Beşiktaş kazanacak. İçime doğuyor...
Beşiktaş kazanacak. İçime doğuyor...
Nouma'yı gösteriyor. Beşiktaş tribününde. Fenerbahçe formalı seyiciler de var orada. Onlarla fotoğraf çektiriyor. Gurbetçilerimiz için takım adı önemli değil, Türk olması yetiyor. Biz burada kendi ülkemizde de Türk diye her takımımızı destekleyebilsek keşke.
Çıkardığı kadro ile Ertuğrul Hoca galibiyet istediğini gösterdi. İnşallah kazanırız. Başarılar Beşiktaş...
"YÜCE ATATÜRK"
Stad'ta boşluklar var.. Bizim için iyi haber.. Umarım alırız bu maçı..![]()
Kadroyu beğendim.Atak bir futbol oynayacağımız belli.Umarım güzel bir maç olur ve Beşiktaş puan veya puanlar çıkarır.Gönlümüz bugün karakartalla.Serkan abi'nin dediği gibi Fenerli taraftarların bile bizi desteklemeleri çok güzel birşey.Ne yazıkki bu manzaraları Türkiye'de göremiyoruz.
Umarım bu maçtan galibiyet veya beraberlikle döneriz. Artık gruplardan çıkabilecek kapasiteyi yakalamamız lazım...
Ertuğrul Sağlam galibiyeti düşünüyor Ricardinho da Delgado da 11'de...
Beşiktaş'ın sembol olmuş oyuncusu Pascal Nouma'da maçı izlemek için Velodrome Stadı'ndaki yerini aldı...
insallah bjk kazanicak marsilyayi yakalayabilecegi en kotu zamaninda yakaladi
haydi bobo haydi delgado haydi kaakartal al bu maçı kalbimiz sizinle...Tüm türkiye tek yumruk tek bilek haydi karakartal
Beşiktaş'ın bu grupta yenebileceği en rahat takım olarak görüyorum. Liginde hiç iyi değil. Chealse'yi zamanında nasıl devirdiyse bugün Marsilya'yıda devirecektir.
Umudum yoktu başlarda, ancak şu kadro kazanmak için çıkacağımızı gösteriyor..
Haydi Kartal.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Maçın başlamasına dakikalar kaldı.Herkes yerine![]()
![]()
Hadi üçlü çekiyoruz. TV karşımda maçı izliyorum. Maç içinde yorumlarda bulunacağım.![]()
![]()
Çok baskılı başladılar yahu...Hucuma kalkınca kalabalığız...
Çok fazla geliyolar.Beşiktaş toparlanamzsa her an gol yiyebilir.
Rakip takım rüzgar gibi Tello çok yavaş bu neBence böyle gitmez.
İki takımda birbirini ölçüyor. İkinci yarı daha zevkli bir maç izleyeceğiz. Bu yarı gol beklemiyorum. Ama Beşiktaş atarsa olabilir.![]()
Diatta iyi oynuyor ama markajda başarılı hazırlık pasları ile geçiyor...Biz genelde Serdar Özkan ile yüklenmeye çalışıyoz...
İlk yarı bitti.
İlk Yarı skoru Marsilya 0-0 Beşiktaş...
Savunmada felan hata olmassa gol yemeyiz gibime geliyor...
İlk yarı dediğim gibi golsüz bitti. 70 dk kadar iki takımda gol atamassa berabere bitme olanağı yüksek.
Bu ne ya adamlar cok sert :@ 2.yarı atarız bu yarı 2 takımda birbirini ölçdü Tello ve Delgado'nun toparlaması lazım.İbrahim Kaş cok iyi.
ziani ve nasri sag kanatta besiktasa bela olacak gibi
Sıkıcı bir ilk yarı vardı beşiktaş beraberliğe gelmiş gibi oynuyor ... Maç böyle giderse heran gol yiyebiliriz bence ama gol atmamaız zor görünüyor
İlerde top yapamıyoruz.Delgado ve Bobo'yu pek beğenmedim.En güvendiğim 2 adamdı yoksa.Defansımız sağlam duruyor.Maçın çoğu bizim sahamızda oynanmasına rağmen net pozisyonlar yok.İ.Kaş Serdar'ı aratmadı şu ana kadar.Ayrıca Marsiya çok sert oynuyor.Ricardinho da gitti zaten.İ.Akın,Nobre,Higuain 3lüsünden biri sonrada oyuna alınabilir...
Adamlar futbol oynamıyo.. 2. Yarı akıllı oynarsak golü atarız.. ya da kesin 1 kırmızı kart görürler böyle giderse 10 kişi kalırlar gene gol atarız![]()
Marsilya'lılar çok sert giriyorlar. Ben Diatta'yı beğendim. Tello'nun değişmesi gerek.
Nasri'ye dikkat etmemiz gerek.
Yahu Tello artık başımıza bel çünkü adamlar öyle sertki ne kadar küfür ettim ama doymadım.
Bunlar kasten yapıyo kırmızıyı basacaksın.![]()