Ohh sonunda cıkıyor...
Ohh sonunda cıkıyor...
Güzel gelişme, en geç 1 aya elimde olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
acaba bendemi orjinal alsam hazır bayram var![]()
17.89 dolara alacam ben
www.Blahdvd.com galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
26.49 euro yapiyormus....
Şükürler olsun kavusuyoruz![]()
İyi oLdu denebiLir ama hataLar oLacaktır.
bişey sorcam bu demo ile orjinal arasında değişiklik olacakmı mesela arda yı falan kötü yapmışlar bence
merakla bekliyorum
Sakatlıklar bence yine ciddi bir sorun olacak. Haberiniz olsun. Her zaman sizden bir-iki ay sonra oynuyorum yeni oyunu.Fifa Manager'daki gibi az sakatlanma olması lazım. Bir de olacaksa küçük sakatlıklar. Ama benim oyunlarımda 1 aydan aşağı sakatlanma olmuyor nedense. Antrenman ağırlığından falan değil yani. Oyunun kendisi öyle. FM 2008'de de böyle sorunlar çok olacak. Gerçi ben 16 yaşındaki adamlarla oynamayı çok seviyorum. Olmadı gençlere şans veririz. Samet Aybaba gibi adamız ne de olsa.
![]()
Ben çok rastladım.
Sevilla'yım
D.Alves 3
Maresca 5
Chevanton 5
Poulsen 3
Ay yok.
Ben Chelsea' deyim 10 hafta geçti daha sadece Essien 2 hafta sakat.
Başka bir sakatlık durumu olmadı.
modifier çıksın onun da çaresine bakılır hehe![]()
dört gozle bekliyorum o gunu
Geçen sene FM07 yi bir türlü kurup oynayamadım hatalarından dolayı, beceremedim daha doğrusu ve hep bir eksiklik hissetmişimdir. Onun için bu sene karar verdim;
Hayatımda ilk kez orjinal bir oyun almaya. Ne emuleden ne de başka download programından indirmicem. Parası ne kadarsa kıyıp vercem alcam. Benim için FM oynamak bir ayrıcalık.
Yavaş yavaş orjinaL küLtürü oLuşmaya başLadı.Tabi orjinaL aLacağım diyenLerin ne kadarı aLır orasıda beLLi oLmamakLa birLikte herkesin kendi kararı tabi ama biz böyLe orjinaLe oLan iLgimizi artırdıkça iLerLeyen yıLLarda Sıgames bize bakış açısıda değişecektir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Oyunun çıkış tarihinin bayramdan sonra olması beni de oyunun orjinalini almaya teşvik ediyor.
Evet.Topladığın bayram haşlıklarıyla ....![]()
Orjinal olarak aldığım oyunlardan biri FM yine orjinal alacağım çünkü bu oyunu sorunsuz oynamak tek dileğim![]()
Yine dil sorunu falan olacak mıymış?Bilen var mı?
Ben orjinal almam ya alıp napcam![]()