1 ile 30 arası toplam 324 sonuç

Konu: Türkiye - Yunanistan | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar bence yalnış düşündüğünüz bir olay var.

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Maç içinde ne olursa olsun oyuncu ıslıklanır mı yahu.

Ne mantıkla ıslıklıyorsun ve sonrasında ne bekliyorsun.Buna oldum olası anlam veremem.

San Marino veya Faroe Adaları'nın taraftarı yokmu.Her maç 6-7 'nin üstünde gol yiyorlar.Onların o zaman sahaya inip oyuncuları öldürmesi mi lazım anlamadım.

Örnek olarak onları mı gösteriorsun demeyin sakın.

Ne olursa olsun oyun esnasında tepki konmaz.Daha sonra o oyunculardan bişi beklemeye de yüzün olmaz.Maçtan sonra sabaha kadar tepkini koy haklısındır ama maç esnasında....
    Islıklanmanın neden olduğunu iyi anlayalım. Tüm takım ıslıklansa haklısın ama orada taraftar da bir tepki gösteriyor. Siz de oynayın mücadele edin ıslıklamayalım alkışlayalım diyorlar, Mehmet Aurelio'da olduğu gibi.

Biz de zamanında İlgiltere'den 5 yiyorduk 8 yiyorduk. Ama hiç takımımız ıslıklanmıyordu. Bugünkü ıslık kaybettikleri için değil, ruhsuz oynadıkları için.

Maç içinde ıslıklanmaya ben de karşıyım. Ama bu maç farklıydı, oyuncular neden ıslıklandık diye düşünsünler ve Norveç maçına öyle çıksınlar. Orada oynasınlar, mücadele etsinler kazansınlar hepimiz ayakta alkışlayalım geçmişte olduğu gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Islıklanmanın neden olduğunu iyi anlayalım. Tüm takım ıslıklansa haklısın ama orada taraftar da bir tepki gösteriyor. Siz de oynayın mücadele edin ıslıklamayalım alkışlayalım diyorlar, Mehmet Aurelio'da olduğu gibi.

Biz de zamanında İlgiltere'den 5 yiyorduk 8 yiyorduk. Ama hiç takımımız ıslıklanmıyordu. Bugünkü ıslık kaybettikleri için değil, ruhsuz oynadıkları için.

Maç içinde ıslıklanmaya ben de karşıyım. Ama bu maç farklıydı, oyuncular neden ıslıklandık diye düşünsünler ve Norveç maçına öyle çıksınlar. Orada oynasınlar, mücadele etsinler kazansınlar hepimiz ayakta alkışlayalım geçmişte olduğu gibi.

Serkan kusura bakma ; ISLIKLADIĞIMIZ OYUNCULARDAN NE YÜZLE NORVEÇ MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYORUZ

Herneyse fazla uzatmaya gerek yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Serkan kusura bakma ; ISLIKLADIĞIMIZ OYUNCULARDAN NE YÜZLE NORVEÇ MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYORUZ

Herneyse fazla uzatmaya gerek yok.
    Islıklamayı doğru bulmuyorum ve tekrarlıyorum. Oyuncular neden ıslıklandıklarını düşünsünler. Aurelio alkışlanıyor diğerleri ıslıklanıyor. Demek ki yeri geldiğinde alkışlıyor taraftar.

Olayı karıştırmayalım. Alkışlanan oyuncu olmasa tamam ama oynarsan mücadele edersen alkış alırsın. Islıklanan oyuncu da bunu anlarsa Norveç'e gol atar, attığında da alkışlanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri