Evet arkadaşlar dün gece ben burada sizleri gerebilecek mesajlar attıysam özür dilerim. Ama Beşiktaşlı arkadaşlar Fenerbahçe rahat kazanır mesajından tahrik oluyorsa ben de bu lig için fazla şerefliyiz mesajınızdan tahrik oluyorum, bunu da belirteyim.

Sizin lehinize hata yapıldığında neden bunu göstermediniz diye soruyorum tekrar?

Olan olmuş, maçı Fenerbahçe kazandı. Semih karambol golcüsü olduğunu bir kez daha gösterdi. Ama hala onu ilk 11'de oynayacak seviyede görmüyorum.

Bir de şunu unutmayalım, sahada mücadele eden bir takım var, oyuncular var. Bobo o olü atsa sonuç farklı olacak. Carlos mu hakemi ayarladı, Alex mi, Vederson mu? Bu oyuncular da sahaya kazanmak için çıktılar. Onlar da hakem hatasıyla kazanmak isterler miydi? Çıkıp oynayıp kazanmak yerine. Nasıl ki Beşiktaşlı oyuncuların hakkı yendi diyrsak Fenerbahçeli oyunculara da haklarını verelim. Aldıkları galibiyete saygı duyalım.

Bu nedenle bir derbi kazanan Fenerbahçeli oyunculara teşekkür ediyorum, bu sevinci bizlere yaşattıkları için.