tff 2.lig de yabancı sınırlaması yok
tff 2.lig de yabancı sınırlaması yok
bunlar asıl yama ile düzelir inş...
ya oyuncu ca'larındaki anormal dercede fazla artışlar dikkatinizi çektimi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cwp yokmu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya arkadşlar lütfen cewap verin bu çok ciddi bir sorun şu an oyunda17 tane ca'sı 190ın ustunde oyuncu var....
orjinali yuklemeden once cl rezaletti
deplasman golu kurali ters uygulaniyordu
grup bolumune girince ustte bizim puan durumu altta baska bir grubun fiksturu cikiyordu
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
hoş olmuş..
11 sayfayıda tek tek okudum sanki bir efsane sona eriyor fm cepten yemeye devam ediyor bence![]()
merhabalar. FM 2008 de Göztepe ile oynuyorum. editör ile TFF 2.lige taşıdım Göztepe'yi. aynı şeyi geçen senede yapmıştım. yalnız FM 2008 de takıma aldıgım yada kiraladığım pek çok oyuncuyu ligde oynatamıyorum. Oyunda transfer sezonu bitene kadar bekledim squad registiration (oyunculara forma nuamarası vermemi istiyordu) diye bi haber geldi oyunculara forma numarası verdim ve onayladım ama buna ragmen oyunculara hala ineligible (seçilemez) diyor. deli olucam başkasını başına geldimi bu olay çözüm yolu nedir bilen var mı? ekran görüntüleri aşağıda
![]()
Elime daha yeni geçti oyun alelacele bir oyun açtım öylesine yani boyutu bilmiyorum ama Ankaraspor'da Altay'dan gitmiş olan U17 milli oyuncu Umut Sözen'i göremedim.A takımla beraber çalşıyor normalde
Enver Işık Kayseri'de görünüyor ama Göztepe'de şuanda
Fenerbahçe Real Madrid'i 3-0 yendi.
![]()
kornerlerde çok faul oluyor yabu ne iş
Cok komik bir hata da benden...
Hakem diyelim 3 dakika uzatma verdi,ama 4 dakika oynatiyor.Mutlaka yani uzatma dakikalari 1 dakika fazladan oynatiyor.Su ana kadar gol yemedim Allah`a sükür,onun yüzünden,ama cok gicigima gidiyor![]()
bi kere sol alttaki haber bandında "Şehre Sirk geliyor" yazdı... haberi bi daha bulamadım...
ikili averaj uygulanır o durumda, genel averaj ikili averaj eşitse kullanılır.
hatta sende 3lü averaja kalmış..
kuralı yanlış biliyorsunuz..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kazma adamın dedigi dogru benim sapıyonlar lıgı koydugum ss te benım gurubu gosterıyor ama altta baska gruptakı takımların macını gosterıyor.Sen oyunu nekadr oynadın bılmıyorum ama harıcten gazel okudugn belli...
benim başıma da şöle bi olay geldi:
denizlispor-fb ben fbyim 2-0 öndeyim ve ilk yarının uzatmalar.alex in harika pasında mateus topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaleci hamidou foul yaptı ceza sahası içinde kırmazı kart gördü ve penaltı kazandım. o an kaleye sağ bek oyuncusu hasan yiğit geçti (kaleci formasını giyip) tam o ara bir değişiklik oldu ve yedek kaleci fırat oyuna dahil edildi. penaltı kullanıcam ama kalede 2 kalecialex kullandı penaltıyı ama fırat kurtardı ancak alex dönen dopu tamamladı ve 3-0 oldu.
[IMG][/IMG]
burada gördüğünüz 12 numaralı oyuncu hasan yigit, 1 numara ise kaleci firat kocaoglu
Daha önce belirtildi mi bilmiyorum. Belirtildiysede yeniden tartışma imkanı buluruz.
Oyunda eksik gördüğünüz yerlere transfer yapıyorsunuz. Çok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacınız var. Bu adamı transfer ettiniz. Adamın özelliklerine girdiğinizde sadece DC bölgesinde oynadığını görüyorsunuz. Buraya kadar herşey normal. Şimdi atıyorum bir oyuncu sağ/sol/orta saha oynayabilecek özelliklere sahip. Profilden bakarsınız. Mevkiler kısmına girince Sağ hücum normal,Sol hücüm normal Orta saha kabiliyetli,sağ kanat becerikli, orta saha hücüm faydasız vs. gibi kısmı görürsünüz. Bu adam buralarda oynuyor ama en iyi oynadığı yeri burdan tespit ediyorsunuz.
Gelelim hataya. Sadece DC özellikleri olan oyuncunuz bu bölgede ki durumu faydasız diye gösterilirlen, profilinde gösterilmeyen orta sahada kabiliyetli şekilde yazıyor. Bunun bir izahı var mı?