Milli Takımın Başında Bi Hoca Var. Fatih TERİM. Bu Adam Uefa Kupasını Almış + Milan ve Fiorentina Gibi Dünyaca Ünlü 2 Takımında Çalışmış.
Ya Bi T.Direktör Bu Kadar Mı AptAL Olur Yaa... Ya Bu Adam Hiç Mi Maç İzlemiyor Acaba. Yada İnadına Yapıyor Olması Lazım. Kovulmak İçin Falan.
Marsilya Maçını İzlemiştir sanırım Fatih Hoca. Peki Görmedi Mi ? Hakan'ın 2 tane Yan Toptan Gol Yediğini. Diğer Maçlarlarda da Performası Kötüydü Görmüyormu Bu Adam Bunları ?
Peki Tuncay'ın Son 4-5 Maçtır Oynamadığını Bilmiyor Mu ? Bu Kadar Mı Kör Bu Adam ?
Peki Bu Adam Karşı Takımı Hiç Mi İzlettirmiyor ? Öyle Bir Taç Atan Oyuncusunu Olduğunu Bilmiyor Yaa..
Ya Moldova'nın Hiç Mi Maçını İzlemedin Sen. Yunanistan ve Norveç Bu Statda Zar Zor Yenmişler Moldova'yı. Peki Sen Bu Maçları İzlemek Aklına Gelmiyecek Kadar Salak Bi T.Direktörmüsün. Peki Sen İzleyemedin , Senin Yardımcında Mı Yok ? Süs Bebeğimi Onlar ?
Hadi Orayı Geçtim. Ya Selçuk İnan Böyle Bir Maç İçin Uygun Olmadığı Sen Bilmiceksen Biz Mi Bilelim ? Orta Sahaya Oyuncumu Kalmadı ?
Hadi Orayıda Geçtim. Gökhan Zan . Sakatlıktan Yeni Kurtulmuş. Direkt Maça Sürüyorsun ? Başka Stoper Mi Kalmadı Fatih Hoca ?
Peki Ya Sistem. 4-3-2-1 Yada 4-5-1 Gibi Korkak Oynayan Ve De Bu Kadar Saçma Bir Taktikle Oynanır Mı Yaaa ? Sanki Brezilya'ya Karşı Oynuyoruz. Kontralarla Vurucaz Rakibi Göyaa...
Maç Boyunca Bi Kontra Atak Oldumu ? Size Soruyorum ? '' -YOK ''...
Orayı Geçtim. Kontra Atak Yapacak Oyuncu Varmıydı Kadroda ? Kim Gökhan Ünal Mı ? Arda Mı ? Tuncay Mı ? Emre Mi ?
Peki ;
Nerde Nihat Kahveci , Nerde Halil Altıntop , Nerde Hamit ?
Eee Fatih Hoca Sen Bitmişsin Artık. Neyine Senin T.d ' lük. Bu İşler Rastgele Salladığın Bi Sistemle Uefa Kupasını Almaya Benzemez. Dikkat Ederseniz 3-4-1-2 Sistemiyle Oynuyordu Gs. Peki Öyle Bir Görüntü Varmıydı Sahada ? Sen Daha Bunu Beceremiyorsun ?
Adı Çıkmış Bi Kere Fatih TERİM ? Uefa Kupasını Aldı 4-5 Sene Şampiyon Yaptı Bitti.
Olay Akılda Mantıkda Biter Fatih Hoca. Maçı Okuyabiliceksin. Yada Maçtan Önce Rakibi Analiz Ediceksin.
...KUSURA BAKMA AMA BUNLARIN HİÇ BİRİ SENDE YOK FATİH HOCA...
Bu Sözleri Fatih Hoca'nın Duymasını O Kadar Çok İsterdim Ki.. Anlasın Artık;
İSTEMİYORUZ SENİİ FATİH HOCA !!!!!!!