1 ile 30 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Genel Eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyun çıktı yine hüzün yine hüsran

üzüntü verici bir durum onca emeğin karşılığı bu olmamalıydı bence bazı araştırmacılar kendi bilgilerini tekrar gözden geçirmeliler
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    oyun çıktı yine hüzün yine hüsran

üzüntü verici bir durum onca emeğin karşılığı bu olmamalıydı bence bazı araştırmacılar kendi bilgilerini tekrar gözden geçirmeliler
    Extensor,ben bazı konularla araştırmacılarla tartışmış biri olarak söylüyorum bakın,bu sene herşey daha farklı olacaktı,herkes öyle hazırlanmıştı ama sonucun hüsran olması,araştırmacıların değil,yukarıda adı geçen şahıslarındır.Bunu Türkiye biliyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit:Coşkun,Peluk ve Perpetua..en azından yanlış düşünmediğimi anladığınız için teşekkür ederim,sizde haklısınız ama bilindiği gibi elden gelen birşey yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Extensor,ben bazı konularla araştırmacılarla tartışmış biri olarak söylüyorum bakın,bu sene herşey daha farklı olacaktı,herkes öyle hazırlanmıştı ama sonucun hüsran olması,araştırmacıların değil,yukarıda adı geçen şahıslarındır.Bunu Türkiye biliyor

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Edit:Coşkun,Peluk ve Perpetua..en azından yanlış düşünmediğimi anladığınız için teşekkür ederim,sizde haklısınız ama bilindiği gibi elden gelen birşey yok..

Ya abicim ajanmısın melekmisin ne desem sana bilmiyorum

Ağzından bal damlıyor.

Dediğiniz gibi bu sene için çok çalışıldı çok şey edildi, ama bize dönülmedi ve tüm çalışmalarımız poffff'a gitti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri