Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 324 sonuç

Konu: Türkiye - Yunanistan | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Arkadaşlar bence yalnış düşündüğünüz bir olay var.

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Maç içinde ne olursa olsun oyuncu ıslıklanır mı yahu.

Ne mantıkla ıslıklıyorsun ve sonrasında ne bekliyorsun.Buna oldum olası anlam veremem.

San Marino veya Faroe Adaları'nın taraftarı yokmu.Her maç 6-7 'nin üstünde gol yiyorlar.Onların o zaman sahaya inip oyuncuları öldürmesi mi lazım anlamadım.

Örnek olarak onları mı gösteriorsun demeyin sakın.

Ne olursa olsun oyun esnasında tepki konmaz.Daha sonra o oyunculardan bişi beklemeye de yüzün olmaz.Maçtan sonra sabaha kadar tepkini koy haklısındır ama maç esnasında....
    Islıklanmanın neden olduğunu iyi anlayalım. Tüm takım ıslıklansa haklısın ama orada taraftar da bir tepki gösteriyor. Siz de oynayın mücadele edin ıslıklamayalım alkışlayalım diyorlar, Mehmet Aurelio'da olduğu gibi.

Biz de zamanında İlgiltere'den 5 yiyorduk 8 yiyorduk. Ama hiç takımımız ıslıklanmıyordu. Bugünkü ıslık kaybettikleri için değil, ruhsuz oynadıkları için.

Maç içinde ıslıklanmaya ben de karşıyım. Ama bu maç farklıydı, oyuncular neden ıslıklandık diye düşünsünler ve Norveç maçına öyle çıksınlar. Orada oynasınlar, mücadele etsinler kazansınlar hepimiz ayakta alkışlayalım geçmişte olduğu gibi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    San Marino Faroe ile Türkiye bir mi ??

Türkiye grubun en büyük favorisi ama düştüğümüz duruma bak

Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde unanistan ile oynuyoruz Kendi sahamızda rezil bir futbolla mağlubuz

Oradaki insanlar işten okuldan çıkmışlar onlara eziyet çektirmeye kimin hakkı var

Bir değil işte, o adamlar 13-0 yenilince bile kendi oyuncularını ıslıklamıyorlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Bu Terim deden Şahsiyet Çıkar ;

- Hala 2.yiz Norveç'i Yeneriz..

N........ Yeneriz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Islıklanmanın neden olduğunu iyi anlayalım. Tüm takım ıslıklansa haklısın ama orada taraftar da bir tepki gösteriyor. Siz de oynayın mücadele edin ıslıklamayalım alkışlayalım diyorlar, Mehmet Aurelio'da olduğu gibi.

Biz de zamanında İlgiltere'den 5 yiyorduk 8 yiyorduk. Ama hiç takımımız ıslıklanmıyordu. Bugünkü ıslık kaybettikleri için değil, ruhsuz oynadıkları için.

Maç içinde ıslıklanmaya ben de karşıyım. Ama bu maç farklıydı, oyuncular neden ıslıklandık diye düşünsünler ve Norveç maçına öyle çıksınlar. Orada oynasınlar, mücadele etsinler kazansınlar hepimiz ayakta alkışlayalım geçmişte olduğu gibi.

Serkan kusura bakma ; ISLIKLADIĞIMIZ OYUNCULARDAN NE YÜZLE NORVEÇ MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYORUZ

Herneyse fazla uzatmaya gerek yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Rezalettik rezalet Volkan Demirel ve sonradan oyuna giren Arda dışında kimse sahada yoktu 2 kişi oynadık geri kalan 9 kişiye de Angelos Basinas yetti zaten artık işimiz mucizelere kaldı Yunan takımı bugün çok az hata yaptı hakettiler kazandılar ayrıca Tuncay efendi erken dönüş biletini almıştır herhal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir değil işte, o adamlar 13-0 yenilince bile kendi oyuncularını ıslıklamıyorlar.
    Onlar kazanamıcaklarını biliyorlar alt sevide olduklarınıda. Ama böyle futbolcuları olupda bu durumda olan bi ülke daha yok.

Ben olsam bende ıslıklardım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serkan kusura bakma ; ISLIKLADIĞIMIZ OYUNCULARDAN NE YÜZLE NORVEÇ MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYORUZ

Herneyse fazla uzatmaya gerek yok.
    Islıklamayı doğru bulmuyorum ve tekrarlıyorum. Oyuncular neden ıslıklandıklarını düşünsünler. Aurelio alkışlanıyor diğerleri ıslıklanıyor. Demek ki yeri geldiğinde alkışlıyor taraftar.

Olayı karıştırmayalım. Alkışlanan oyuncu olmasa tamam ama oynarsan mücadele edersen alkış alırsın. Islıklanan oyuncu da bunu anlarsa Norveç'e gol atar, attığında da alkışlanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Rezalettik rezalet Volkan Demirel ve sonradan oyuna giren Arda dışında kimse sahada yoktu 2 kişi oynadık geri kalan 9 kişiye de Angelos Basinas yetti zaten artık işimiz mucizelere kaldı Yunan takımı bugün çok az hata yaptı hakettiler kazandılar ayrıca Tuncay efendi erken dönüş biletini almıştır herhal...
    hele o tuncay hele o tuncay. hırs, azim dedin mi akla ilk gelen oyuncuydu tuncay. fenerde bile zaman zaman saç baş yolduran hareketler yapmasına rağmen taraftarlar onu bu hırsı azmi yüzünden sevmişlerdi. tuncayı tuncay yapan da buydu zaten. ama boroya transfer olunca o tuncay gitmiş yerine çok afedersiniz ama mıymıyın teki gelmiş. tuncay kendini tuncay yapan hırsını bir köşeye atıp ronaldo olmaya çalışırsa büyük hata eder ki görünen o.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Arda mı ? 1 Şutla maçın iyileri arasına giriliyorsa evet Arda iyidir

Murat San MArino ile Türkiye'yi karşılaştıramazsın. Biri gurubun favorisi, hedefleri büyük olan ülke takımı diğeri gol bile atsa galip gelmiş kadar sevinecek bir ülke takımı. Protestolar takımların hedeflerine göre değişir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dakika 79; Fatih Terim'den dersler:

Ders 1: Nasıl ofsayt taktiği yapılmaz?

Allah aşkına hala ofsayt taktiğini uygulayan takım kaldı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşlar yunanistan bize fark bile atabilirdi

yani burda suçlanması gereken oyuncular değil fatih terim

böyle bir taktikle çıkarsan defansın göbeğine servet gibi bir yarmayı koyarsan sol bek e formsuz ibrahim i alırsan e böyle hatalardan sonra galibiyet beklemek yanlış olur

Ne kadar ekmek o kadar köfte... Taraftarda bir yere kadar İskoç Hakemin hatası ile kazanılan Macaristan maçıda dahil çok çok kötü oynuyor Milli Takım protestolar haklı...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Arda mı ? 1 Şutla maçın iyileri arasına giriliyorsa evet Arda iyidir
    90 dakikadır sahada olupta hiçbirşey yapmayan milli takım oyuncularına karşın son 15 dakikada girip tek başına oynayan Arda hepsinden iyidir....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bırak fanatikliği efe arda o kadar iyi değildi

eğer tüm maç oynasa iyi olabilirdi ama ikinci yarı girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Emre ile başlaması hataydı.Onun yerine Arda ile başlasaydık bizim için daha yararlı olurdu. Mehmet Aurelio'yada helal olsun.Norveç maçı final olacak.İnşallah o maçı kazanırız ama işimiz çok zor.

Nesil
    2006

Yunanistan hak etti. 6 yıldır böyle oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tatkikleri çok iyi. Bu yılda kupanın en büyük favorisi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bana Türkiye'den hiç hata yapmadan oynayan adam söyleyemessiniz bu maçta !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yunanistan kupanın favorisi mi? Hiç güleceğim yoktu Batuhan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bosna Hersek 0 - 2 Norveç. Umudumu kestim.
    (/s)

Quote Originally Posted by ibob View Post
    ya bırak fanatikliği efe arda o kadar iyi değildi

eğer tüm maç oynasa iyi olabilirdi ama ikinci yarı girdi
    Söylediğimi iyi oku Artı Volkan Demirel diyorum söyle allahaşkına Arda'nın oynadığı 15 dakikalık oyunu oynayan bir oyuncu göremedim milli takımımızda neyse sorunumuz Arda değil Milli takımımız resmen elendik artık yüzde 90 oysa ne güzel hedeflerimiz vardı Macaristan galibiyeti sonrası..

her maçta hakem,uzatmalar,şans ile kazanan Yunanistan en azından stili belli bizim takımımız Moldova maçında bile tel tel döküldü... 3kişi koşuyolar 1adamın peşine... Bizim pozisyonumuz yok adamların forveti Volkan kadar nerdeyse ceza sahasının içindeydi...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Maçı bizzat stadyumda izledim.. Maçın hakkı Yunanistan'ındı kazananda onlar oldu. Sahada 2 top yapamadık. Yediğimiz golde hatalı davrandık. Tuncay çok kötüydü ve artık gerçekten bitmiş.. Arda'nın girmesiyle canlandık. Ama tek ayakta kalabilen oyuncumuz Mehmet Aurelio'ydu. Onun dışında Volkan iyiydi. Hamit bekleneni veremedi. Hakem çok kötü bir maç yönetti. İbrahim Üzülmez'den böyle kötü bir oyun beklemiyordum, şaşırttı o da beni. Kısaca sol kanadımız çok kötüydü. Birde ortadan Emre kötü olunca üstüne M.Topuz oyuna alınmayınca sonuç kaçınılmaz oldu..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Maçı bende bizzat izledim. Aslında Yunanistan'da hiç öyle ahım şahım bir maç oynamadı. Aurelio bile bizimkilerden daha TÜRK oynadı. Helal olsun vallaha. En sonlarda Aurelio'ya gelince top alkışladık filan süper oldu valla.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bu futbolla norveci zor yeneriz. insallah sakat olanlar iylesir ve oynarlar. tuncay emre ibrahim uzulmez takima hic katki vermiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ibo, tuncay, Gökhan ÜNAL COK kötü oynadilar. Tuncay berbatten, daha berbat...

Ben formsuz oyunculari milli takimda ilk 11'de gormekten biktim, ama Terim yenilmekten, rezil olmaktan bikmadi. Mehmet Topuz ve Arda Moldova macinin iyilerindendiler. Bu macta niye yoklar? Tuncay kac mactir dokuluyor ama banko oynuyor. Emre desen zaten problemli bir insan... bir bakmissin adi irkcilik olaylariyla aniliyor, bir bakmissin milli forma altinda birilerine el kol hareketleri savuruyor.

Sinavim vardi ilk yariyi izleyemedim ama 2. yarida gordugum kadariyla tek mucadele eden oyuncularimiz Aurelio, Arda ve biraz da Volkan'di (her ne kadar artik birakmasini istesem de Hakan Sukur'de cabaladi).

Bu kadar ruhsuz oynanmaz. Canla basla mucadele etmeyenlere yaziklar olsun. Bu takimi bu hale getirenlere yaziklar olsun. Bize milli takimimizi gerin verin.

Del Piero_10 Misafir

Gökhan Ünal,İbrahim Üzülmez,Tümer milli takım oyuncuları olmamalı.

Servet ile Gökhan Zan mecburiyetten oynuyor zaten.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Gökhan Ünal,İbrahim Üzülmez,Tümer milli takım oyuncuları olmamalı.

Servet ile Gökhan Zan mecburiyetten oynuyor zaten.
    Gokhan Unal bence iyi bir yedek olabilir. Genis bosluk buldugu zaman iyi bir forvet. Ama benim anlamadigim bir sey de Terim'im elimizdeki oyuncular bu kadar lafini durmadan soylemesi. Umit milli takimin yarisi A milli duzeyde forma giyebilecek seviyede. Nuri Sahin kazik kadar adam oldu, her sene bilmem kac maca cikiyor, ve bu sezon epey formda ama hala Umit milli. Ayni sey Serdar Ozkan icin de soylenebilir, Ferhat icin de, su icin de bu icinde. O kadar cok secilebilecek oyuncu var aslinda ve bizim TD'miz oyuncu kitligindan bahsediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

norveçi geçer yolumuza bakarız yine imparator nidalarıyla..

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri