şeyin güvencesini vermiyorum. Takımıma çok güveniyorum. Bilmiyorum sonuç ne olacak, ama biz en iyi biçimde mücadele edeceğiz'' diye konuştu.
    Brezilyalı teknik adam, bir soru üzerine, Roberto Carlos'u solbekte Vederson'un önünde orta alanın solunda hiç düşünmediğini, Roberto Carlos'un buna hiç alışkın olmadığını ifade ederek, ''Vederson ve Roberto Carlos'u birlikte değerlendirmeye kalkarsam, Carlos savunmada, Vederson onun önünde olabilir'' dedi.

Zico, Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın bu ay forma giymesinin zor olduğunu söyledi.
    Brezilyalı çalıştırıcı, Appiah'ın şu anda tam olarak hazır olmadığını kaydederek, ''Şu anda Appiah maçta kendini gösterebilecek durumda değil. Önümüzdeki zamanda sağlık ekibimizle beraber karar vereceğiz. Appiah'ı antrenmanlarda kimi bölümlerde takımla çalıştırıyoruz, fakat kısa bir süre çalışıp bırakıyor. Şu anda kendine güveni yok. Zamanla durumuna bakacağız ama bu ay içinde Appiah'ın dönüşünün zor olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.
    Zico, ligdeki puan kayıplarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları kaydetti:
    ''Ligde puan yitirdiğimiz maçlarda, oyun içinde 30 dakikayı iyi oynarken, gerisini iyi oynayamıyoruz. Maç içinde istikrarımız olmadığı zaman, kötü olduğumuz dönemde rakip takım bunu değerlendirince sıkıntı yaşıyoruz. Anderlecht maçlarında gayet güzel oynadık ve istediğimiz sonuçları aldık. Lig maçlarında çok inişli çıkışlı olduğumuz için 7 puan yitirdik. Lig maçlarında konsantrasyon eksikliği olduğunu sanmıyorum, ama Avrupa Şampiyonlar Ligi haftalarında öncesinde veya sonrasında sıkıntılar yaşıyoruz. Kesinlikle böyle olmamalı. Gaziantepsor maçında da değişik oyunculara yer vermemizin nedeni bunu göstermekti. Bursaspor maçında da en iyi olabileceğini düşündüğümüz kadroyu sahaya süreceğiz. Özellikle şampiyon olmak istiyorsak, bugün yaptığımız gibi basit bir biçimde puanlar yitiremeyiz.''
    Fenerbahçe, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla FC Inter maçının hazırlıklarına başlayacak.

16.09.2007
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu taktiği beğendiyse Zico diyecek bir şey yok. 1-1 kalıyorsun evinde ligin en zayıf takımıyla, üstelik taraftar seni istifaya çağırıyor ama sen yüzsüz bir şekilde bu taktiği beğendiğini söylüyorsun. Neye güveniyor bu adam Allah aşkına?

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri