evet arkadaşlar bölgesel ayar sorunu yok demoda ben denedim ve çalışıyor herhangi bir sorun vermedi
evet arkadaşlar bölgesel ayar sorunu yok demoda ben denedim ve çalışıyor herhangi bir sorun vermedi
oooooooooooooooooooo daha çok var
19 ekimde avrupada çıkıyo 3-4 günde türkiyeye gelse 1 haftadada illere dağılır daha çok var yani 1 kasımda felan buralarda
Yalnız tam da sınav haftasına gelecek bakalım ne yapacağım![]()
Dikkatimi çeken bir olgu var, oyun ABD'de ve Meksika'da başka bir isimle mi çıkıyor? Birde bunun nedeni nedir?
cikis tarihi bence erken(bir an once oynamak istiyorum o ayri)
eger hep bu tarihlerde cikacaksa bundan sonra serinin ismi FM 07/08 gibi olmali
ayrica world wide manager filanda cikiyomus
nasil diger oyunlar bir bilgisi olan var mi?
Bir gun football manageri gececekler diye korkuyorum vallahi![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
ben şu an için updatesiyle türkçe yamasıyla hazır kurulu fm 2007 yi oynamayı tercih ederim oyunu turksportal türkçe yamayı çıkardığında almayı düşünüyorum yani tahminimce şubata kadar fm 2007 ye devam![]()
Yurt dışında ki kuzenim iLe temas`a geçicem.Eğer buLunduğu üLkede Fm çıkarsa yada siparişLe veriLebiLirse sitede isteyen arkadaşLarada temin edebiLiriz.Yurt dışında geLiş parası oLmicak sadece cd ve Yurt içi için kargo parası.Tabi daha görüşme aşamasındayız.Net bişey sağLarsak haber vericem yine.
BöyLeLikLe 100-120 YTL gibi mebLaLara değiLde 50-60 YTL gibi mebLaLara cd niz eLinizde oLabiLecek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çıkarsada bizde çok ucuza aLırız![]()
Hollanda'da ne zaman çıkar? Hayrettin abi bu konu hakkında bi bilgin var mı?
Bildiğim kadarıyla Avrupa'nın bazı ülkelerinde 19 Ekim çıkacak ama arasında Hollanda var mı acaba?
(/s)
HoLLanda hakkında bir biLgim yokBuLgaristan da ki kuzenimde araştıracak işte haber bekLiyorum..
Hollandada 19 ekim cikiyor galiba, kuzen öyle diyor![]()
Evet 19 ekim de cikacak ben holanda da yasiyorum dordrecht kentinde bilgim var yani![]()
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Benim kuzen eindhovende yasiyor![]()
oyun net olarak ne kadar olucak bir bilginiz varmı?
1 hafta kaldı ama buraya gelmesi anca 1-2 ayı bulabilir heralde...
Sendit.com'dan oyunu ön siparişle 17 pound'a(yanılmıyorsam shipping dahil) getirtebiliyorsunuz.. Çok uygun bir fiyat, kaçırmayın derim..
ya arklar yanlislik olmasin cunku fm 2008in 19 ekimde cikacagi ulkeler arasinda yok. ayrica korsani ne zaman cikar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
biri cwp yazsinnnnn lutfennnnnnnn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya nie kimse cwp yazmioooooooooooo
Pardon abi ama herkesin orjinal almaya parasi yetmez ben haftalik 50 ytl aliom nsl yetcek bnm param buna
Dikkatimi çekti, maaş aldığım gün FM 08 çıkıyor. Maaş oyuna gidecek.=)