1 ile 30 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Genel Eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

carlosa 155 ca veripte 190 pa veriyor bu hiç bir bok bilmediklerinin kanıtıdır
    Laflarımıza dikkat edelim!
    Carlos 34 yaşında ve o PA'ya bir daha asla erişemeyecek oyunda..Bunun neresi yanlış? Tümerin hakanın ve nice yaşı 32+ olmuş adamın PA'sı ellenmez..Bu saçmalık olur , Bu o adama saygısızlık olur , Bu sigames kriterlerinin dışına çıkmak olur!
    madem öyle yaparım kendi update mi oynarım onlardan iyi bildiğim kesin
    Ben iddaa ediyorum ki onlardan veya burdaki çoğu araştırmacıdan iyi bilmiyorsun.Felsefede bir kavram vardır..GERÇEK ve DOĞRU kavramları farklıdır..
    sen sana göre doğru söylüyorsun ama gerçek bu değil!
    ben o kadar konuştum takan olmadı hadi ben kendi adıma hiç bir bok değilim diyelim ama şu araştırmacı arkadaşlara acıyorum yahu
    Her mesajına tek tek cevap veriliyor dikkat ettiysen? daha ne istiyorsun anlayamadım..
    onları hep birlikte bir site açmaya ve orda oyun için update çıkarmaya davet ediyorum

(BANLARSANIZ BANLAYIN AMA ERKEKSENİZ ELEŞTİRİYİ GÖGÜSLEYİN VE MESAJI SİLMEYİN)
    Bu bölümü ömer abiye havale ediyorum..

ama yazdıkların pek bir gaza gelmişce..keşke yapmasaydın..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Laflarımıza dikkat edelim!
    Carlos 34 yaşında ve o PA'ya bir daha asla erişemeyecek oyunda..Bunun neresi yanlış? Tümerin hakanın ve nice yaşı 32+ olmuş adamın PA'sı ellenmez..Bu saçmalık olur , Bu o adama saygısızlık olur , Bu sigames kriterlerinin dışına çıkmak olur!

Ben iddaa ediyorum ki onlardan veya burdaki çoğu araştırmacıdan iyi bilmiyorsun.Felsefede bir kavram vardır..GERÇEK ve DOĞRU kavramları farklıdır..
    sen sana göre doğru söylüyorsun ama gerçek bu değil!

Her mesajına tek tek cevap veriliyor dikkat ettiysen? daha ne istiyorsun anlayamadım..

Bu bölümü ömer abiye havale ediyorum..

ama yazdıkların pek bir gaza gelmişce..keşke yapmasaydın..
    yav sen ne diyorsun arkadaş ben tükürdüğümü yalamıyorum ömer ağabeylede sayfalarca konuştuk alexin son üç yıldır bir tane ceza sahası dışından golü yok nasıl 15 uzun şut oluyor lincoln 8 maçta 3 tane attı nasıl 12 oluyor diye

neden böyle oldu çünkü 30 temmuzda dosyalar adamın elinden alınıyor lincolün o 3 golünüde görmediki almanyadan geldiği gibi verdi hele barış serkan evlere şenlik ama alex neden öyle oldu hiç bilmiyorum ben bir kere fenerbahçe araştırmacısını görmedimki arkadaş korner 20 imiş araştırdım geçen yılın en çok korner atan takımı fenerbahçe kornerden attığı gol bir elin parmaklarını geçmişyor penaltı 19 bu adam geçen yıl 4 penaltı kullandı ikisini kaçırdı uzun şut 15 hadi bu adam eskiden atıyordu yahu 2-3 yıldır bu şekilde golü yok etkili korneri yok frikiği yok nasıl düşmez ya 19 frikik atıyor iki yıldır bir tane frikik golü yok

ha bence alman araştırmacı lincolnü şahane yapmış ben olsam uzun şutunu 15 yapardım sadece(tabi adamlar ondada haklı çünkü almanyada buradaki gibi kolay adam ekarte edip şut attırmazlar adama) ama biz bir alex yapmışız yok böyle bir adam geçen yıl lugano da öyleydi song luganoya savunma dersi verecek adamdır ama neden lugano böyle şişirilmişti

perpetua galatasarayı çok gerçekçi yaptı anladım ama fenerbahçe araştırmacısı kim bilmiyorum futbol bilgisi hakkında hiç bir şeydiyemeyeceğim adam bu ligin en iyi iki takımı olan gs ile fb arasında uçurum yarattı trabzon araştırmacısı kim bilmiyorum hayatında aut degajı dikmemiş bir adama 15 frikik 15 penaltı 16 uzun şut verdi

bana kimse anlatmaz corlasun ca sıda 155 alexinde carlos alex kadar mı oynuyor

HA BİDE BİLGİMİ MERAK EDİYORSAN SENİN ARAŞTIRMACISI OLDUĞUN KONUDA GEL BAKALIM BİLGİMİZİ KARŞILAŞTIRALIM
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri