1 ile 30 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Deli etmeyin ne oluyor.Forum burasi tehtid vari konusmak ne oluyor deli olsan ne olucak.Benim kardesim yasindasin sosyal baskidan kisiligini belirleyemeyip burdami kendini gostermek istiyorsun.Alt tarafi bir mac oldu bitti gs sampiyon olsa ne olucak fener olsa ne olucak 1 bucuk milyon euroyu hakan sukur alacak.Diger oyuncularin cepleri dolucak bu konudan cikip baska bir konuda birbirimize paylasim yapicaz.Olayi proveke edip dusmanca noktalara getirmeyin.Penalti verildi bitti.Skor 2=1
    Senin bakış açınla değerlendirmiyorum olayı ayrıca benim yaşım profilde 21 olarak gözükseydi normal karşılamayacakmıydın sanki?Dürüst ol.

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Senin bakış açınla değerlendirmiyorum olayı ayrıca benim yaşım profilde 21 olarak gözükseydi normal karşılamayacakmıydın sanki?Dürüst ol.
    Bakis acin yillar gectikce degisir gorursun ben o yasida su sebeble soyledim yasin kucuk ve cok fevri konusuyorsun . Burada ki kimse dusmanin degil sakin ol.Sen deli olcan ben deli olcam o deli olucak sonuc ne oliucak peki akilli adam lazim ulkeye.Sakin ol dusuncelerini ikna edici olarak aktar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bakis acin yillar gectikce degisir gorursun be o yasida su sebeble soyledim yasin kucuk ve cok fevri konusuyorsun . Buraki kimse dusmanin degil sakin ol.Sen deli olcan ben deli olcam o deli olucak sonuc ne oliucak peki akilli adam lazim ulkeye.Sakin ol dusuncelerini ikna edici olarak aktar.
    DüşünceLeri sakin oLarak aktarmak çıkıp adam gibi biz bu maçı haketmedik ama hakem sayesinde kazandık deyip gerçekLeri kabuLlenecek kapasiteye geLindiği zaman yararLı oLunur değiLmi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    DüşünceLeri sakin oLarak aktarmak çıkıp adam gibi biz bu maçı haketmedik ama hakem sayesinde kazandık deyip gerçekLeri kabuLlenecek kapasiteye geLindiği zaman yararLı oLunur değiLmi ?
    Exciting ben haksizsiniz demedim benim sozlerimi carpitma lutfen demek istedigim su bu konudan cikip baska bir konuya gecicez hep beraber bu kadar kavga etmeye gerek yok

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Exciting ben haksizsiniz demedim benim sozlerimi carpitma lutfen demek istedigim su bu konudan cikip baska bir konuya gecicez hep beraber bu kadar kavga etmeye gerek yok
    Ben sana bişey diyorsun demedim ki.Ben sadece senin cümLeLerinden oLayın asLında nasıL oLması gerektiğini beLirtmek istedim.Yoksa sana karşı bir düşüncem yoktu.YaLnış anLadıysan AffoLa.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri