Quote Originally Posted by perpetua View Post
3. Artik bundan sonra soyle oldu, boyle oldu demenin de pek anlami yok acikcasi cunku olan olmus durumda. Bir zahmet Turker beni gecen Ocak ayinda dinleyip bir sistem oturtulmasi gerektigi dusunceme kulak vermek icin zaman ayirsaydi bu sekilde de cikmazdi oyun. Bence ufak tefek duzeltmelerle sorunlarin bir kismi kolaylikla ortadan kalkar. Ancak esas dert edindigim benim oyun kodlanmasindaki sayfalarca dolusu hatadir. Bunlari duzeltmek icin de umuyorum ki Turker gerekeni yapmaya hazirdir..................

Ömer abinin dedigi gibi bence de türkiye arastirmasindaki hatalar ve yanlislar kolayca düzeltilebilinir. Arasitma ekibi zaten isini biliyor ve iyi yapiyor. Cogu bilgiler de mutlaka ellerinde vardir simdiden agustosdaki calismada kullandiklari, kontratlar, pa, ca, oyuncu, antrenör ve kulub bilgileri, özelikler vs vs. Bunlari dogru sekilde oyuna yansitarak cogu sorun ve yanlisklik cözülmüs olacak.

Ama oyun kodlanmasinda türkiye database´i ile ilgile hangi sorunlar var FM 2008 bilmiyorum. Ömer abi, bunlari yazarsan ve nasil cözülebilir de anlatirsan sevinirim. Oyunu hangi sekilde ve Türkiye liglerini nasil etkiliyor bu sorunlar falan.

Sagol