Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 363 sonuç

Konu: Moldova - Türkiye EURO2008 Elemeleri C Grubu

Rezillik ...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Bence artik sabit ve cok degisikliye uguramayan bir kadro ve 11 olusturmak gerek. Oyuncular kimin nerede oynayacagini ve kimin sakatlik gibi durumlarda onun yerini alacagini bilsin. Tek forvetle oynuyoruz cok macta, en az 5-6 futbolcu degisti o mevkide(Halil, Hakan, Nihat, Gökhan, Umit). Kaleci desek aynisi(Volkan, Hakan, Serdar, Rüstü). Bir dengeli stoper ikilisi bulamadik kac yilda.
    Bu sorunlar cözülürse bence takima güven de gelir, eski iyi haline döner sonunda.

Ayrica artik bazi oyunculari degistirmek gerek. Mesela Ibrahim Üzülmez. Gayretli ancak yetersiz. Oraya mesela Volkan Yaman ve önünde Tuncay olursa bu ikili birbirini tamamlayabilir gibi bence. Denemek de fayda var. Sag kanada da Hamit-Sabri nin yakaladi oyunu yakalayabilirsek güzel olur Hamit-Arda olabilir. Ileride Halil-Nihat görmek isterdim.

Yazık oldu G.ünal nsl Kayserispor da o kadar gol atıyor anlamak zor... H.Arıkan son dönemlerde zorla gol yeme serilerine 1gol daha ekledi.. S.İnan 10 kişi kapanan bir takıma karşı 11de sürülmesi doğru değil... Cepten yine yedik bizim 7haftada garantilemiş olmamız lazımdı ama zor durumdayız artık inş. geri kalan maçlarda puan kaybetmeyiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Artık Yunanistan maçında kaybedilecek puanlar bizi finallerden eder. Rezil bir maçtı. Malta maçından da beterdi takım.

Aslında devam etmekte, pes etmekte TAMAMEN BİZİM ELİMİZDE! 2008 Avrupa Şampiyonasına gerçekten katılmak istiyorsak, Yunanistan ve Norveç'i yeneceğiz. Başka yolu yok.

6. Default

Bence futbolcularin kapasitelerini cok abartiyoruz. Elimizdeki futbolcular boyle EURO 2008'de ceyrek final vs vs hedefleyen bir takim icin yetersiz. Takimin en buyuk yildizlari Emre, Arda ve Tuncay.. Bu bile yeterli bence.

Potansiyel olarak dunyada sayili ulkeler arasindayiz bence, ama o potansiyel kullanilamiyor. Nitekim U17, U20 vs vs takimlarimiz basarilar kazaniyor hep ancak bu adamlar 24-25 yasina gelince birsey yapamiyorlar. Atiyorum 2005'te U17 takimimiz firtina gibi esti, ama yendikleri oyuncular muhtemelen 23-24 yaslarina dek gelisip buyuk liglere gececekler, bizimkiler hala TSL'de top tepiyor olacaklar. 2002-2003 yillarinda U21'imizde oynayan, hatta ara ara Milli Takim'a cikip Konfederasyon Kupasi'nda da boy gosteren Selcuk, Kemal, Mahmut Hanefi, Serkan Balci vs vs gibi..

Oysa mesela Almanya'da bu olay muhtesem, zaten o yuzden her yas grubunda Milli Takim'da en asagi 4-5 grubetci bulunur. Almanya'daki birkac milyon Turk'ten cikan adamlar Milli Takim'in yaklasik %15-20'sini olustururken, 70 milyon kisi arasindan %80'lik bir dilim cikiyor. Oysa nufuslari oranlarsak 25 kiside en fazla 2 gurbetci olmali. Futbolumuzda altyapiya verilen onem cok az.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

biz bi kere counter-attack yapamıyoruz...yani baştan kaybediyoruz..teknik oyuncularımız yok,kademe anlayışı 0,kaleciler yetersiz,golcülerin çoğu beceriksiz.ileri,sallana sallana çıkıyoruz ve uzaktan şut atmıyoruz....tüm bunlar avrupada başarıyı yakalayamamamızın nedenleridir..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Moldova deplasmanı gruptaki diğer rakiplerimiz içinde zor oldu. Ancak Türklerde şöyle bir hastalık var. Çok aceleciyiz. Biraz sabredip kontrollü oynasak kazanacağımız maçlarda hurra saldırınca taçtan bile gol yiyoruz işte. Sonra uğraş dur 11 kişiyi geçip gol atacağım diye.

