Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
İnşAllah lafını yemez!
H.Arıkan
Serdar K. Toraman Zan Tello
Serdar Cisse Delgado İ.Akın
Bobo Nobre(Higuain)
Maça böyle başlayalaım kazanmazsak ben de bişey bilmiyorum...
Rüştü'nün yerine Hakan'ı tercih ederim...
Deli İbo bu maçta oynamalı.Oynaması gereken diğer adamlar Diatta ve Yozgatlı...
Bobo patlama yapmalı.Higuain şans bulursa kendini ispatlamalı.
Tello'dan yine gol bekliyorum.Porto Tello'yu iyi bilir.
Rakibin yıldızlarından bahsetmiyorum.Eğer kimse ile mücadele edemeyeceksek, devler liginde işimiz ne.
Yarın Allah nasip ederse tribünüleri dulduracak 32.000 Beşiktaş taraftarından birisi olacağım.Başarılar Beşiktaşım...
Üzülmez,Diatta ve Yozgatlı oynamalı demişsin kadroda yer vermemişsin,anlamadım valla.
Madem bir kadro yazma modası başladı,bende yazayım tam olsun

Kale:Rüştü Reçber
Sağ bek:Ali Tandoğan
Sol bek:Rodrigo Tello
Stoper:Lamine Diatta
Stoper:İbrahim Toraman
Sağ açık:Mehmet Yozgatlı-Burak Yılmaz
Sol açık:İbrahim Akın
Orta-ofansif:Serdar Özkan
Orta-defansif:Eduard Cisse
Forvet:Marcio Nobre
Forvet:Gonzala Higuain

Kimleri neden seçtiğimi de açıklayayım;
Kalede Hakan Arıkan'dan daha tecrübeli bire birde kolay gol yemeyen Rüştü'yü tercih ederim.Ayrıca duran toplar Şampiyonlar Liginde önemli yer tutar.Her kornerin potansiyel tehlike olduğunu düşünürsek Hakan kalede adeta patlamaya hazır bir bomba gibi olacak..Kendini iyi hazırlamış Rüştü faydalı olacaktır.
Sağ bekte Serdar Kurtuluş hem Marsilya maçında hem de Galatasaray maçında etkisiz gözüktü.Galatasaray maçında ikinci yarı sağ beke geçmişti,Marsilya maçında ise Niang karşısında adeta yokları oynamıştı-kan şekeri düşene kadar..Son zamanlarda kötü oynadığını düşünüyorum,biraz yedeğe çekilip kendisini toplaması lazım.
Sol bekte Quaresma karşısında ancak Tello durabilir,Üzülmez'i oraya koymak adeta intihar olur.
Stoperde Diatta Lisandro ve Postiga ile mücadele etmesi için oynayabilir,Zan o işi fazla yapamıyor.Toraman'la birbirlerini tamamlarlar.
Sağ açık için Yozgatlı en iyi tercih,oyunu kanatlardan götürmek için takımda ki en iyi adam.Nobre'nin de daha faydalı olabilmesi için Yozgatlı sağ açıkta oynayabilir.Sol açıkta başka adam olmadığından Akın en iyi tercih gibi.Serdar Özkan orta sahanın ortasında sağ açıkdan daha faydalı olacaktır,Galatasaray maçında da gördk zaten fakat sağ açık oynayacak adam değil bence Özkan,zaten hep söylüyorum.Defansif olarak Koray yerine Cisse tercihi zaten tartışılmaz.
Forvette son zamanlarda hem yorulan hem de maçlara hazır çıkmayan Bobo yerine artık yeni transfer Higuain oynamalı,istediği pasları alabilirse çok faydalı olabilir bu maçta.Nobre ise 3-4 kişi hücum yapılırsa şu anda Beşiktaş'ta ki diğer tüm forvet elemanlarından faydalı olabilir.Yedekte ise mutlaka Burak Yılmaz'ın olması lazım.Bu tip bir maçta kesinlikle faydalı olabilecek bir oyuncu.Daha detaylı yazacaktım ama fb maçında gol oldu,maçı kaçırmak istemiyorum