Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Ziconun hatasını neden konusmuyoruz..Spiker bile bagırıyor adam degisdir diye..Allah korusun gol yeseydık görürdüm ben sizi ozaman herkez zicoyu elestirirdi hatalarıda unutmayın..

Fenerbahce Gercekten cok iyi oynadı..Biraz sanslı olsaydık maç 4-0 falan biterdi..Kezman yerine ayagını yere saglam basan bir forvet olsa cok rahat oynar fenerbahce..
Bunu hepimiz biliyoruz. Maçı izlerken yorulan Deivid, Deniz ya da Aurelio yerine birilerini almalıydı. Ama Semih değişikliğini yaptı. Yani gerektiğinde müdahale edeceğini gösterdi. Ben Kezman'dan bahsetmedim mesela, Zico'nun hatasından da bahsetmek istemiyorum.

Hatasının hepimiz farkındayız ama kötü yorumla yapmak içimizden gelmiyor bu maçta. O nedenle o konuya kimse değinmemiştir.

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Burasını anlamadım serkan.
Lig maçlarında pek taraftarın sesi gelmiyor televizyondan. Gerçi hiçbir lig maçında dünkü gibi olmamıştır taraftar da ama yine de Lig TV belki yayına etki ettiğinden taraftarın sesini kısıyor.

Zaten Bursa maçını kazanamayız. Beraberlik bile iyidir. Bu maçta oynayan oyunculardan farlı bir takım çıkacak bence...