1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Altın adam Roberto Carlos

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ödüller performansa göre verilmemiş.......nigris, mehmet yıldız,bebbe,holosko

Premier ligden örnek alsınlar...

bencede isimlere göre verilmiş..ayın hocası dogru sadece..
    Ayın hocası Galatasaraylı olduğu için doğru oluyor olmasın o?

Haberin tamamı okunursa defans oyuncuları arasında bir değerlendirme yapıldığı anlaşılıyor. Açıkça yazılmış çünkü. Yazılanları okumadan yorum yapmayalım.

Peki ayın hakemi, yöneticisi, altın kalpli oyuncu kim olmalıydı sence? Sadece ayın hocası doğru dedin, senin için kimler doğru olurdu merak ediyorum.

İlk 3 maç diyor ve ben izlediğim 3 maçta da hatta bu güne kadar izlediğim tüm Fenerbahçe maçlarında Carlos'u hep beğendim. Bir defans oyuncu olarak da bu ödülü alması çok doğal. İyi performasn gösterdi çünkü...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayın hocası Galatasaraylı olduğu için doğru oluyor olmasın o?

Haberin tamamı okunursa defans oyuncuları arasında bir değerlendirme yapıldığı anlaşılıyor. Açıkça yazılmış çünkü. Yazılanları okumadan yorum yapmayalım.

Peki ayın hakemi, yöneticisi, altın kalpli oyuncu kim olmalıydı sence? Sadece ayın hocası doğru dedin, senin için kimler doğru olurdu merak ediyorum.

İlk 3 maç diyor ve ben izlediğim 3 maçta da hatta bu güne kadar izlediğim tüm Fenerbahçe maçlarında Carlos'u hep beğendim. Bir defans oyuncu olarak da bu ödülü alması çok doğal. İyi performasn gösterdi çünkü...
    kalliyi tartısmam bile aldıgı kararlar ve yaptıkları belli hep gündemde

Defans konularında haklısın..Onda dikkat etmedim..ayın hakemi olacak kimsede yokki adam gibi:

Sivaslı defans oyuncusu murat sözgelmez veya hayrettin olabilirdi bence..(adaylar içinde ise bilemem) taktir puan verenlerin...

İyi kalpli yusuf oda dogru..neyse serkan olan olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

neden sadece defans oyuncularını değerlendirmeye almışlar bilen var mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    neden sadece defans oyuncularını değerlendirmeye almışlar bilen var mı acaba?
    Yıl sonunda Yılın 11'ini belirlerken burada seçilenler dikkate alınacak. Belli mevkilerde yığılma olmaması için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri