Aygüncüm boş konuşma canım.Eğer biz maçı 2-2 ye getirseydik iddaa ediyorum yine kazanamayacaktık.Beşiktaş iki pozisyona girdi maçı tam kontroL aLtına aLmışken hakem sahneye çıktı.Daha hangi daha fazLa goL atmasından bahsediyorsun ve yenmesinden bahsediyorsun canım benim ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya herkes Penaltıyı tartışıyor...
Birde attığınız ilk gol var onu anlatın biraz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İLk goLü zaten konuşmaya biLe gerek yok.YaptıkLarı sert müdahaLeLere sessizLiği de konuşmaya gerek yok asLında bu maçı konuşmamıza gerek yok.Bir takımın daha sezon başından göz göre göre 5 puanı çaLınıyorsa ve bir takıma daha sezon başında ne idi beLirsiz 4 penaLtı veriLiyorsa vardır bişeyLer.Bunu anLamamak için dağda yaşıyor oLmak gerek.
% 100 Futbol'da Rıdvan Dilmen'in anlattığına göre Hakan'ın evinde tadilat varmış boya badana falan o da kızını yanında getirmiş . Lincoln de gece kuzenleriyle oturmuş .Kampa arkadaş getirilmemesi yasağının söylendiği gün HAkan izinliymiş
Atıkkları golü bencede konuşmaya gerek yok.
Auta giden top korner oluyor, gol yeniyor.
Doğaldır yani her maçta olan şey...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yani oLay bu değiL.PenaLtı oLmadığını sende biLiyorsun ama penaLtı diyorsun.Çıkıp adam gibi desen ki biz bu maçı bu şekiLde kazanmayı haketmedik ama yinede kazandık beşiktaşLı arkadaşLar hakLı desen Şapkanı önüne eğsen ne burda kimse iLe tartışır nede biz size karşı bişeyLer anLatmak için kendimizi yorararız.GerçekLeri kabuLLenmek neden zor geLiyor ?
Bakis acin yillar gectikce degisir gorursun ben o yasida su sebeble soyledim yasin kucuk ve cok fevri konusuyorsun . Burada ki kimse dusmanin degil sakin ol.Sen deli olcan ben deli olcam o deli olucak sonuc ne oliucak peki akilli adam lazim ulkeye.Sakin ol dusuncelerini ikna edici olarak aktar.
arkadaslar pozisyon cok tartısılır ama sunuda kabullenmek lazım macı canlı izledim.beşiktas kendi yarısına bu kadar kapandığı surece hiç bişey yapamaz.tamam biz penaltıyla kazandık bugun ama.besiktasta kendi yarısında hapsolmus boyle oynarlarsa beşiktastan bişey olmaz.
Şimdi Maraton'da durdura durdura gösterdiler. Penaltı versede olur vermesede olur dedi ERMAN TOROĞLU
Maraton'da gösterdiler valla. Arda'nın ayağı sıkışıyor ama tam olarak penaltı diyemeyiz. Yani olsada olur olmasada olur!!!
Herkesin konu başlığını okumasını talep ediyorum. Neler hakkında yazıyorsunuz birde baksanız?
arkadaslar dediğim gibi beşiktasın kendine guvenmesi gerekiyor çok kapanık oynuyorlar kendi sahasında oynadıkları surece pozisyona bile giremiyorlar ama.artık sonuç belli biz kazandık.önemli olan netice.pozisyon cok tartısılır ama dinlemekte fayda var yorumcuları
Kilitli. ( Belki açılır )
Bir Selcuk Dereli maci daha ve bir tartismali ortam daha.
Simdiden size soyleyeyim. Eger bu maci Besiktas kazansa, Galatasaraylilar cikip Koray'in Arda'nin formasini cekmesine neden sari kart yok, Hakan Arikan'in kendisine faul yapan Baris'a pozisyon sonrasi attigi tekmeye neden kirmizi kart ve penalti yok, Ibrahim Toraman'in Nonda'nin bacagina kramponla girdigi pozisyonda neden sari kart yok vs. vs. gibi bir cok gerekce ortaya atacakti.
Selcuk Dereli kotu bir hakem. Kesinlikle tarafli bir hakem olduguna inanmam ama cok miktarda yanlis kararlar veriyor. Sadece bir takim degil, her iki takimin da aleyhine yanlis kararlar veriyor ve bunu her yonettigini izledigim macta yapiyor.
O yuzden Selcuk Dereli'nin yonettigi maclarda ilk bastan kendinizi sacmasapan kararlara hazirlayin. Mac sonunda en azindan cok uzulmezsiniz.
Maca gelince. Galatasaray'da Umit Karan biraz becerikli olsa bu macta Galatasaray farkli kazanirdi. Besiktas'in golu de Umit Karan'in gol pozisyonuna girecek durumda yanlis karar vermesi sonucunda geri donen topta Galatasaray gol yedi. Aksi takdirde Besiktas hic rakip kaleye etkili gelemedi.
Arda konusuna gelince. Arkda kendisini kolay yere birakiyor, bu kesin. Ligimizde ve hatta dunyada bir cok zayif fizikli oyuncunun yaptigi gibi. Iki sene once Alex, bir Galatasaray derbisinde kendisini defalarca yere attiktan ve faul aradiktan sonra kendisine faul ve penalti cok daha az verilmeye basladi. Bu da cok normal ve yakinda Arda'nin kendini yere atmalari hakemlerin dikkatini ceker ve Arda bu konuda cok daha dikkatli olmak zorunda kalir. Bu mactaki pozisyonda Serdar Kurtulus'un kontrolsuz girisi sonucunda Arda'nin dusmesi, her ne kadar Ibrahim Toraman kopu kapmis olsa da penalti olarak degerlendirilmesi bence dogru. Pozisyonda top olmasa ve Serdar ayni sekilde bir mudahale yapsa yine faul olarak degerlendirilecektir.
(Konu kilitliyken yazdigim icin ozur diler - ozellikle Selcuk Dereli hakkinda yazdiklarimin hem bu mac hem de gelecek maclar icin aklinizda kalmasini ve tepkilerinizi ona gore ayarlamanizi tavsiye ederim.)
Edit: Heyecanin azaldigini umit ederek konunun kilidini aciyorum.