Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 277 sonuç

Konu: TSL |Trabzonspor-Beşiktaş JK

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu maç Trabzon kesin kazanır diyenlere iyi bir cevap olmuştur.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yattaranin golü güzeldi

Bütün Besiktasli Arkadaslari kutluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Kim ne derse desin, ben seviyorum DELİNHO'yu
    DELİNHOonu izlerken ben çok gülüyorum kendi başına hareketler yapıyor

Beşiktaşım geliyor çalsın davullar sazlar alemın kralına feda olsun bu canlar

beni döt ettigin icin teşekkürler Beşiktaşım

haa unutmadan soyleyim "gol atan kaleye"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yahu zaten adam dıyorkı bıde orta yapabıLsem dunyanın en ıyı soL bekıyım cok gereksız bır oyuncu bence.. neyse ya artık futboLdan faLan sogudum Zıya Dogan yuzunden.. 2-0 dan macı 3-2 kaybedıyoruz o kadar da uzuLmedım ..eskıden berabere kaLınca deLırıyodum.. ama maLasef bu zıya dogan yuzunden benım gıbı cogu ınsan sogudu futboLdan ..

Ikı takım arasında cok fark vardı bu kadroya ragmen yınede yenebıLırdık bjKyı zıya takıma karısmasaydı.. Bjk de Bobo Oyuna gırıyor Bızde ıse OkuL arkadasım Ergın KeLeş ? Defansımız cok kötu oynadı ama Sen Stepanovu satarsan F.eLler ı ıstemezsen kadronda Erdınc-Tayfun ıkıLısıyle oynarsın

Yattara ? acaba 3 buyukLerde olsa hangı td onu takımdan keser yada oyundan aLır .. Zaten Şuankı Yattara %50 bıle degıL cunku sen adamı her zaman basının önune at ceza ver cocuk gbı azarLa şımdı Yattarayı bıLe bıtırecek adam

Jefferson , Stepanov, Fabiano eLler, Murat Ocak , Fatih AkyeL, Szymkowiak, Musampa, Marcelinho, Ersen Martin, acaba daha kac tane yıLdızı Takımdan uzakLaştıracan Zıya Dogan ?

Tek akLıma geLen sey HeraLde Zıya hoca nereye gıtse kendı adamLarını getırıyorya belkıde onLarın transferLerınden pay aLıyor .. Devre arasında risp ve aymanı aLıp ta Stepanovu kesen bır adamdan dha ne bekLıyecez ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray mağlubiyeti bir dönüm oldu bizim için.O maç hücum yapmayan takım sonraki maçlarda hücum yapmaya gol pozisyonları bulmaya başladı.(Porto,Gençlerbirliği,Trabzon)Bundan sonra savunmadada takım olarak eksikliklerimizi kapatırsak her şey daha iyi olacak.

Burak Yılmaz'ın gol atması ve bir goldede katkısının bulunması sevindirici.Valla Ertuğrul hoca çok iyi bi hamle ile kazandı Burak'ı.Bir ara bende bu adamdan bir şey olmayacağı kanısına varmıştım ama şimdi yine ümit vermeye başladı.İnşallah daha iyi olacak.

Delgado'da artık maç içinde tam ağırlığını koymasada isminden bahsettirmeye başladı.Kendisinden beklentilerimiz çok daha fazla.Umarım o da performansını artırır.

Tello ve Cisse her zamanki gibi görevlerini çok iyi yapıyorlar.Bu takımın en iyi oyuncuları olduklaı fikri her geçen gün bende artmaya başladı.

Ve Bobo.Girdi golünü attı.Kaleye geçti golleri kurtardı.Bobo efsane olma yolunda çok yol kat etti bugün.Helal olsun valla.Helal olsun Avni Aker Panterine..

Rüştü'de bugünkü maçta sakatlıktan daha yeni çıkmış olmasına rağmen iyi gözüktü.Diğer oyuncularda ellerinden geleni yaptılar.Hepsine teşekkür ediyoruz.Böyle mücadele etmeye devam etsinler.Bizim gönlümüzde her zaman yerleri var.

İbrahim Üzülmez için bende artık bu sezon son senesi olması gerektiğini düşünüyorum.Artık yaşlandı.Yerine genç ve kaliteli bir isim almalıyız.Bu mevkii için aklımda bir isim var aslında.Kayseri'den Toledo.

Bu maçı kesinlikle hak ettik.Trabzon'da kazanabilirdi ama değerlendiremediler.Eğer Rüştü'nün haksız kırmızı kart olayı olmasaydı son dakikalarda o kadar baskında görünemezlerdi.Bizimkiler kaleye top gelmesin diye uğraşmaktan hücum yapmaya fırsat bulamadı.11 kişi oynasaydık belki o bölümde farkıda açabilirdik.

Ve son söz hakemlere.Kazanmamıza rağmen aşırı sinirlendim.Yeter artık.Bu kadarda bariz hatalar yapılmaz.Bu hatalar direk maçın kaderini etkileyen hatalar.Birisi buna dur demek zorunda.Böyle daha nereye kadar? Bari Rüştü için raporlarında doğruları yazsınlarda Rüştü ceza almasın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İbrahim Üzülmez için bende artık bu sezon son senesi olması gerektiğini düşünüyorum.Artık yaşlandı.Yerine genç ve kaliteli bir isim almalıyız.Bu mevkii için aklımda bir isim var aslında.Kayseri'den Toledo.

.
    toledo 32 yaşında
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by extensor View Post
    toledo 32 yaşında
    Hımm.O kadar yaşlı olduğunu bilmiyordum.Ama 2 sene bize katkısı olabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Delinho'nun yeri dolmaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yok be abi.Olmuyor.Ayağı çok dolanıyor.Hücumda katkısı çok az.Başı hep yerde oynuyor.Defansif yönden bazen öyle şeyler yapıyorki takımın başını yakıyor.Yerine daha kaliteli birisi alınmalı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Delinho'nun yeri dolmaz.
    Doğru ya bugün onun yüzünden 2 gol yemeseydik kim ateşleyecekti takımı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Diatta ve Higuain'den ses yok

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

aLaLım Hayrettin YerLikayayı İbo gibi 10 yıL gider artık soL kanatta.

Neyse.Maçı izLemedim daha birazdan izLeyeceğim.Ama artık ofansif oynamaya başLadığımız ve defansta ki sorunLarı da çözdüğümüz an çok daha iyi bir takım oLacağız.Defansta ki çözüm basit.Gökhan yada İbrahim toramanın yanına kaLiteLi bir yabancı stoper.32-33 yaşLarında.

Trabzon ise bu sezon artık ben Ligin üst potaLarında yer buLacakLarına inanmıyorum bu kafa iLe.Ziya doğan şimdiye kadar çoktan gitmeLiydi.UzatmaLarı oynuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ziya Doğan'la bu skorun olması normal Beşiktaş'ı tebrik ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi geçen sezon Song'u kaçırmasaydık müthiş olacaktı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Diatta varya Şemsi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hakettiğimiz bir galibiyet aldık.2.yarı yakaladığımız fırsatları değerlendirsek daha farklı olabilirdi.Burak Yılmaz gözüme girmeye başladı.Çok etkili oldu bu maçta.Tello ve Cisse her zamanki gibi.Bu takımın en önemli adamları.Nobre yine şanssız.Toraman ve Zan genelde çok iyi ama bazen akıl almaz hatalar yapıyorlar.Bobo girdi golünü yazdıeli İbo artık benim için tamamen bitti.Artık bu senelik Tello sol beke çekilir.Seneye de oraya adam şart!Acaba Rüştü atıldıktan sonra gol yesek hakem bunu hesabını nasıl verecekti?
    Neyse Beşiktaş'ımı tebrik ediyorum.Defans hatalarından ve Deli İbo'dan kurtulursak şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuza inanıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En kötü oyuncumuz İbrahimdi.ErtuğruL hoca çoğu şeyi görüyor ve uyguLuyor.Hemen değiL ama yavaş yavaş kesecektir artık ibrahim üzüLmez i takımdan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hayrettin abinin de dedigi gibi Türkiyede solak bir hayrettin kaldı digerlerinide fenerbahce ve biz kaptık
    Bence hayrettini kacırmayın..

Maça gelirsek maçı izlemedim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Üzülmez var KAPTAN.

Hiç bir yere gidemez.

BU adam 32 yaşında Milli Formayı kapmış birisi.Bence kral adamdır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

biyerlerde konuşulmuş, alınılacağı söylenen bi karar var mı bilmiyorum ama rüştü'ye ceza verilmemesi lazım..

bu arada Şemsi hangi Song bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    biyerlerde konuşulmuş, alınılacağı söylenen bi karar var mı bilmiyorum ama rüştü'ye ceza verilmemesi lazım..

bu arada Şemsi hangi Song bu ?
    Hamza abi hani şu sizin defansın bel kemiği var ya.İşte o.

Geçen sezon Gerets ile arasındaki problemlerden dolayı teklif yollamıştık ama ne oldu bilmiyorum sonra.

Burak Diatta oynayacak artık.Zan ve Toraman'dan daha tecübeli.Biraz forma şansı vermeli Ertuğrul hoca ona.Çünkü Zan ve Toraman bence hemen hemen aynı özellikler taşıyan stoperler.Toraman biraz daha hızlı.Bu adamlardan birinin yerine şöyle tecrübeli,ayağı yere sağlam basan,oyuna top sokmasını bilen biri lazım.Bu kişide mecut şartlar altında Diatta.Daha tam olarak ne olduğu konusunda tam bir karar veremedim ama yavaş yavaş takıma alıştırmalı Ertuğrul hoca.Çünkü Zan ve Toraman birbirlerini tamamlayamıyorlar.

Ayrıca İbo yavaş yavaş takımdan kesilip yerine Tello kaydırılıp,sol açıkta İbrahim akın kazanılabilinir.Düzenli forma şansı vermemiz lazım.Kopuk kopuk oynayınca ne performans göstereceği belli olmuyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ya akşam süper maç oldu ya varya bi yandan üzülüyom bi yandan seviniyom

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçtan önce dedim ki, Trabzon Gökndeiz'i kullanarak hızlı kontrlar yaparsa golleri bulur. Beşiktaş'ta ise yüksek yardımlaşma olması gerekir gol atmak için demiştim.

Nitekim öyle oldu. Trabzon dediğim gibi başlattı, Beşiktaş dediğim gibi devam etti.

BJK defans hattında sorun var. Özellikle İbrahim ileri çıkışlarda, geri dönüşlerde, markajda, kaemede hatalar yapıyor. Ceremesini diğer defans adamları çekiyor. Ertuğrul hocanın o bölgeye bir transfer yapması şart.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

yakınımı kaybettiğim için maçı izleyemedim..gerçekten sonuçtanda maçın çok zevkli geçtiği anlaşılıyor.Beşiktaşı tebrik ederim.Son sezonlarda Ts-Bjk maçları acayip heyecanlı geçiyor bundan sonraki bütün maçlarda skor olarak 3-2 oynayacagım son 3 maçta bu skorla bitti

Güzel maç oldu.İki takımında yediği gollerde defans hataları büyüktü.

Tolga'ya üzüldüm.Çok kontrolsüz atladı penaltıda.Sezonu kapattı sanırsam

Trabzon 2-0'dan sonra oyunu bıraktı,rehavete kapıldı.Tebrikler Beşiktaş'a.Beşiktaş'ta Delgado,Burak ve Bobo çok iyiydi.Ama Bobo'ya ayrı bir parantez açmak lazım.Hayatının maçını oynamıştır belki

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

!!Panter Avcisi Bobo!!!

Bobo yine niye iyi bir futbolcu oldugunu gösterdi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

yakında bjk kalesi transfer etmicek.Herkes 2 gollüğüne kaleye geçcek

Bobo formaları kapış kapış
    Beşiktaş'ın ligde dün Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta attığı golün ardından, kaleci Rüştü'nün kırmızı kart görmesi sonrası son 13 dakikada kalede görev yapan forvet oyuncusu Bobo'nun ''Trabzon kaplanı'' baskılı formalarının satışına, Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkarıldı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Trabzonspor maçında hem galibiyet golünü atan, hem de son 13 dakika kaleye geçerek rakibe geçit vermeyen Bobo'nun 'Trabzon Kaplanı' baskılı formalarının, Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkarıldığı bildirildi.

Bu arada Kartal Yuvası yetkilileri, Trabzonspor maçında kaleye geçen Bobo'ya yönelik yeni ürün çalışmasını da başlattılar. Yeni ürünün, önümüzdeki günlerde tüm Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkarılacağı kaydedildi.

21.10.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizimkilerde bu işi biliyorlar ha.
    So what?
    Saike

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri