bence hakan'ın oynaması doğru ama her pozisyonda kendini yere bırakan mücadele etmeyen Ümit'in yerıne kesınlıkle Nonda oynamalı.
bence hakan'ın oynaması doğru ama her pozisyonda kendini yere bırakan mücadele etmeyen Ümit'in yerıne kesınlıkle Nonda oynamalı.
Kolay maç olmayacak. İnş. adam gibi bir futbol oynarız da alırız bu maçı.
Sabırsızlıkla 21.30 i bekliyorum ...İnşallah rahat bi skorla turu geçeriz..
Büyük sabırsızlıkla bu maçı bekliyorum.
Zor maç olcak. İsviçreliler mümkün olduğunca maçı çirkinleştirmeye çalışacaklar. Taraftarlarda kışkırtmaya gelmezse maçı alırız diye düşünüyorum.
Bide şeyi merak ediyorum bu servetin kaburgası kırık mı oynuyor hala?
G.Saray ilk maçta yaptığı hataları yapmazsa savunma anlamında,gruplara kalırız...
3.5 saat sonra burada zafer mesajları yazıyor olmalıyız..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
maçı D-Smart veriyor gene nereden izleyeceğiz ya..?
Yeneceğiz ! Kaçarı göçeri YOK !!!
(/s)
Evet ya gene D-Smart veriyor ama ben seyredebilecem![]()
Grup maçları(tabii kalırsak)D-Smart'ta mı olacak yine
![]()
Nonda nasıl oynamaz yahu bu arada hay ben bu d-smart'ı .....
Nonda kesin oynaması gerekti offff
Ben bu D-Smart'ın ayıp yahu
Hmm..Bıktım bu D-Smart'tan.
Batsin bu D-Smart, bitsin bu acilar![]()
![]()
Son 5 Dk .
Son dakikalar .Başarılar Gs.
Allah yardımcınız olsun aslanlar..........
Ve basladı Haydi Cimbom !
Galatasaray ilk dakikalarda etkili olan taraf...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lincoln ortaladı Hakan vuramadı güzel bir pozisyon kaçtı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda geçen sezonki formunu geriye kazanmış gibi...
Hakan oynuyo mu ? :S
Öffff be Y-smart![]()
9' Orta sahada Lincoln'e sürekli faul yapıp top aldırmamaya çalışıyorlar ama nafile.
8' Arda etkili oluyor son dakikalarda. Bir kez daha geldik o bölgeden ancak ceza sahası içinde kimseye gelmedi top.
7' Arda bir kez daha sol kanatta topla buluştu yerden sert bir orta yaptı fakat Sion savunması taça attı topu.
6' Hiç top göstermiyoruz Sion'a. Oyunun kontrolü tamamen G.Saray'da.
5' Arda çok şık sıyrıldı pasını Lincoln'e attı onun ortasına Ümit rövaşata vurmak istedi fakat ıskaladı topu mutlak bir golden olduk.
4' Ve ilk tehlike Song'dan geldi. Uzaktan sert bir şut atan Song'un vuruşu üstten auta gitti. Olsun bu baskı gol getirir.
4' Sion ilk dakikadan itibaren nasıl oynayacağını belli etti. Kapanıyor konuk takım. Atak oynuyor G.Saray...
3' Lincoln köşe vuruşunu kullandı. Sion savunması topu uzaklaştırmak isterken Ümit Karan rakibine faul yaptı.
2' Ümit Karan yerde kaldı hakem devam dedi ancak savunma hata yaptı ve köşe vuruşu kazandık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arda ortaladı son anda savunma uzaklaştırıyor arkada Hakan Şükür boştaydı...
10' Bu kez sağ kanattan Uğur'la geldik. Sion savunması araya girdi ve kornere attı topu
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
11' Orta sahayı geçirtmiyoruz Sion'a. Arda çok etkili bugün tüm toplar onda toplanıyor.
11' Savunmadan Song ve Servet geldi. 5 kişi var ceza sahası içinde. Lincoln ortaladı fakat uzaklaştı top.