"İstanbul?da sahaya en ufak bir şey atılırsa takımı çekerim. G.Saray tur için her türlü pisliği yapar".
Eğer öyle birşey olursa çeksinler defolup gitsinler..Ama gerek kalmıyacak Galatasarayımız Farklı kazanıp susturacakdır
"İstanbul?da sahaya en ufak bir şey atılırsa takımı çekerim. G.Saray tur için her türlü pisliği yapar".
Eğer öyle birşey olursa çeksinler defolup gitsinler..Ama gerek kalmıyacak Galatasarayımız Farklı kazanıp susturacakdır
Farklı alıcağız bu maçı inş.
Gs elencek icinizi karartayım biraZ![]()
Sion'un başkanı baskı kurmak taraftarı tahrik etmek istiyor tahriklere kapılmayalım Sion Galatasaray ayarında bir takım değil normal şartlarda.
Canınız okur gurubunu çekiyor galiba? Konudan devam edelim...
tamam ibrahim abi
İçim karardı ..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Galatasaray a UEFA da başarılar...
Çok çabuk gaza gelen, tahrik olam bir milletiz. İsviçrelilerde çok iyi tahrik eden bir millet. Umarım olumsuz sahnelerle karşılaşmadan, güzel bir futbol, harika bir atmosfere tanık olur sonrasında da guruplara kalırız. Ama ben maçın kolay geçeceğini sanmıyorum. Trömsö maçından sonra da "Ali Samiyen de turu atlarız." "ali samiyende dağıtırız." gibi cümlelere tanık olmuştuk ama sonucunu gördük. İnş. bu sefer rakibi ciddiye alarak sion' eleriz. Ama yine rehavete kapılırsak işimiz çok zor...
Sino baskanı işlerinin zor olduklarını biliyor...Bu yüzden dikkatleri baska yere çekmek istiyor..
Gs çok rahat geçer bu turu.
Haydi Aslanım bitir şu işi!
Galatasaray, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup olduğu İsviçre'nin FC Sion takımı ile Ali Sami Yen'de karşı karşıya geliyor. 21.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Michael Weiner, Volker Wezel ve Tobias Welz hekem üçlüsü yönetecek. Maçta 4. hakem olarak Babak Rafati görev alacak.
Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Sion karşısında alacağı 1-0, 2-1 ya da daha farklı skorlu galibiyetlerde turu geçecek. Galatasaray'ın normal sürede 3-2 galip gelmesi halinde uzayacak karşılaşmada, her türlü beraberlik, rakibin galibiyeti ve Galatasaray'ın tek farklı diğer galibiyetleri (4-3, 5-4 vb.) İsviçre temsilcisinin turu geçip gruplara kalmasını sağlayacak.
Galatasaray'da Okan, Sabri ve Ayhan dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Feldkamp tarafından geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş maçının kadrosundan çıkartılan Hakan Şükür ve Lincoln'un, FC Sion karşılaşmasında takımdaki yerlerini alması bekleniyor.
G.SARAY 201. MAÇINA ÇIKIYOR
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında İstanbul'da İsviçre'nin FC Sion takımıyla karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında 201. maçına çıkacak. Gösterdiği performansla Avrupa arenasında en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 131, UEFA Kupası'nda 36, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, Avrupa kupalarında toplam 200 maç oynadı.
2000 yılında UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı müzesine götürerek tarih yazan Galatasaray, geride kalan 200 Avrupa Kupası maçında 73 galibiyet ve 77 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 260 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 295 gole engel olamadı.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Orkun
Uğur
Song
Servet
Volkan
Linderoth
Arda
Barış
Lincoln
Ümit Karan
Nonda
FC SİON
Vailati
Kali
Nwaneri
Alioui
Paito
Geiger
Vanczak
Obradovic
Dominguez
Adeshina
Buehler
STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 21.30
HAKEM: Michael Weiner
YAYIN: D Smart
TÜRKİYE - İSVİÇRE REKABETİ
FC Sion ile Galatasaray arasında oynanacak UEFA Kupası 1. tur rövanş maçıyla birlikte Türk ve İsviçre futbol takımları Avrupa kupalarında 20. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke ekipleri arasında bugüne dek yapılan 19 maçın 10'unu Türk, 6'sını ise İsviçre ekipleri kazanırken, 3 maç da berabere sonuçlandı. Türk takımları, bu karşılaşmalarda toplam 38 gol atarken, 33 gol yedi.
9 EŞLEŞME, 5 TUR
Türk ekipleri, İsviçre takımları ile daha önce Avrupa kupalarında 9 kez eşleşirken, bunların 5'inde turu geçen taraf oldular. Türk takımları içinde İsviçre ekipleri ile en çok eşleşen Galatasaray olurken, sarı-kırmızılılar, 6 eşleşmede 4 kez turu geçmesini bildi. Bu arada Antalyaspor, UEFA Intertoto Kupası grup maçında İsviçre'nin FC Basel takımına 5-2 yenilirken, Malatyaspor da UEFA Kupası 1. turunda aynı takıma 2003-2004 sezonunda elenmişti.
EN FARKLI GALİBİYET VE MAĞLUBİYETİ GALATASARAY ALDI
İsviçre takımlarıyla oynanan karşılaşmalarda en farklı skorlu galibiyet ve mağlubiyeti Galatasaray aldı. Galatasaray, Neuchatel Xamax karşısında 5-0'lık sonuçla İsviçre ekiplerine karşı en farklı galibiyeti alırken, İsviçre takımlarının en farklı galibiyetini ise 5-1'lik sonuçla FC Sion, yine Galatasaray karşısında elde etti. Bu arada, Türk ve İsviçre futbol takımları arasında bugüne dek oynanan 19 maçta da gol atıldı.
FC SION'A 1 KEZ ELENDİ, 1 KEZ ELEDİ
Galatasaray, karşılaşacağı FC Sion ile daha önce 2 kez eşleşirken, rakibini 1 kez eledi, 1 kez de elenmekten kurtulamadı. Kupa Galipleri Kupası'nda 1965-66 sezonunda FC Sion ile karşı karşıya gelen Galatasaray, 5-1'lik mağlubiyetin ardından aldığı 2-1'lik galibiyete rağmen elendi. 1997-98 sezonu Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda ise Galatasaray, her iki karşılaşmayı da 4-1 kazanarak, rakibini elemeyi başardı.
Kaynak:Sporx
Ya Yenicez Yada Yenicez Başka Yolu Yok..
PARÇALA ASLANIM..
"Kalenin boyutlarını ölçtüm"
Hafta başında yaptığı açıklamalarla gerginlik yaratan Sion Kulübü Başkanı Christian Constantin, hızını alamadan ortamı germeye devam ediyor... İsviçre ekibinin başkanı, soyunma odalarını kontrol etmek için gaz dedektörü getireceğine dair çıkan haberlerle ilgili "Gaz dedektörü getirmedim, ama kalelerin boyutlarını ölçtüm. Normal ölçütteler" dedi. Çekinerek ayak bastığı Ali Sami Yen Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Constantin, aldıkları güvenlik tedbirleriyle ilgili de şunları kaydetti:
Önlemler aşırı değil
"Aldığımız tedbirler kesinlikle Galatasaray ve İstanbul’a yönelik değildir. Yıllardır Avrupa Kupası deplasmanlarında aynı tedbirleri alıyoruz. Kendimize göre aldığımız güvenlik önlemleri var. Bir aşçı ile yola çıkmamız normal. Takımın rahat etmesi lazım. Rahat etmesi için öncelikle gereklerden biri, alıştıkları mutfaktan beslenmeleri. Bu yüzden güvenlik önlemlerinin aşırı olmadığını düşünüyorum."
Daha önce, "Olay çıkarsa takımı sahadan çekerim" şeklindeki demecinin hatırlatılması üzerine Canstantin, "O demecimde, ’1988 yılında G.Saray’ın N.Xamax ile oynadığı maçtaki olaylar tekrarlanırsa ne yaparsınız?’ diye soruldu, ben de ’takımı sahadan çekerim’ diye yanıtladım" karşılığını verdi.
Kaynak: Hürriyet
Burası SamiYen...
Bugüne Kadar Biletler Alınmışdır heralde Ama Ben Genede Duyurmak Istedim..
Galatasaray - FC Sion Bilet Fiyatları
Numaralı Grup 1: 250 YTL
Numaralı Grup 2: 175 YTL
Kapalı Üst: 90 YTL
Kapalı Alt: 80 YTL
Yeni Açık Üst: 30 YTL
Yeni Açık Alt: 30 YTL
Eski Açık: 35 YTL
Eski Açık (Rakip): 35 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Numaralı Grup 1: 240 YTL
Numaralı Grup 2: 165 YTL
Kapalı Üst: 80 YTL
Kapalı Alt: 70 YTL
Yeni Açık Üst: 26 YTL
Yeni Açık Alt: 26 YTL
Eski Açık: 31 YTL
----------------------------------------------------------![]()
Bu macta taraftarlarimizin cok dikkatli olmasi gerekiyor.Tahriklere aldanmamasi gerekiyor.Sionun futbolculari bizi tahrik etmek icin ellerinden geleni yapacaklar,bizim taraftarlarin buna cevap vermemesi gerekiyor.Yani sahaya yabanci madde atmamalari,küfürlü tezahürat yapmamalari gerekiyor.Blatter`in bile gözü bu macta olacaktir.En ufak hatamizda cezayi keser bize,hem de ne ceza...
Zaten sabikaliyiz.Cok dikkatli olmaliyiz coook !
Hakan Şükür'ün yedek kalması bekleniyor.Takım iyi oynasın rahat sonuca gider.Bu fırsat kaçmaz.Hakan'sız takım güzel oynasın da Hakan'da artık kulubede otursun.Adamda abilik yapıp gençlerin önünü açma konusunda gram adım yok.Varsa yoksa bende oynayacağım kafasıyla antipati toplamaya başladı giderek.
Arman Için ,, Forman Için ,, Bizim Için ,, TÜRKİYEMİZ İÇİN...
Maçı Inşallah Alıcaz.. Emperor'un Dedigi Gibi Maça Giden Taraftarlarımız Dikkatli Olmalı..
Kesin İlk Onbir Belli Oldu !!!!!
Arkadaşlar Kral ve Lincoln ilk 11 de... Kalli efendi takımın en formda ismi Nonda? yedek kulübesine çekmiş.
---------------ORKUN
UĞUR--- SONG---SERVET---- VOLKAN
BARIŞ--- LİNDEROTH--- LİNCOLN--- ARDA
ÜMİT KARAN--------- HAKAN ŞÜKÜR
Kesin ilkonbir bu bunun üstüne konusalım.........
Biletler tükenmiş..Hatta millet karaborsada arıyor...
Bence Nonda Bu Maçda Oynamalı , Oynamassa Kalli Fena Bir Şekilde Eleştirilecek..
Yahu Nonda neden yedekte ? Adam son maclarda takimin en iyisi ! Oynadigi her macta takima büyük katkilari oluyor.Sion macinda Nonda`ya cok ihtiyacimiz olacak ! Sen tutmus Hakan Sükür`ü oynatiyorsun ?
Ya Sabir...
Baran Hakan balta UEFA listesinde degilzaten olsa volkan uyumunu bozmazdı...
Nonda ortasahaya geliyor..top dagıtıyor..Top saklıyor..Adam sahada herseyi yapıyor..Bence Hakan sükürün gönlünü kazanmak için yapıyor tamam bunu anladım..
Karan niye oynuyor her zaman forvette eksik oynuyoruz karanla gitmez bu iş..Ben karan yerine Nondayı bekliyordum..Bu maçta penaltı var karan kacıraçak
Ayrıca biz her maçta karan Show yapacak diye beklesek..Bu maçta yakaladıgını atmak zorundasın..
Nonda tercihi hariç..diger tercihler dogru![]()
Gercekten ya takimin en formda ismi Nonda yok anlamiyorum ben Kalliyi artik
Hee yav,unutmusum onuAma Volkan Yaman biraz yavas bir futbolcu.Defansi iyi degil fazla.Onun asil mevkisi sol acik ! Ama ne yazikki ondan baska da alternatifimiz yok sol bekte...
Ilk basta cok sacma bir ceza verirsin Hakan`a,sonra onun gönlünü kazanmak icin takimin en iyi forvetini yedege cekersin.Var mi böyle bir anlayis ? Bu cok sacma geliyor bana ! Bu Kalli cok düz biri,kafasina ne eserse onu biciyor.Bu tarafini hic sevmiyorum onun![]()
Baran Hakan ve Lincolnü oynatması çok iyi nedenmi..Taraftar onların gönlünü alacak..Bu maçta oynatmassan en az 3 maç sonra falan taraftar karsısına cıkacaklar bence oynamaları iyiolmuş....Bu maçta yaralar biraz sarılabilir..
Hakan ve nonda oynasa idi ortasahamız çok iyi olacaktı çünkü iki futbolcuda sürekli ortasahaya gelip top alıyorlar..savunmayada yardımları var hem pres yapan futbolcular..
Karan oynamasına gerek yoktu..Karan eski karan degil..Artık her maç beni delirtiyor..karan bir şık gol attı formayı kaptı..Zaten o golden baska yaptıgı yok...
Ardanın daha fazla kosması lazım yoksa dominguez+obradovic Volkanın tarafından ceza sahasına girerler hemde servetle karsı karsıya kalırlar+servette hata yapar...
Görürsünüz bu maçta servete bazı hatalar yapacak çünkü her oyuncu servetle karsı karsıya kalacak...eger serveti sag içe çekerse ozaman defansımız hatası oynar...