Serdar Özkan topla iyide adam eksiltemiyor sağdan aldığı bütün topları bekle oynadı hiç adam eksiltmeye içeri kat etmeye çalışmadı onu yapsa daha iyi olacak
Serdar Özkan topla iyide adam eksiltemiyor sağdan aldığı bütün topları bekle oynadı hiç adam eksiltmeye içeri kat etmeye çalışmadı onu yapsa daha iyi olacak
Evet yahu çok sert oynuyorlar.Hakemin buna müsade göstermemesi lazım.
Defans çok iyi bugün ama hücumda etkili olamıyoruz.Eğer şansızlık olmazsa beraberlik alırız.Şans yanımızda olurda gol atarsak kazanabiliriz.
Tello kötü oynuyor bu maçta.Düzelmesi lazım.Ayrıca Diatta'yı da çok beğendim.İyiki almışız.G.Zan'da yok.Çok büyük eksiklik olurdu Diatta olmasaydı.
Hücumda biraz daha etkili olursak bu maçı kazanabiliri.z
So what?
Saike
İbrahim Üzülmez kendini R.Carlosla falan kıyaslayacağına gitsin biraz antreman falan yapsın maşallah Marsilya'nın her oyuncusu 4-5 kez İbrahim'i rahatça geçtiler.Nasri'yi katmıyorum o rahat 10 kere geçti.Ayrıca hakem sert futbola çok fazla göz yumuyor 2.yarıdada böyle olursa Beşiktaş maçı 11 kişi bitiremez.
Bu ara maçı eski teknik direktörümüz Tigana'da seyrediyor.Birde spiker Rugby maçlarının fikstürüü anlatıyor.Bize ne yaa.Neyse maç başladı.
So what?
Saike
Maç başladı.
bu spiker cok komik yabu mac 0-0 biter gibi duruyor
berabere bitmesi besiktaş için iyi olur bence......
Star'ın Spikerleri her geçen yıl daha rezalet oluyor
kas yapıyım derken goz cıkartma yuh yaa![]()
Marsilya kaçırdı.
aman ziani atıyodu valla hakan'a helal olsun gerçekten iyi kaleci..
orta sahaları çok iyi süper paslar yapıyorlar
Serkan döndü vazgeçti dönmediSpiker süper
![]()
adam maçtan koptu espiri yapıyor![]()
Spikeri fazla önemsiyorsunuz.
Ben genelde hiç önemsemem ses var.
aman aman çok tehlikeli valla
Marsilya tribünü çoştu....
Spiker kopardı yine beni..Marsilya yine çok fazla geliyo..
Gecenin tek golsüz maçı şuanda...
0-0 biter yaw bu saatten sonra............
Bence maç bundan sonra.
gol oldu 1-0........
Goll .
Ben bu işi biliyorum.
Beş adam boşta Rodrigez rahatça topa vuruyor. Artık ancak beraberlik ayrılabilirz. Defansta kurgu hatası var.
hakan kurtardı kurtardı şimdi hata yaptı malesef artık zor gol atmak...
Hakanın büyük hatası yoktu bana göre çok rüzgar var şans işte top adamın önüne düştü bundan sonra puan alamayız gibi görünüyor
Hakan'da hata yok kanımca.![]()