Elimizdeki futbolcular boyle EURO 2008'de ceyrek final vs vs hedefleyen bir takim icin yetersiz. Takimin en buyuk yildizlari Emre, Arda ve Tuncay.. Bu bile yeterli bence.
    Bunlara tamamen katılıyorum. Finallere gitmeyi başarırsa bu takım tam bir hayal kırıklığı olur bence. Çok şey bekleyip hiç bir şey alamayız. Takımın en büyük yıldızlarını görüyoruz. Tuncay ruh top oynamayı unutmuş. Emre'de kondisyon yerlerde. Arda bal yapmayan arı misali koşup duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ne denilebilirki, hep ayni senaryo. insanda biraz ruh olur, ruhlarını sahaya yansıtıp oynasalar Türklerin önünde kimsenin duramayacağını hepimiz biliyoruz. İnanmak başarının yarısından çoğunu elde etmek demektir inanıldığı vakit gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Fatih Terim hep aynı takım çıkarıyordu, bu sefer değişik birşey deneyim dedi fakat plan tutmadı. Aylardır top oynamayan Tümer'i formsuz Emre ve Tuncay'ı kadroya alıp, Ümit Karan'ı yedek bırakıyorsan ben buna intihar derim. Oyunun çoğu bölümünde etkisizdik, adamlar şansada olsa bir gol atıp skor'un üstüne yatmak istediler ve bunuda başardılar her ne kadar biz maçı çevirmeye çalışsakta bir golden fazlasını bulamadık ki adamlar 11 kişi defans yapıyordu. bizim bir gol daha atabilmemiz için ya şans'a ya da 11 kişi hücum etmemiz gerekiyordu maç açıkçası beklediğim gibi sonuçlandı, gönül isterdiki 3 puan ile Türkiye'ye dönülsün ama olmadı başaramadık. tek çare artık Yunanistan maçını kazanıp bizi sevince boğmaları bu takıma güvenim tam, birazda bizim kadar futbolcular inansa bazı şeylere dağları yerinden oynatırlar. Ay ve yıldız bir olmuş, bu ülke uğruna gönüller bir olmuş. Artık toparlanmanın vakti geldi..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Milli takimi gören varmidi?

Tuncay bu takimin yildizdiyza bende Dünyanin Kraliyim
    Bu ne rezillki böyle yaahu. Göhkän Ünal nasil kayseride atiyorki... Tuncay takiminda forma bile giymiyor ve milli takimda as oyuncu..
    Hakan Arikan yine berbat, sanki gol yemeye tazarlanmis..
    Milli takimin taktigi galiba doldur-bosaltti.
    Tümer kac aydir oynamamis, ama birden hop milli takimda..
    M.Aurelio'yu neden aliyorki... Türkiye liginde kac tane ondan iyi ön libero var..

Nuri Sahin nerelerde...

Bunlarin nedeni yabanci oyuncu aski...Alt yapi sisteminin kötü olmasi, genc oyunculara sans verilmemesi..

Almanlar bir sürü oyuncu kapti elimizden..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli Takımın Başında Bi Hoca Var. Fatih TERİM. Bu Adam Uefa Kupasını Almış + Milan ve Fiorentina Gibi Dünyaca Ünlü 2 Takımında Çalışmış.

Ya Bi T.Direktör Bu Kadar Mı AptAL Olur Yaa... Ya Bu Adam Hiç Mi Maç İzlemiyor Acaba. Yada İnadına Yapıyor Olması Lazım. Kovulmak İçin Falan.

Marsilya Maçını İzlemiştir sanırım Fatih Hoca. Peki Görmedi Mi ? Hakan'ın 2 tane Yan Toptan Gol Yediğini. Diğer Maçlarlarda da Performası Kötüydü Görmüyormu Bu Adam Bunları ?

Peki Tuncay'ın Son 4-5 Maçtır Oynamadığını Bilmiyor Mu ? Bu Kadar Mı Kör Bu Adam ?

Peki Bu Adam Karşı Takımı Hiç Mi İzlettirmiyor ? Öyle Bir Taç Atan Oyuncusunu Olduğunu Bilmiyor Yaa..

Ya Moldova'nın Hiç Mi Maçını İzlemedin Sen. Yunanistan ve Norveç Bu Statda Zar Zor Yenmişler Moldova'yı. Peki Sen Bu Maçları İzlemek Aklına Gelmiyecek Kadar Salak Bi T.Direktörmüsün. Peki Sen İzleyemedin , Senin Yardımcında Mı Yok ? Süs Bebeğimi Onlar ?

Hadi Orayı Geçtim. Ya Selçuk İnan Böyle Bir Maç İçin Uygun Olmadığı Sen Bilmiceksen Biz Mi Bilelim ? Orta Sahaya Oyuncumu Kalmadı ?

Hadi Orayıda Geçtim. Gökhan Zan . Sakatlıktan Yeni Kurtulmuş. Direkt Maça Sürüyorsun ? Başka Stoper Mi Kalmadı Fatih Hoca ?

Peki Ya Sistem. 4-3-2-1 Yada 4-5-1 Gibi Korkak Oynayan Ve De Bu Kadar Saçma Bir Taktikle Oynanır Mı Yaaa ? Sanki Brezilya'ya Karşı Oynuyoruz. Kontralarla Vurucaz Rakibi Göyaa...

Maç Boyunca Bi Kontra Atak Oldumu ? Size Soruyorum ? '' -YOK ''...

Orayı Geçtim. Kontra Atak Yapacak Oyuncu Varmıydı Kadroda ? Kim Gökhan Ünal Mı ? Arda Mı ? Tuncay Mı ? Emre Mi ?

Peki ;

Nerde Nihat Kahveci , Nerde Halil Altıntop , Nerde Hamit ?

Eee Fatih Hoca Sen Bitmişsin Artık. Neyine Senin T.d ' lük. Bu İşler Rastgele Salladığın Bi Sistemle Uefa Kupasını Almaya Benzemez. Dikkat Ederseniz 3-4-1-2 Sistemiyle Oynuyordu Gs. Peki Öyle Bir Görüntü Varmıydı Sahada ? Sen Daha Bunu Beceremiyorsun ?

Adı Çıkmış Bi Kere Fatih TERİM ? Uefa Kupasını Aldı 4-5 Sene Şampiyon Yaptı Bitti.

Olay Akılda Mantıkda Biter Fatih Hoca. Maçı Okuyabiliceksin. Yada Maçtan Önce Rakibi Analiz Ediceksin.

...KUSURA BAKMA AMA BUNLARIN HİÇ BİRİ SENDE YOK FATİH HOCA...

Bu Sözleri Fatih Hoca'nın Duymasını O Kadar Çok İsterdim Ki.. Anlasın Artık;
    İSTEMİYORUZ SENİİ FATİH HOCA !!!!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Milli Takımın Başında Bi Hoca Var. Fatih TERİM. Bu Adam Uefa Kupasını Almış + Milan ve Fiorentina Gibi Dünyaca Ünlü 2 Takımında Çalışmış.

Ya Bi T.Direktör Bu Kadar Mı AptAL Olur Yaa... Ya Bu Adam Hiç Mi Maç İzlemiyor Acaba. Yada İnadına Yapıyor Olması Lazım. Kovulmak İçin Falan.

Marsilya Maçını İzlemiştir sanırım Fatih Hoca. Peki Görmedi Mi ? Hakan'ın 2 tane Yan Toptan Gol Yediğini. Diğer Maçlarlarda da Performası Kötüydü Görmüyormu Bu Adam Bunları ?

Peki Tuncay'ın Son 4-5 Maçtır Oynamadığını Bilmiyor Mu ? Bu Kadar Mı Kör Bu Adam ?

Peki Bu Adam Karşı Takımı Hiç Mi İzlettirmiyor ? Öyle Bir Taç Atan Oyuncusunu Olduğunu Bilmiyor Yaa..

Ya Moldova'nın Hiç Mi Maçını İzlemedin Sen. Yunanistan ve Norveç Bu Statda Zar Zor Yenmişler Moldova'yı. Peki Sen Bu Maçları İzlemek Aklına Gelmiyecek Kadar Salak Bi T.Direktörmüsün. Peki Sen İzleyemedin , Senin Yardımcında Mı Yok ? Süs Bebeğimi Onlar ?

Hadi Orayı Geçtim. Ya Selçuk İnan Böyle Bir Maç İçin Uygun Olmadığı Sen Bilmiceksen Biz Mi Bilelim ? Orta Sahaya Oyuncumu Kalmadı ?

Hadi Orayıda Geçtim. Gökhan Zan . Sakatlıktan Yeni Kurtulmuş. Direkt Maça Sürüyorsun ? Başka Stoper Mi Kalmadı Fatih Hoca ?

Peki Ya Sistem. 4-3-2-1 Yada 4-5-1 Gibi Korkak Oynayan Ve De Bu Kadar Saçma Bir Taktikle Oynanır Mı Yaaa ? Sanki Brezilya'ya Karşı Oynuyoruz. Kontralarla Vurucaz Rakibi Göyaa...

Maç Boyunca Bi Kontra Atak Oldumu ? Size Soruyorum ? '' -YOK ''...

Orayı Geçtim. Kontra Atak Yapacak Oyuncu Varmıydı Kadroda ? Kim Gökhan Ünal Mı ? Arda Mı ? Tuncay Mı ? Emre Mi ?

Peki ;

Nerde Nihat Kahveci , Nerde Halil Altıntop , Nerde Hamit ?

Eee Fatih Hoca Sen Bitmişsin Artık. Neyine Senin T.d ' lük. Bu İşler Rastgele Salladığın Bi Sistemle Uefa Kupasını Almaya Benzemez. Dikkat Ederseniz 3-4-1-2 Sistemiyle Oynuyordu Gs. Peki Öyle Bir Görüntü Varmıydı Sahada ? Sen Daha Bunu Beceremiyorsun ?

Adı Çıkmış Bi Kere Fatih TERİM ? Uefa Kupasını Aldı 4-5 Sene Şampiyon Yaptı Bitti.

Olay Akılda Mantıkda Biter Fatih Hoca. Maçı Okuyabiliceksin. Yada Maçtan Önce Rakibi Analiz Ediceksin.

...KUSURA BAKMA AMA BUNLARIN HİÇ BİRİ SENDE YOK FATİH HOCA...

Bu Sözleri Fatih Hoca'nın Duymasını O Kadar Çok İsterdim Ki.. Anlasın Artık;

İSTEMİYORUZ SENİİ FATİH HOCA !!!!!!!

Yarın Yunanistan'ı, Norveç'i ve diğerlerini yenersek yine aynı fikirde mi olacaksın Serkan? Aynı fikir derken, Fatih hocayı istememeni kastettim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Yarın Yunanistan'ı, Norveç'i ve diğerlerini yenersek yine aynı fikirde mi olacaksın Serkan? Aynı fikir derken, Fatih hocayı istememeni kastettim.
    Umut Zaten Fatih Hoca Varken Kazanamayız Ben Buna Gönülden İnanıyorum ! 4-5-1 Gibi Saçma Taktikle Oynarsak. Emreler Tuncaylar Servetler Oynarsa. Bu Gidişle Maç Kazanamıyacağız.

Soruna Cevap Vereyim. Evet İstemiyeceğim Fatih Hoca'yı. Çünkü Bu Mantık Değişmez. !!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Umut Zaten Fatih Hoca Varken Kazanamayız Ben Buna Gönülden İnanıyorum ! 4-5-1 Gibi Saçma Taktikle Oynarsak. Emreler Tuncaylar Servetler Oynarsa. Bu Gidişle Maç Kazanamıyacağız.

Soruna Cevap Vereyim. Evet İstemiyeceğim Fatih Hoca'yı. Çünkü Bu Mantık Değişmez. !!

Peki bende sana şunu sorayım, Fatih hoca giderse -ki bu mutlaka olacak- yerine kimin gelmesini isterdin?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Servet bence iyi oynadi.. Asil aurelio,tümer,tuncay, hakan arikanin ne isi var milli takimda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Peki bende sana şunu sorayım, Fatih hoca giderse -ki bu mutlaka olacak- yerine kimin gelmesini isterdin?
    Bu Benim İstememle Olmayacağı İçin Şunu İsterdim Demem Saçma Olur. Ama İlla Kimi İstersin Diyorsan.
    Kesinlikle ;

''MİRCEA LUCESCU'' Derdim.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Servet bence iyi oynadi.. Asil aurelio,tümer,tuncay, hakan arikanin ne isi var milli takimda...
    Genel Olarak Konuştum Orda Yusuf... Oyuncular Gelip Geçici Performans Gösterirler. Ama Takımın Başındaki Adam'ın Mantığı Değişmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aurelio'nun milli takımda olmasını istemiyorsan ben senin futbol bilginden şüphe duyarım ya da maçı izlememişsindir.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    biz bi kere counter-attack yapamıyoruz...yani baştan kaybediyoruz..teknik oyuncularımız yok,kademe anlayışı 0,kaleciler yetersiz,golcülerin çoğu beceriksiz.ileri,sallana sallana çıkıyoruz ve uzaktan şut atmıyoruz....tüm bunlar avrupada başarıyı yakalayamamamızın nedenleridir..
    Milli takimi gören varmidi?

Tuncay bu takimin yildizdiyza bende Dünyanin Kraliyim
    Bu ne rezillki böyle yaahu. Göhkän Ünal nasil kayseride atiyorki... Tuncay takiminda forma bile giymiyor ve milli takimda as oyuncu..
    Hakan Arikan yine berbat, sanki gol yemeye tazarlanmis..
    Milli takimin taktigi galiba doldur-bosaltti.
    Tümer kac aydir oynamamis, ama birden hop milli takimda..
    M.Aurelio'yu neden aliyorki... Türkiye liginde kac tane ondan iyi ön libero var..

Nuri Sahin nerelerde...

Bunlarin nedeni yabanci oyuncu aski...Alt yapi sisteminin kötü olmasi, genc oyunculara sans verilmemesi..

Almanlar bir sürü oyuncu kapti elimizden..
    Öncelikle 8 kişi olarak kapanan takımlara kontra atak yapamazsın..Orta bölgeden topu kısa paslarla taşıyıp forvet sarkıtmaya bakacaksın!

ikinci olarak aurelio olmasaydı bugün yenilirdik.bu cümle bence yeterlidir..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın ilk 10 dakikası oynandığında bu maçın rahat geçeceğini düşünürken birden gol geldi.Bence orada kimseye suç aramamalı futbolculardan.Adamlar nereden bilsin bu kadar uzun taç kullanacağını o adamın.Ondan bir anda şaşırdılar.Hakan çıkmak için gerekli o kısa süreyi bu uzun tacın şaşkınlığı ile geçirdi.Servet'te öyle.Burada tek suçlu teknik heyet.Yine bedava bir gol yiyerek geriye düştük.Zaten amaçları futbol oynamak değil isimlerini duyurmak olan Moldova topu alan oyuncumuza 3 kişi ile saldırınca ve 11 kişi ile kendi yarı alanlarında savunma yapınca bu maçı kazanmamız iyice zorlaştı.Bir iki hatalarından pozisyon bulduk onlardada Gökhan Ünal becerisizlik yaptı.İkinci yarı golü arayan taraf bizdik ama adamlar öyle top oynuyorlardıki bizimkilerin top oynamalarına izin vermiyorlardı.Ümit kendi gayretiyle bir gol attı.Ve o sırada maçı kazanacak 2.golü atamadık.Gökhan'ın kafası gol olsa şimdi galibiyeti kutluyor olacaktık.Ondan sonra Moldova kendine geldi yine savunma futboluna döndüler.Böyle takımları alıp kendi aralarında maç yaptırsınlar.11 kişi ile savunma yaptıkları için sinir krizi geçirdim maçta.

Bence oyuncularda hırs sorunu yoktu.Ellerinden geleni yaptılar 11 kişi savunma yapan Moldovaya karşı.Tek eksikleri biraz daha yakın oynamaları lazımdı bir birlerine.Böyle takımları açmanın en iyi yollarından biridir.Böylece rakibin hata yapma şansı artardı.Ama bunu yapmadık.Kaybettik.Bu maçın en büyük sorumlusu teknik heyettir.

Ben Yunanistan maçını kazanacağımızı düşünüyorum.Yenilginin verdiği hırs ve kazanmak zorunda olmamız nedeniyle Sami Yen'de yeneriz ama Norveç maçı ne olur bilmiyorum.Gerçi o maça daha çok var...
    So what?
    Saike

"Halen ikinciyiz"
    Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde (C) Grubunda Moldova ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçta çok garip bir gol yediklerini, yakaladıkları pozisyonları da değerlendiremeyince 2 puan yitirdiklerini söyledi.

Terim, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, son dönemlerde çok tuhaf goller yediklerini ifade ederek, ''Bu maçta da kendi kendimize yediğimiz golden sonra oyuncularımın morali bozuldu. Hiç beklemediğimiz bir gol oldu. Çok garip bir gol yedik. 1 metreden, 2 metreden yakaladığımız pozisyonlarda golü bulamadık ve sahadan beraberlikle ayrıldık'' dedi.

Fatih Terim, grupta şu anda 2. sırada bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

''Yunanistan 22, biz 18, Norveç'te 17 puanda. Birbirlerimizle maçlar yapacağız. 3 günde Yunanistan maçına en iyi şekilde hazırlanmak için ne gerekirse yapacağız. Benim üzüntüm Norveç ile başa baş oynayan, Yunanistan'a 4 gol atan bu takımın, Malta ve Moldova'ya karşı 4 puan kaybetmesi. Yunanistan, kendi sahamızda oynayacağımız maçta kaybetmemek için her şeyi yapacaktır. O yüzden bu maç daha kritik oldu. Yunanistan maçını kaybetmememiz lazım. Şuanda bir kriz ortamı varmış gibi görünüyor ama biz 18 puanla 2. durumdayız. Yunanistan maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.''

Terim, Moldovalı bir gazetecinin, ''Bu akşam Hakan Şükür neden yoktu?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Tercihimizi diğer santraforlardan yana kullandık. Eğer zorunlu olarak kaleci değişikliği olmasaydı Hakan Şükür'de girebilirdi oyuna. Malta maçında 30'uncu dakikada Arda ve Sabri'yi sakatlık nedeniyle kaybettik. Bu maçta 18. dakikada Hakan Arıkan'ı değiştirmek zorunda kaldık'' yanıtını verdi.

(A) Milli Takım kafilesi Moldova maçının ardından özel uçakla İstanbul'a hareket etti.

DOBROVOLSKIY: ''SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM''

Moldova Milli Takımı Teknik Direktörü Igor Dobrovolskiy ise, 1-1'lik beraberlikten memnun olmadığını söyledi.

Dobrovolskiy, oyuncuların son dakikaya kadar iyi mücadele ettiğini kaydederek, ''Evimizde yenmek zorundaydık. Sonuçtan memnun değilim. Yine de oyuncularımı kutluyorum'' dedi.
    14.10.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

DOBROVOLSKIY: ''SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM''

Moldova Milli Takımı Teknik Direktörü Igor Dobrovolskiy ise, 1-1'lik beraberlikten memnun olmadığını söyledi.

Dobrovolskiy, oyuncuların son dakikaya kadar iyi mücadele ettiğini kaydederek, ''Evimizde yenmek zorundaydık. Sonuçtan memnun değilim. Yine de oyuncularımı kutluyorum'' dedi.
    14.10.2007
    Ulan birde sonuçtan memnun değilim diyor.Tövbe tövbe..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

40 yılda bir puan alır bizden..Laflara bak adamın

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

moldovayı yenemıyorsak burda fatih terimin değil futbolcuların suçu vardır sonuçta moldova bu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maçın ilk 10 dakikası oynandığında bu maçın rahat geçeceğini düşünürken birden gol geldi.Bence orada kimseye suç aramamalı futbolculardan.Adamlar nereden bilsin bu kadar uzun taç kullanacağını o adamın.Ondan bir anda şaşırdılar.Hakan çıkmak için gerekli o kısa süreyi bu uzun tacın şaşkınlığı ile geçirdi.Servet'te öyle.Burada tek suçlu teknik heyet.Yine bedava bir gol yiyerek geriye düştük.Zaten amaçları futbol oynamak değil isimlerini duyurmak olan Moldova topu alan oyuncumuza 3 kişi ile saldırınca ve 11 kişi ile kendi yarı alanlarında savunma yapınca bu maçı kazanmamız iyice zorlaştı.Bir iki hatalarından pozisyon bulduk onlardada Gökhan Ünal becerisizlik yaptı.İkinci yarı golü arayan taraf bizdik ama adamlar öyle top oynuyorlardıki bizimkilerin top oynamalarına izin vermiyorlardı.Ümit kendi gayretiyle bir gol attı.Ve o sırada maçı kazanacak 2.golü atamadık.Gökhan'ın kafası gol olsa şimdi galibiyeti kutluyor olacaktık.Ondan sonra Moldova kendine geldi yine savunma futboluna döndüler.Böyle takımları alıp kendi aralarında maç yaptırsınlar.11 kişi ile savunma yaptıkları için sinir krizi geçirdim maçta.

Bence oyuncularda hırs sorunu yoktu.Ellerinden geleni yaptılar 11 kişi savunma yapan Moldovaya karşı.Tek eksikleri biraz daha yakın oynamaları lazımdı bir birlerine.Böyle takımları açmanın en iyi yollarından biridir.Böylece rakibin hata yapma şansı artardı.Ama bunu yapmadık.Kaybettik.Bu maçın en büyük sorumlusu teknik heyettir.

Ben Yunanistan maçını kazanacağımızı düşünüyorum.Yenilginin verdiği hırs ve kazanmak zorunda olmamız nedeniyle Sami Yen'de yeneriz ama Norveç maçı ne olur bilmiyorum.Gerçi o maça daha çok var...

Nasıl oluyor anlamıyorum bu adamlar milli takımda oynuyor uzun taçı kavrayamıyor.Suç bizzat Hakan Arıkan'ın dır.Çizginin içinde bekleyecek nerdeyse zaten anlamadığım çok şey oldu dün.Formda olan Volkan'ın kalede olmaması,Tümer'in 2 ay sonra oyuna girmesi,İyi oynayan Arda'nın oyundan çıkarken Tuncay'ın oyunda kalması ve tek forvetle maça başlamak

Nesil
    2006

Hırs yok İstek yok oyun yok peeehh . çok sinirlendim akşam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dobrovolskiy Bile Sonuçtan Memnun Değil. Ama Fatih Hoca Sonuçtan Çok Memnunmuş Gibi Açıklama Yapıyor.

İşte Olay Burda Biter.

Demekki Moldova'dan Aldığımız 1 Puanada Sevineni Görmekte Varmış ( Fatih Hoca.)
    Bu Kadar Düştük Yani...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

hamit neden yoktu arkadaşlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Servet ilk golde hatalı mıydı? Evet. Aurelio'yu oynadığı oyundan dolayı istemiyorsan sana diyecek lafım yok. Başka sebepleyse konuşulacak yer burası değil.

Terim'i neden eleştiriyoruz ki Tümer'i oyna aldı diye. Emre ne zaman kendi takımının ilk 11 oyuncusu oldu ama Milli Takım'da hep ilk 11'de başladı. 3 ay oyun oynamasa da sakatlıktan yeni çıkmış olsa da. O nedenle Tuncay ve Tümer takımlarında oynamıyor, neden bu maçta oynadının cevabını Terim faktörü olarak verebiliriz.

Milli Takım'da oynamak için formda oynamaya gerek yok, Terim'in aklındaysan kendi takımında oynamasan da burada oynarsın. O nedenle Tuncay'a, Emre'ye kızmamak gerekiyor.

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    hamit neden yoktu arkadaşlar?
    Cezalıydı Hamit.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sinirden kudurdum dün akşam.Bu futbolla nereye gidiyorsun Sütçü Kupası'na mı?EURO 2008'de işimiz yok bu takımla bu oyunla gidip 0 çeker geliriz.2002'deki zaferden sonra hiçbişey eklemedik futbola yerimizde saydık hatta geriye gittik.Uyduruk deplasman ülkelerine bile korkuyla gidiyoruz.Bosna-Malta-Moldova maçlarından 2 galibiyet çıkarsaydık şimdi garantilemiştik bile.Futbol oynamayan Yunanistanbile kaç puan fark attı bize.Zate nolduysa o 4-1'den sonra oldu.Norveç,Bosna,Macaristan,Malta,Moldova..Macari stan 3-0'lık maçta bizden daha üstün oynadı..

Şimdi yine bakıyoruz önümüzdeki maçlara her kötü sonucun ardından olduğu gibi.Ama ben hiç umutlu değilim.Defans,kaleci,orta saha forvet her yer sorun.Yunanistan maçında ne yaparız bilemem.Saha avantajı bizde ama ters tepebilir belli değil.Tam bir soru işareti.Ama futbolcularımızda biraz ruh,gurur varsa bu maçı kazanırlar..

Bide hani diyoruzya her maç golü erken bulursak rahatlarız.Artık tam tersini arzu edelim.Umarım erken gol yemeyiz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.ünal'ın oyununu hakan oynasaydı şimdi yerden yere vurulurdu...

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri