1 ile 30 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Çift ön libero oynayacağız demek.Fikrimi değiştiriyorum maçı Gs alır.Biz Marsilya maçındaki gibi korkak bir anlayışla oynayıp ilerde top yapamayız.Gol atacağımızı hiç düşünmüyorum.Maçı Gs 1-0 ya da 2-0 alır.0-0 bizim için iyi sonuç bu taktikle...
    H.Arıkan
    Serdar K. Diatta Toraman Tello
    S.Özkan Koray İ.Akın
    Delgado
    Bobo Nobre
    şeklinde bir kadro süpar olur aslında.İ.Üzülmez'i yazmadım.Çünkü artık ondan soğudum.Ama yine de derbi maç olduğu için tecrübesiyle düşünülebilir.İ.Aakın kulübeye gelir.Diatta yerine Gökhan Zan oynayabilir.Higuian de bu maçta kullanılabilir.Ama ben boşa konuşuyorum.Baksanıza hoça çift ön libero başlayacakmış...
    Gs Marsilya değil.. İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.. Yani ilk yarı rakibi çözeriz 2. yarıda alacağımız ofans gücü yüksek oyuncu rakibin zayıf yanlarını iyi görürse gol ya da goller atabiliriz.. Gs'nin ofans gücü çok güçlü değil bence.. Bir Lincoln var maçı çözen..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Gs Marsilya değil.. değil bence.
    Gs Marsilya'dan kötü takım değil.Biz de değiliz bence.Ama sorun psikolojide.Ben defansif çıkarsak kaybedeceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Gs Marsilya'dan kötü takım değil.Biz de değiliz bence.Ama sorun psikolojide.Ben defansif çıkarsak kaybedeceğimizi düşünüyorum.
    Kontratakla oynarsiniz, diyecemde Bobo biraz agir kala bilir.

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Gs Marsilya değil.. İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.. Yani ilk yarı rakibi çözeriz 2. yarıda alacağımız ofans gücü yüksek oyuncu rakibin zayıf yanlarını iyi görürse gol ya da goller atabiliriz.. Gs'nin ofans gücü çok güçlü değil bence.. Bir Lincoln var maçı çözen..

Tabi canim ne demezsin...

Marsilya`nin ligde sadece 1 galibiyeti oldugunu,ve küme düsmemeye oynadigini söylemekte yarar var.

Karsinizdaki takim ligin en cok gol atani,en az gol yiyeni,en cok atak yapani ve su anda ligin en iyi oynayan takimi.

İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.
    Deme yahu,antrenörlük kurslarina basla sen simdiden.Bu lafina cevap vermiyorum,sen düsün,ne kadar sacmaladiginin farkina varirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Marsilya`nin ligde sadece 1 galibiyeti oldugunu,ve küme düsmemeye oynadigini söylemekte yarar var.

Sion ilk şampiyonlar ligi şampiyonu olma becerisini gösterdi diğmi ?

Ayrıca kadrosunda Niang , Cisse ve Nasri gibi oyuncularıda unutmamak lazım Sion'un

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Sion ilk şampiyonlar ligi şampiyonu olma becerisini gösterdi diğmi ?

2007-2008 sezonundayiz.?

Besiktas ozamanki Marsilya´yami yenildi ?

Eger gecmisteki basarilara bakarsaniz,kusura kalmayin ama rakibimiz olamazsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tabi canim ne demezsin...

Karsinizdaki takim ligin en cok gol atani,en az gol yiyeni,en cok atak yapani ve su anda ligin en iyi oynayan takimi.

Deme yahu,antrenörlük kurslarina basla sen simdiden.Bu lafina cevap vermiyorum,sen düsün,ne kadar sacmaladiginin farkina varirsin.
    Saçmalamıyorum.. Sion gibi oynayalım yeter..

Mesaj Yetkileri