-
Galatasaray mağlubiyeti bir dönüm oldu bizim için.O maç hücum yapmayan takım sonraki maçlarda hücum yapmaya gol pozisyonları bulmaya başladı.(Porto,Gençlerbirliği,Trabzon)Bundan sonra savunmadada takım olarak eksikliklerimizi kapatırsak her şey daha iyi olacak.
Burak Yılmaz'ın gol atması ve bir goldede katkısının bulunması sevindirici.Valla Ertuğrul hoca çok iyi bi hamle ile kazandı Burak'ı.Bir ara bende bu adamdan bir şey olmayacağı kanısına varmıştım ama şimdi yine ümit vermeye başladı.İnşallah daha iyi olacak.
Delgado'da artık maç içinde tam ağırlığını koymasada isminden bahsettirmeye başladı.Kendisinden beklentilerimiz çok daha fazla.Umarım o da performansını artırır.
Tello ve Cisse her zamanki gibi görevlerini çok iyi yapıyorlar.Bu takımın en iyi oyuncuları olduklaı fikri her geçen gün bende artmaya başladı.
Ve Bobo.Girdi golünü attı.Kaleye geçti golleri kurtardı.Bobo efsane olma yolunda çok yol kat etti bugün.Helal olsun valla.Helal olsun Avni Aker Panterine..
Rüştü'de bugünkü maçta sakatlıktan daha yeni çıkmış olmasına rağmen iyi gözüktü.Diğer oyuncularda ellerinden geleni yaptılar.Hepsine teşekkür ediyoruz.Böyle mücadele etmeye devam etsinler.Bizim gönlümüzde her zaman yerleri var.
İbrahim Üzülmez için bende artık bu sezon son senesi olması gerektiğini düşünüyorum.Artık yaşlandı.Yerine genç ve kaliteli bir isim almalıyız.Bu mevkii için aklımda bir isim var aslında.Kayseri'den Toledo.
Bu maçı kesinlikle hak ettik.Trabzon'da kazanabilirdi ama değerlendiremediler.Eğer Rüştü'nün haksız kırmızı kart olayı olmasaydı son dakikalarda o kadar baskında görünemezlerdi.Bizimkiler kaleye top gelmesin diye uğraşmaktan hücum yapmaya fırsat bulamadı.11 kişi oynasaydık belki o bölümde farkıda açabilirdik.
Ve son söz hakemlere.Kazanmamıza rağmen aşırı sinirlendim.Yeter artık.Bu kadarda bariz hatalar yapılmaz.Bu hatalar direk maçın kaderini etkileyen hatalar.Birisi buna dur demek zorunda.Böyle daha nereye kadar? Bari Rüştü için raporlarında doğruları yazsınlarda Rüştü ceza almasın.
Mesaj Yetkileri