Maç hakkında söyleyecek bir şey yok.Son zamanlarda izlediğim Marsilya ve Galatasaray maçlarından sonra dün gece biraz daha istekli bir takım vardı sahada..Nobre oyuna girdikten sonra faydalı oldu bence.Higuain'de oyuna hareketlilik getirdi sanki ama öyle abartılacak bir oyuncu değilmiş-zaten değilde!.Maçın sonucu kaleciler ve şans belirledi diyorum..Helton çok iyidi,Şampiyonlar Ligine gidiyorsan böyle iyi kalecilerin olmalı,Hakan her topu aldığında neden o kadar oyalanıyor anlamak güç..Higuain bire bir kaçırdığı ve Quaresma'nın attığı pozisyonlara bakarsak kaleciler hakkında ki farkı anlayabiliriz bence.Maçtan önce eleştirdiğim Serdar Kurtuluş'u beğendim sakatlanana kadar.Nitekim biraz şanssızlık biraz beceriksizlikle kaybettik ama son dakikada gelen gole de hiç şaşırmadım.Çünkü her an golü yiyecek gibi oynuyorduk,son dakikalar takım o kadar kötüleşti,oyundan koptu ki-bir de ikinci yarının ilk dakikalarında böyle oldu- elin oğlu affetmez işte..Ertuğrul Sağlam maçtan sonra daha da umutlandık falan demiş,neye umutlandı anlamadım,eheehehe.Şu an Liverpool'la 3.lük mücadelesi veriyoruz.
Maçta yine sevgili Yıldırım Demirören ve stad görevlilerinin bir rezilliği vardı..
Numaralı a ve b koltukları Porto'lulara ayrılmış.O bölgede bileti veya kombinesi olan kişiler oraya gidince gidip d veya e bloklarında ki boş koltuklara oturun diyor polis ve bir Beşiktaş yetkilisi.Oraya gidince doğal olarak ordaki koltukların sahipleri burası bizim yerimiz biz oturuyoruz falan diyor.Tekrar a ve b bloklarının olduğu yere yönelen taraftarlar polise ve yetkili'ye çıkışıyorlar.Yetkili bu maç için Emniyet ve Demirören tarafından böyle bir karar alındığını ve yapabileceği bir şey olmadığını söylüyor.Maçın başlamasına 5-10 dakika kala bu durumda olan taraftarlar iyice sinirlenmeye başlıyor ve bu sırada stad görevlisi araya girip taraftarların bir kısmını numaralı a blok ile eski açıkın komşu olduğu bölüme alıyor-o da bir kısmı diğerleri içeri giremiyor-..
Polis Beşiktaş taraftarı ile Porto taraftarı arasına oturuyor ve orda bulunan Beşiktaş taraftarının ayağa kalkması,hareket etmesi yasak,devre arası olunca tuvalete bile gidemeyeceksin yani..
Adam sezon başında o kadar para verip kombinesini almış,sen onun yerini kendisine sormadan rakip takım tribününe vereceksin,sonra adama birde polis ve stad görevlileri her türlü ahlaksızlığı yapacak,böyle bir şey olabilir mi?Polis eliyle taraftarın hakkı gasp edilmiştir..Bu polis kimin polisi?Bu ülkede işler nasıl işler?Yazık günah değil mi o insanlara?Takımın başarısı vs. umrumda değil,Şampiyonlar Ligini bile aldıracak olsa bu yönetim,derhal istifa etmeli veya bir şekilde bu kara lekeyi temizlemeli..Beşiktaş tribününde bu tip şeyler olmamalı...