1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: FM 2008 19 Ekim´de cikiyor

Hybrid View

Nesil
    2006

Dikkatimi çeken bir olgu var, oyun ABD'de ve Meksika'da başka bir isimle mi çıkıyor? Birde bunun nedeni nedir?

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Dikkatimi çeken bir olgu var, oyun ABD'de ve Meksika'da başka bir isimle mi çıkıyor? Birde bunun nedeni nedir?
    Bunun nedeni Abd'de Football denilince Amerikan Futbolu geliyor,Soccer bizim ilgilendiğimiz futbola verdikleri isim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    ABD'de "Football" Amerikan Futbolu, "Soccer" ise bildiğimiz futbol anlamına geldiği için karışıklık olmasın diye o ülkelerde "Worlwide Soccer Manager" adıyla çıkıyor diye biliyorum.Yanlış da biliyor olabilirim tabi...
    Evet böyle,cevabı yazarken görmedim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    ABD'de "Football" Amerikan Futbolu, "Soccer" ise bildiğimiz futbol anlamına geldiği için karışıklık olmasın diye o ülkelerde "Worlwide Soccer Manager" adıyla çıkıyor diye biliyorum.Yanlış da biliyor olabilirim tabi...
    Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Bunun nedeni Abd'de Football denilince Amerikan Futbolu geliyor,Soccer bizim ilgilendiğimiz futbola verdikleri isim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Evet böyle,cevabı yazarken görmedim
    Çok teşekkür ediyorum. Aslında haklılar. Sonuçta futbol onlar içni başka bir oyun. Kültüre göre önem vermişler.

Mesaj Yetkileri