Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 103 sonuç

Konu: TSL 10. Hafta ||| Kasımpaşaspor - Fenerbahçe SK

Maça genel olarak iyi başladık.2-0'dan sonra takım biraz da rehavete kapılarak oyundan düştü.

Kasımpaşa'nın forveti Tehoue çok etkili bir isim gerçekten.Takım olarak birtek bu oyuncu ile 3 pozisyon yarattılar ilk yarıda 3'üde çok tehlikeliydi.(Zaten 1'i gol oldu)

Deivid,Tümer ve Gökhan ilk yarının iyilerinden.Defansımız ise yapılmaması gereken hatalar yaptılar.

İkinci yarıda Zico İlhan Parlak'a şans verir inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener 3'ler..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu maçı 2-3 fener alır buradan sonra..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Son dakikalar Fenerbahçe kazandı sayılır...

5. Default

Fenerbahce bizim yeni tezahurati deniyor, Cavese'yi. Nasil bir yaraticilikmis bu yarabbim!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-1 kazandık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce kazandi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Fenerbahce bizim yeni tezahurati deniyor, Cavese'yi. Nasil bir yaraticilikmis bu yarabbim!
    O bestenin ismi Cavese değil Dale(yani İtalyanca haydi anlamında).Cavese bir İtalyan takımı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Yok artık bu kadar da olmazŞimdi çıkarlar bu beste bizim derler.Çocuklar inanında olduğu gibi

GS de maçta söylüyodu başka bir tezahuratımızı canları sağolsun söylesinler en iyi biziz ztn...

Fenerbahçe kazanması gereken bir maçı kayıpsız atladı tebrikler..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrikler Fenerbahçe.İstediğini aldı.İyi oyun ya da kötü oyunla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu arada Fenerbahçe'ye tebrikler ilk 12dk üstün oynadığı maçı kazanmasını bildiler.Tümer'in golü güzelmiş galiba.Kasımpaşa özellikle ilk yarı çok gol kaçırmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hemen baslanmis, Kasimpasa direnmedi direnemedi felan kiyaslanmalara. Maci izlemeden yorum yapmayin derim ben Kasimpasa bu aksam Fenerbahce'den daha iyi oynadi ama Fenerbahce'nin kilit adamlari skoru tahin etti.

Bu haftayi kayipsiz atlattik, rakipler umarim puan kaybeder.

Nesil
    2006

Bizim ilklerin maçı oldu;

İlk kez deplasmanda birden fazla gol attık, ilk deplasman galibiyetimizi aldık. İlk kez iki maç üst üste kazandık...

Skor beklendik bir skordu ama beni şarşırtan tek nokta maç 0-2 olduktan sonra farklı bir galibyet beklerken son dakikalara sıkıntılı girdik. Ama üç puanı aldık. Beşiktaş maçı öncesi puan kaybı yaşamamız iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bizim ilklerin maçı oldu;

İlk kez deplasmanda birden fazla gol attık, ilk deplasman galibiyetimizi aldık. İlk kez iki maç üst üste kazandık...

Skor beklendik bir skordu ama beni şarşırtan tek nokta maç 0-2 olduktan sonra farklı bir galibyet beklerken son dakikalara sıkıntılı girdik. Ama üç puanı aldık. Beşiktaş maçı öncesi puan kaybı yaşamamız iyi oldu.
    Üst üste iki galibiyetimiz var(Sivas-G.antep)ama inşallah haftaya ilk kez 3 maç üst üste kazanıcaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü oynayıp kazandık ...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Üst üste iki galibiyetimiz var(Sivas-G.antep)ama inşallah haftaya ilk kez 3 maç üst üste kazanıcaz
    Arada maç var sanıyordum. Herneyse ilk frikik golümüzü attık. Onun yerine. =) Ama üçte üç yapacğız... O maçta yerimi alıyorum. Kadıköy'de izlediğim bütün maçları kazandık...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Hemen baslanmis, Kasimpasa direnmedi direnemedi felan kiyaslanmalara. Maci izlemeden yorum yapmayin derim ben Kasimpasa bu aksam Fenerbahce'den daha iyi oynadi ama Fenerbahce'nin kilit adamlari skoru tahin etti.

Bu haftayi kayipsiz atlattik, rakipler umarim puan kaybeder.
    Mehmet dikkat edersen o yorumu 2-0 olunca söyledik.Çünkü fark bekliyorduk 12 dakkada 2-0 olunca.Nereden bilelim Fenerbahçe'nin döküleceğini..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 golü atıp maçı bitirdi Fenerbahçe. O Kasımpaşa'nın forveti neydi yahu öyle, aynı şekilde Semih pozisyona girdi kaleyi bile tutturamadı adam golü attı.

Appiah daha tam hazır değil, çok daha iyi oynaması lazım. Böyle oynarsa Deniz'den formayı alması çok zor. Tümer de nefis bir gol attı, sonrasında yattı. Semih çabaladı, güzel gol attırdı ama bir çok da müsait pozisyonda atamadığı goller vardı. Semihle yürümez bu iş.

Aurelio aynı, yine birçok top çaldı, Carlos da aynı. Bu yaşında ama her maç iyi oynuyor. Artık arada şova yönelik hareketler de yapıyor, keyiflendiriyor bizleri. Ama Vederson ona pas vermişti, orada bir anlaşmazlık oldu, golü yedik.

Vederson da 2-3 maçtır kötü oynuyor. Kendine gelmesi gerek. Gökhan, bu adamda iş var. Çok isabetli ortalar yaptı, azcık daha boyu uzun olsaymış. Ama alıştıkça daha iyi olacaktır, belli ediyor bunu.

Edu'nun hatalı pozisyonları vardı, korkutuyor beni açıkçası ilerleyen haftalar için.

Maç zevkliydi, 2 taraf da bolca pozisyona girdi. Volkan belki golü çıkarabilirdi ama şut çekeceğini düşünmedi sanırım. Diğer pozisyonlarda çok başarılıydı. Son haftalarda yükselen formunu devam ettirdi. Derbi maçı öncesi, bu kadar formda olması sevindirici.

Kazanmak güzel, artık yarın rakiplerimiz puan kaybeder mi diye bekleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mehmet dikkat edersen o yorumu 2-0 olunca söyledik.Çünkü fark bekliyorduk 12 dakkada 2-0 olunca.Nereden bilelim Fenerbahçe'nin döküleceğini..
    Mac 90 dakika, 2-0'dan bile mac donebiliyor gecen haftayi hatirla yeter.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Çok isabetli ortalar yaptı, azcık daha boyu uzun olsaymış. Ama alıştıkça daha iyi olacaktır, belli ediyor bunu.
    Cafu'da da boy yoktu hatırlatırım.

Maçı kadromuzdaki kilit oyuncularımızla kazandık.

Açıkcası ilk 15 dakikadaki 2 golden sonra farklı galibiyet olabilecek bir maçta sıkıntıya düşerek defans hattında çok pozisyon verdik.Kasımpaşa'da Tehoue çok etkiliydi.Rakibin tek ayakta kalan isimlerindendi.

Ayrıca ilk deplasman galibiyetimizi de aldık,derbi maçı öncesinde puan kaybetmemek sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben zaten memnunum Gökhan'dan. Ama az daha boyu olsa ve kafa toplarını daha fazla alsa daha iyi olmaz mıydı?

Bu muhabbetler sezon başında oluyordu, rakip neden bizimle oynarken mücadele ediyor da Fenerbahçe ile oynarken mücadele etmiyor. Ama 10 haftaya dönüp baktığımızda bizim rakiplerimiz her maçta bizi zorlamıştır. Bugün de Kasımpaşa çok iyi mücadele etti, biraz şanslı olabilseler maçı kazanabilirlerdi.

Fenerbahçe 2-0 öne geçti ama 20 dakika içersinde gol olabilecek 2 şut çekmişti Kasımpaşa. Hiçbir takım maçı kaybetmek için sahaya çıkmaz. Her maç mücadele eder, o nedenle bu tür muhabbetleri artık sürdürmeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Mac 90 dakika, 2-0'dan bile mac donebiliyor gecen haftayi hatirla yeter.
    Demek istediğim şuydu.Kasımpaşa Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı uzun süre dayanmıştı gol yememek için.Bu sefer erken çözüldüler.Burada Kasımpaşa'yı suçlamıyorum.Buradaki ayrıntıyı kaçırma.Fenerbahçe adam gibi oynasa fark gelirdi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Demek istediğim şuydu.Kasımpaşa Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı uzun süre dayanmıştı gol yememek için.Bu sefer erken çözüldüler.Burada Kasımpaşa'yı suçlamıyorum.Buradaki ayrıntıyı kaçırma.Fenerbahçe adam gibi oynasa fark gelirdi.
    Demek ki Galatasaray ve Besiktas da Kasimpasaspor'a karsi adam gibi oynamadi. Benim demek istedigim hemen kiyaslama yapmayin, her macin farkli bir havasi vardir. Bunun ornegini onceki haftalarda cok yasadik.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam işte.Ben farklı bir şey iddia etmiyorumki.Sezon başındaki fikrim bu yöndeydi ama sonra bu düşüncemin yanlış olduğunun farkına vardığımı söylemiştim.Serkan abi hatırlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Semıh bugün biraz vasattı ama Kezman'a nazaran yine çok iyiydi

bgn dün yarın Kezman & Semih ile yürümez santrafor lazım bir kez daha gözüktü.. Fenerbahçe iyi veya kötü oynadı sonuç 3puan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Sadece galibiyet aldınız.İyi oynamadınız..

Bu Futbolla serinizi sürdürmeniz cok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by welet View Post
    Sadece galibiyet aldınız.İyi oynamadınız..

Bu Futbolla serinizi sürdürmeniz cok zor
    Açıkçası derbilerden hiç korkmuyorum. Büyük maçlarda daha iyi oynuyoruz. Şu maç ayırma sorunu çözülürse çok rahat seriyi sürdürürüz.

Bunu da Zico sağlayacak. Küçük maçlarda daha ofansif kadro çıkartıp, oyuncuların galibiyeti düşünmesini sağlamalı.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri