Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 98 sonuç

Konu: Lincoln Milli forma için kararını verdi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunun sonu yok yahu.... Brezilya'nın kadroya girmekte sıkıntı çeken her oyuncusunu Türk mü yapacağız. Öyle başarı kazanacaksak eksik kalsın...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bencede Milli takima kesinlikle kazandirilmali.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Evet

En azındna merhabayı biliyordu..Lincoln ne dicek maçda oyunculara..

Ben Aurelio nun da oynamasından yana değilim Savunduğum falan yok..

Burası Milli takım..Milli takımın anlamı ney..O ülkenin topraklarında doğan o ülkede yetişen oyunculardan kurulu takım demek..

O zaman gidelim bakalım avrupada milli olmayan oyuncuları alalım takıma basalım parayı

Lincoln çok mantıklı konuşmuş..Bende millete kendimi sevdirmek için aynı açıklamaları yapardım..Mesela Amerikada futbol oynuyor olsam basına derdim Ben sizin milli takımınızda oynamak isterdim diye onlarda duygulanırlardı heralde...
    Lincoln de Sarı-Kırmızı tezahüratını biliyor.

Türkçe öğrenme meselesi sorun değil, yarım yılda derdini anlatacak Türkçe'yi rahatça öğrenir. Benim düşündüğüm yan, bu işin ardının arkasının kesilmeyecek olması. Ama Lincoln girmeyecekse, bence Aurelio da çıkarılmalı. Orada da oynayabilecek oyuncularımız var sonuç itibarıyla

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

aurelio İstiklal Marşı ne zaman okumuş yahu

en azından merhabayı bilmesi olağanüstü bişey gerçekten bu kadar kısa! sürede öğrenmesi özellikle

_________
    yol verildi bi kere ne bu söylentilerin ne de uygulamaların önü kesilcek gibi görünmüyor ne yazıkki..

istemezükspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emrah abi doğru diyorsun.Bizim oyunculardada sorun var.Adam akıllı bir futbol alt yapısı almış oyuncular kendisini belli ediyor zaten.Benim düşüncem ne zamanki alt yapımız diğer ülkeler gibi üst düzey oldu.O zaman almayalım yabancıları.Ama diğer ülkelerle yarışmak için şu an ihtiyacımız olan bölgelere alınabilir.Günümüz Dünyasının futbolunda işler böyle yürüyor.Zamana uymak lazım.Hem böylece Türk oyuncularda milli takıma girmek için daha çok çaba sarfederler..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Semsi birde bazı oyuncularımızda rahatlık var...Adam diyorki ben nasıl olsaherzaman cagırılıyorummilli takıma gidiyor..Son dönemde Milli takımımız sürünüyor..Bunu oyuncularada baglıyorum..Çünkü ruh kalmadı:..Herseyi Terimede yıkmaya gerek yok..Oyuncular ruh ve özveri olsa Cıkarlar sahaya kosarlar mücadelesini yaparlar....Keske Bir yabancı stoperi Türk vatandaslıgına gecirip hemde milli takımda oynatsak..Defansımız Avrupanın en rezil defansı haline geldi....

Adı üstünde Alman milli takımı amatakımda bir çok polonyalı,Panamalı oyuncu var...Adı üstünde fransız milli takımı ama takımda daha çok afrika kökenli oyuncu var...
    Sonucta basarılar Fransızların basarısı olarak görüküyor afrikalıların degil...
    Almanlar ve Fransızlarda bizim gibi düsünüyormu acaba..Üstelik onlarda kendi oyuncuları bile iyi olmasına ragmen dısardan oyuncu alıyorlar her zamanda kafaya oynuyorlar...Eger belli bir yerlere gelmek istiyorsalk bazı seylere katlanmak zorundayız.Yok böylekalsın dersek ozaman hersene grublarda burun farkı ile cıkarızveya ruhsuzluktan kaybederiz....
    Hatta milli takıma bazı oyuncuların alınmayıp onlara ceza verilmesi lazım...
    Türk olacak kişi hem bu ülke vatandalıgına gececek..Hmede bu ülkede yasıyacak..Sadece milli takımda oynamasına bende karsıyım...

Dogruya Dogru bana göre Lincolnden cok vedersona Çok ihtiyac var....
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Saçmalık...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Hemen milliyetçi kesildiniz.

Aurelio Türk oğlu Türk !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hayalimdeki Milli takım

_____________________________Buffon_______________ _____________________

____Carlos_____Nesta_____Puyol____Thuram

____Messi___Ronaldinho___Rooney____C.Ronaldo

_______________Etoo______Henry________

Eeee hepsi mevkisinde iyi oyuncular hepside bize lazım..Mahestro gibi yönetirler takımı...Ama bunlar ne Fenerbahçede nede Galatasarayda oynamıyor onun için sorun çıkmaz dimi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Hemen milliyetçi kesildiniz.

Aurelio Türk oğlu Türk !
    Milliyetçiliği sen bununla mı ölçüyorsun

Olumsuz görüş beyan edenlerin hepsi emin ol ki Aurelio içinde aynı şeyleri düşünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bunun sonu yok yahu.... Brezilya'nın kadroya girmekte sıkıntı çeken her oyuncusunu Türk mü yapacağız. Öyle başarı kazanacaksak eksik kalsın...

Aynen öyle olacak.Bu gidişle...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öyle olmaması içinde Türk futbolcular çaba göstersin kardeşim.Malta karşısında berabere kalıyorsak bunda suç futbolculardada var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Öyle olmaması içinde Türk futbolcular çaba göstersin kardeşim.Malta karşısında berabere kalıyorsak bunda suç futbolculardada var..
    Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.

Şenol Güneş zamanında takımda yabancı oyuncumu vardı ? Nasıl dünya 3.sü olduk?

Bence Teknik Direktörlükte en kolay yönetilcek takımlar Milli Takımlardır !
    İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten ben Terim'in hatalı olduğunu biliyorum ama oyuncularda biraz rekabet ortamına girmeleri lazım milli takıma girmek için.Mesela Anelka adam milli takıma girmek için çok çaba sarfetti.Hatta takımını bile değiştirdi.Sonuç ortada.Babalar gibi atıyor gollerini.

Ama dediğin gibi oyuncu seçimleride önemli.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Ruhsuz futbol oynuyor "milli takım", şimdi kıymete mi bindiler ?

Rakip : Malta, Netice : Hüsran

?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ruhsuz futbol oynuyor "milli takım", şimdi kıymete mi bindiler ?

Rakip : Malta, Netice : Hüsran

?

Burda milli takım kıymete binmiyor..

Tartışılan konu milli takıma herkesin gelirim demesi ve bizimde kabul etmemiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

''Türk'' Milli Takımı'nın adının değiştirilmesini talep ediyorum.TSL Yabancılar Karması güzel olabilir.Renklerini de Brezilya'ya uyarlarız.Oh mis gibi olur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by welet View Post
    Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.

.

Bisi söyleyeyim mi sana ?
    Senin zaten Milli takimi destekledigin yok,senin ilk planin Besiktas.Istersin ki bütün futbolcular Besiktastan olsun.Milli takim umrunda degil.Besiktastan sürüyle futbolcu gitsin de ben egolarimi tatmin edeyim diyorsun.Öbür kulüplerden az futbolcu gitsin diyorsun.Yazik vallahi...

Milli takim eger Galatasarayli futbolcular da gitmeden basarili olacaksa insAllah bir daha futbolcumuz cagirilmaz ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Berk Almanya,Fransa,İtalya böyle mi yapıyorda bizde dediğin gibi yapalım.

Hatta iyi bir stopere böyle bir teklif olsa onuda kabul ederim.Çünkü artık üstlere oynanamamız lazım.

He şunu unutmamak lazım.Teknik direktör değişmeden isterse Kaka gelsin hiç bir şey olmaz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bu konuyla ilgili konuşanlara verdim bu cevabı, lafın ortasına dalarak anlayamazsın..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu konuyla ilgili konuşanlara verdim bu cevabı, lafın ortasına dalarak anlayamazsın..

Valla mı anlayamam mı ? Sebep söylimmi sana..Ama gerek yok senin benim dilimden anlaman imkansız...

Hayalimdeki Milli takım

_____________________________Buffon_______________ _____________________

____Carlos_____Nesta_____Puyol____Thuram

____Messi___Ronaldinho___Rooney____C.Ronaldo

_______________Etoo______Henry________

Eeee hepsi mevkisinde iyi oyuncular hepside bize lazım..Mahestro gibi yönetirler takımı...Ama bunlar ne Fenerbahçede nede Galatasarayda oynamıyor onun için sorun çıkmaz dimi

Evet

En azındna merhabayı biliyordu..Lincoln ne dicek maçda oyunculara..

Ben Aurelio nun da oynamasından yana değilim Savunduğum falan yok..

Burası Milli takım..Milli takımın anlamı ney..O ülkenin topraklarında doğan o ülkede yetişen oyunculardan kurulu takım demek..

O zaman gidelim bakalım avrupada milli olmayan oyuncuları alalım takıma basalım parayı

Lincoln çok mantıklı konuşmuş..Bende millete kendimi sevdirmek için aynı açıklamaları yapardım..Mesela Amerikada futbol oynuyor olsam basına derdim Ben sizin milli takımınızda oynamak isterdim diye onlarda duygulanırlardı heralde...

Hahahh şakacı arkadaşım seni...Milli marşımız olan İstiklal marşını Birçok millet vekili söyleyemezken o söylüyor

Gerek yok bence...

Milli takım..

Türkçe konuşabiliyormu bu oyuncu ???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aurelio milli marşımızı biliyor diyorsun..O reklam olmasaydı acaba öğrenecek miydi?..
    Burada önemli olan adamın konuştuğu dilse işimiz var demektir..Bugün Lincoln yarın başka bir iyi yabancı futbolcu için bu konuşmalar yapılacak ve yine işin içinden BJK - FB - GS tartışması çıkacak..Bu kafayla işimiz zor..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Aurelio milli marşımızı biliyor diyorsun..O reklam olmasaydı acaba öğrenecek miydi?..
    Burada önemli olan adamın konuştuğu dilse işimiz var demektir..Bugün Lincoln yarın başka bir iyi yabancı futbolcu için bu konuşmalar yapılacak ve yine işin içinden BJK - FB - GS tartışması çıkacak..Bu kafayla işimiz zor..

Yahu arkadaşım bıraksana sen..

Ben Fenerbahçeliyim ve maçlarda dikkat ederim..Kimin milli marşı söylediğine kimin saygı gösterdiğini

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kendi seçimi ve Fatih Terim'in seçimidir. Karışamam!
    I'm back...

Ben bir yerde okumuştum sadece isim işi sorun olur demişti onu hallederse gelirim demişti.İnşallah halleder ve gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Takımı bir oyuncu kurtaracak diye bir kaide yok, bize takımı için ruhu ile oynayan adamlar lazım Mehmet Aurelio'yu herkes gördü, Bu ruh Lincoln'de varmı tartışılır kesin bir fikir sahibi olabilmemiz için bir iki sene daha oynaması lazım Türkiye Liglerinde..

Hatırlatırım Mehmet Aurelio 5 Seneye yakın bir süreçde Türkiye liglerinde oynadı. Lincoln'de oynasın bu kadar kendini göstersin zaten alınır Milli takıma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu arkadaşım bıraksana sen..

Ben Fenerbahçeliyim ve maçlarda dikkat ederim..Kimin milli marşı söylediğine kimin saygı gösterdiğini
    Seninle daha fazla tartışmaya niyetim yok ..Son sözüm şudur; eğer Lincoln milli takıma çağırılırsa isterse İstiklâl Marşı'nı da öğrenir, yeterli Türkçe'yi de öğrenir..Gerisi boş sana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by welet View Post
    suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

fatih terim farklı bir kadro çıkarsaydı demişsin..hadi diyelim çıkardı..ama başarılı olamadı..o zaman ne dicektiniz?o kadar güçlü topçumuz varken neden farklılaşmaya gitti diceksiniz..yani her halukarda suçu terime atacaksınız..terimde suç yok mu?tabi var..ama suçun büyük kısmı topçularda..ruhsuz oynuyolar..

Şenol Güneş zamanında takımda yabancı oyuncumu vardı ? Nasıl dünya 3.sü olduk?

surda yazdığın çelişkiye bak...terim gsli oyuncuları kayırıyo diyosun..ozaman senol güneşte zamanında kayırdı..üstelik dünya 3.olduğumuz zaman ilk 11de kaç tane gsli oyuncu vardı düşün bakalım..
    tüm bunları geçtim,hiç bir insan kendisini bile bile ateşe atmaz..kötü olan futbolcusunu oynatmak istemez..

Bence Teknik Direktörlükte en kolay yönetilcek takımlar Milli Takımlardır !
    İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..

uyum sorunu ne olacak..istediğini getirebiliyor ama getirdiği oyuncular(nekadar iyi olurlarsa olsunlar)anlaşamazsa,uyusmazlık olursa ne olacak?
    bence takımda bu kadar ruhsuz topçu oynatılacağına lincoln gibi bir yıldız oynatılsın

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Seninle daha fazla tartışmaya niyetim yok ..Son sözüm şudur; eğer Lincoln milli takıma çağırılırsa isterse İstiklâl Marşı'nı da öğrenir, yeterli Türkçe'yi de öğrenir..Gerisi boş sana göre..

Çok üzüldüm ben şimdi ya...Tartış daaa benle...Allah rızası için...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Takımı bir oyuncu kurtaracak diye bir kaide yok, bize takımı için ruhu ile oynayan adamlar lazım Mehmet Aurelio'yu herkes gördü, Bu ruh Lincoln'de varmı tartışılır kesin bir fikir sahibi olabilmemiz için bir iki sene daha oynaması lazım Türkiye Liglerinde..

Hatırlatırım Mehmet Aurelio 5 Seneye yakın bir süreçde Türkiye liglerinde oynadı. Lincoln'de oynasın bu kadar kendini göstersin zaten alınır Milli takıma.
    Lincoln 5 sene oynarsa 33 yaşına gelmiş olacak. O zaman alınmasına gerek kalmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok üzüldüm ben şimdi ya...Tartış daaa benle...Allah rızası için...
    Merak etme o kadar düşmem ..

---

Lincoln Türk Milli Takımı'na çağırılırsa hiç olmazsa orta sahda biraz rahatlarız..Bence bu teklif yapılmalı..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri