1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: TSL 10. Hafta ||| Kasımpaşaspor - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hemen baslanmis, Kasimpasa direnmedi direnemedi felan kiyaslanmalara. Maci izlemeden yorum yapmayin derim ben Kasimpasa bu aksam Fenerbahce'den daha iyi oynadi ama Fenerbahce'nin kilit adamlari skoru tahin etti.

Bu haftayi kayipsiz atlattik, rakipler umarim puan kaybeder.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Hemen baslanmis, Kasimpasa direnmedi direnemedi felan kiyaslanmalara. Maci izlemeden yorum yapmayin derim ben Kasimpasa bu aksam Fenerbahce'den daha iyi oynadi ama Fenerbahce'nin kilit adamlari skoru tahin etti.

Bu haftayi kayipsiz atlattik, rakipler umarim puan kaybeder.
    Mehmet dikkat edersen o yorumu 2-0 olunca söyledik.Çünkü fark bekliyorduk 12 dakkada 2-0 olunca.Nereden bilelim Fenerbahçe'nin döküleceğini..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mehmet dikkat edersen o yorumu 2-0 olunca söyledik.Çünkü fark bekliyorduk 12 dakkada 2-0 olunca.Nereden bilelim Fenerbahçe'nin döküleceğini..
    Mac 90 dakika, 2-0'dan bile mac donebiliyor gecen haftayi hatirla yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Mac 90 dakika, 2-0'dan bile mac donebiliyor gecen haftayi hatirla yeter.
    Demek istediğim şuydu.Kasımpaşa Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı uzun süre dayanmıştı gol yememek için.Bu sefer erken çözüldüler.Burada Kasımpaşa'yı suçlamıyorum.Buradaki ayrıntıyı kaçırma.Fenerbahçe adam gibi oynasa fark gelirdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Demek istediğim şuydu.Kasımpaşa Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı uzun süre dayanmıştı gol yememek için.Bu sefer erken çözüldüler.Burada Kasımpaşa'yı suçlamıyorum.Buradaki ayrıntıyı kaçırma.Fenerbahçe adam gibi oynasa fark gelirdi.
    Demek ki Galatasaray ve Besiktas da Kasimpasaspor'a karsi adam gibi oynamadi. Benim demek istedigim hemen kiyaslama yapmayin, her macin farkli bir havasi vardir. Bunun ornegini onceki haftalarda cok yasadik.

Mesaj Yetkileri