Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Hakem`e ve değişikLikLere mana buLmamamız gerek.Kötü oynadık.Hatta berbattık.Serdar varkende Rico varkende bişey yapamıyorduk zaten.AdamLar kırmızı kart görseydi de yeniLecektik.Çünkü goL atmak akLımızın ucundan dahi geçmiyordu.Şapkayı önüne eğmesini biLmeLiyiz.BunLardan ders çıkarmaLıyız ve artık tek bekLentim ErtuğruL hoca dan adam gibi atak futboL oynayacak taktikLe sahaya çıkması.Kayseri de ki gibi.
Kesinlikle katılıyorum..Hakem bence iyi maç yönetti,pireyi deve yapmayalım..Ayrıca Serdar'ın sakatlığı tekrar söylüyorum tam bir skandal bana göre,kan şekeri düşmüş..Dünyada böyle bir şey yok!
Bundan ders çıkarmasını bilmeliyiz(gerçi artık bir şey fark etmez)..Bir kere Bobo artık tek forvet oynamasın lütfen..Matias Delgado'nun forvet gibi oynaması çok utopik.Forvette Marcio Nobre ve Bobo oynasa arkasında da Matias Delgado yada Ricardinho'dan biri(benim tercihim Delgado) bence hücumlarımız çok daha zengin olabilir.Gerçi bu şekilde olsa bile artık kale Allah'a emanet her şekilde..Defansa hiç güvenemiyorum zaten.Orta saha eldeki imkanlara göre idare eder gibi gözüküyor.Mehmet Yozgatlı'da oynasın artık,Serdar Özkan oynamasın bence..Gerçi şu dakikadan sonra bu takım toparlanmaz,kafa da bitmişler.Hırslı bir oyuncu kalmamış!Ne anlatsam boş yani,bu takım adam olmaz..