1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Altın adam Roberto Carlos

Hybrid View

kalli bence haketti.karar kesinlikle doğrudur ben bi galatasaraylıyım ama.olmasaydımda kalli derdim.burası tartısılmaz.doğru carlos iyi oynadı ama okadarda realdeki gibi katkı salayamadığı bi gercekk.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by puskas View Post
    kalli bence haketti.karar kesinlikle doğrudur ben bi galatasaraylıyım ama.olmasaydımda kalli derdim.burası tartısılmaz.doğru carlos iyi oynadı ama okadarda realdeki gibi katkı salayamadığı bi gercekk.
    Adam ne yapsın Verkaç için pas atıyor ona geri dönülmüyor orta açıyor kafa vuran yok ... zaten avrupa maçlarında görüldüğü gibi defansta stoper gibi oynuyor ayrıca Realdeki Carlosun yarısı olsa yeter bize

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Adam ne yapsın Verkaç için pas atıyor ona geri dönülmüyor orta açıyor kafa vuran yok ... zaten avrupa maçlarında görüldüğü gibi defansta stoper gibi oynuyor ayrıca Realdeki Carlosun yarısı olsa yeter bize

o zaman kezmanı değilde uzun birini alın yada onun atacağı ortaları önceden sezecek biri.o zaman carlosu kimse durduramaz ama yine soyluyorum bak carlos iyi oynuyor ama.gercek carlos frikikten golleri atar olmadık yerlerden fuzelerini gonderirdi.yani oluyorki carlos eski perfonmasından cok uzak.ama dediğim gibi elinden gelenin en iyisini oynuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İlk 3 maç diyor yahu, ben mi yanlış okuyorum yoksa? Hatırlayın ilk 3 maçı. Hatta 3. hafta Sivas maçında kafayla çok şık da bir gol atmıştı. Oynadığı 3 maçta da takımın iyilerindendi. Bunun için futbol profesörü olmaya gerek yok. Maçları izleyen herhangi biri bile anlayabilir.

biz kafa golune bişey demedik ki
    harika bir gol attı ayağına sağlık.carlosun sayesinde turkiyenin prestiji artıyor.ama yinede istenilen seviyede değil bence

Mesaj Yetkileri